Şimdi Ara

QUİCKTİME kuramıyorum neden acaba??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.sorenson squeeze diye bir program yükleyebilmek için quicktime ı indirdim.kendi sitesinden free versiyonunu..sonra programı kurmaya başlıyor.installing quicktime yazıyor.o mavi çizgi stunun sonuna gelip tekrar başa dönüyor.sürekli 3 saattir filan aynı durumda sürekli tekrar başlıyor.başlattan görünen dosyası uninstall deyince hata veriyor.program ekle kaldırda görünmüyoryani enteresan ne yapmalıyım arkadaşlar bir türlü tam manasıyla kuramadım programı yardımlarınızı bekliyorum.saolun..

• yapacağım ben yaprogramı kuruyorum bilg kapatıp açınca başlattan ve masaüstünden püff neyapacağımı şaşırdım.acaba bir program engelliyor mu _real playeri kaldırdım mesela ama işe yaramadı ..yardım lütfen arkadaşlar
  • sizin verdiğiniz link kendi sitesine yönlendiriyor.zaten ben oradan tam da onu indirdim.itunesle geliyor.itunes kuruluyor ve kullanılıyor problem yok .quicktime da çıyor.ama restart yapınca uçuyor kısayolları ve kendisi.ikl defa başıma böyle bir olay geldi.
  • didemix bana ulaşırsan yardımcı olabilirim sana. pm attım sana bi bak istersen kolay gelsin
  • Bu program ile bütün quicktime dosyalarını açabilirsin.

QuickTime Alternative 1.67

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symmetrical -- 27 Aralık 2005 0:11:37 >
  • gecen günlerde ben de aynı sorunu yaşamıştım quicktime la. sistemden tamamen kaldıramadm, üzerine de kuramadm.. :) sonra Quicktime alternative diye bi program buldm. quicktime codeclerini bünyedinde bulunduran bi program, gerçekten çok kullanışlı. programı istersen pm den ulaşabilirsn!
  • problemi hallettim sanırım daha önceden quicktime kurduğum için hata vermiş.registryi komple temizleyip 7 versiyonunu kurdum.itunes olmayınca hata vermedi.çok teşekkür ederim.saolun.kolay gelsin..
  • YA AYNI SORUN BENDEDE var lutfen yardım i-tunes calısması için quicktime gerekli yardım edin yuklenirken hata veriyor yuklenmiyor acil yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert1187

YA AYNI SORUN BENDEDE var lutfen yardım i-tunes calısması için quicktime gerekli yardım edin yuklenirken hata veriyor yuklenmiyor acil yardım

Yukarki arkadaşla temas kur veya quick time çalıştıran başka bir program kur illa quick time kendisi şart mı.
  • ben de bir zamanlar aynı durumdaydım,buraya yazdım ama çözüm bulamamıştım hatta:)ne siliniyodu ne de yukleniyodu.ipodun içinden çıkan cd yle bişeyler yaptım yukledim ancak o zaman duzeldi.
  • @faktimur Bu pm olayı ne oluyor acaba
    Komple kaldır regeditten tekrar yüklemeyi dene diyeceğim(muhtemel bir kodek problemi) ama 3 saat başında beklediğine göre pc ye yabancı olduğun belli profesyonel yardım al derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.