Şimdi Ara

R5 5600x Soğutucu Önerisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım hocam gerekirse kendim takacağım, peerless assassin de karar kıldım herşey için çok teşekkür ederim, sorularıma kafanızı utulediysem affola😅, sağlıcakla😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tekin_33 kullanıcısına yanıt

Estağfurullah, güzel günlerde kullanın hocam, cidden iyi tercih  

• Impheatus kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi aklıma geldi, macun olarak ne önerirsiniz?

Gerek yok, soğutucu ile TF9 gelecek sanıyorum. Başarılıdır, onu uygularsın direkt.

Tamamdır çok teşekkür ederim 👍😊

Hocam gaming gen tr de(1339TL) baktım TF7 dahilmiş sizce nasıl kullanmalı mıyım bu macunu yoksa tf 9 mu alayım?

Yeterli hocam, aklımdan çıkmış doğrudur TF7 geliyordu. Pişman olanı görmedim, ekstra para vermeyin  

Yorumlara baktım biraz, gayet memnunlar, tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim beni ciddi bir masraftan kurtardınız, o sebeple gerçekten çok ama çok teşekkür ederim😊 sizin gibi insanların olması gerçekten müthiş😊

Estağfurullah, forumlar hobi biraz. Siz de tecrübelerinizi paylaşın ki, herkes aradığını bulsun hocam. Güzel günlerde kullanın.

sıvı soğutmalardan uzak dur

bunu al geç

www.vatanbilgisayar.com
    XIGMATEK AIR KILLER S Siyah LGA1700/AM5 Uyumlu 12CM ARGB CPU HAVA SOĞUTMALI FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-air-killer-s-siyah-lga1700-am5-uyumlu-12cm-argb-fan-hava-sogutm.html

bende buna benzer windpower pro modeli var 13 ekim 2020 de almışım hala canavar gibi 480 liraya almıştım sıvı soğutma bukadar dayanmaz bile

curve ayarlı 5600 le kullanıyorum

• www.vatanbilgisayar.com
    RAMPAGE ICED120-RGB 2x120mm RGB FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-iced120-rgb-120mm-rgb-islemci-sogutucu.html#yorumlar

bu daha iyi olur markaya pek takılma önemli olan soğutucudaki blok

• Kaos_3492 kullanıcısına yanıt
    Hocam Thermalright Peerless Assassin 120 SE de karar kıldım, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)

hani bunun ışıldakları

• Kaos_3492 kullanıcısına yanıt
    Hocam RGB den çok soğutması önemli benim için, o sebeple ışıldaksız da olur😅

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.