Şimdi Ara

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
105.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu oyun klavyeyle oynanmaz zaten. Git bence bir Logitech Joypad al olsun bitsin.
  • s.a. beyler aynı sorun bende de var nasıl ayarlarını değiştirip çözebilirim sorunu sistem özelliklerim fazlasıyla destekliyor fakat geç dönüyor ve frene basıyor lütfen yardım arkadaşlar

quote:

Orjinalden alıntı: otorunogullari

arkadaşlar ben klavyeden oynuyorum ve arabayı döndürdükten 2 saniye sonra dönüyor..
    hani bi zamanlar hugo da taş üstümüze yuvarlanmadan 1-2 saniy önce tuşa basardık ya ben de virajdan önce basıyorum ki anca viraja gelince dönüyorum...

nası düzletcez??
  • slm arkadaşlar oyunu indirdim de oyuna gireceğim zaman

OpenAL32.dll dosyasının hatasını veriyor büyük ihtimalle o dosya yok o dosyayı nerden bulabilirim
  • Benim takıldığım nokta ben direksiyon kullanmıyorum ama kontroller inanılmaz hassas arabayı kontrol edemiyorum bunun için hangi programı kuracağım veya böyle bir program varmı bana motor sesleri vs lazım değil sadece kontroller iyileşsin yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

quote:

Arkadaşlar en uygun klavye ayarları nedir? Oyundan zevk alamıyorum bir türlü, araba tereyağı gibi...

Yardım edecek yok mu arkadaşlar? Oyundan soğudum iyice ne yapsam doğru düzgün gitmiyor yolda.

Aynı sorunu bende yaşıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo5558

sorunu çözdüm yaptığım crackde sorun varmiş...

Aynısından bende alabilirmiyim.Arkadaşın Deamon tools olayı işe yaramadı
  • c ye basıp bakış değiştirdiğimde direksiyona gelince sürücü gözükmüyor.Direksiyon sağa sola oynamıyor adamın kolu falan gözükmüyor ne yapmalıyım?
  • Hocam ya saturation linearity filan %100 yapmama rağmen en ufak dönüşte araba 720 derece dönüş yapıyor nasıl çözücem bu sorunu ? Hemen savruluyor çok hassas kontrolü.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar en uygun klavye ayarları nedir? Oyundan zevk alamıyorum bir türlü, araba tereyağı gibi...

Yardım edecek yok mu arkadaşlar? Oyundan soğudum iyice ne yapsam doğru düzgün gitmiyor yolda.

hello kitty adventure öneriyorum size kolay bir oyundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibre -- 10 Mayıs 2009; 15:03:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: excalibre

quote:

quote:

hello kitty adventure öneriyorum size kolay bir oyundur

Artistlik yapma.

• Şu daha iyi yapay zeka eklentisi tersine mi çalışıyor?Aksi taktirde ben daha iyi oynamaya başladım.
  • quote:

quote:

Bazı ayarlar var menüde kontrollerde onları kısman lazım gaz hassasiyet ve tam gaz ayarı gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: reLo

quote:

Orjinalden alıntı: evo5558

sorunu çözdüm yaptığım crackde sorun varmiş...

Aynısından bende alabilirmiyim.Arkadaşın Deamon tools olayı işe yaramadı

mini-image kullanmadan sorunu halledemezsin bende birçok farklı yama denedim olmadı dediklerimi harfiyen yaparsan sorun yaşamazsın
  • Ya arkadaşla delirecem bu oyunu oynayıp da kontrollere alışabilen var mı çoooooook fazla dönüyor ya nasıl bişey yapmışlar anlamadım.
    şimdi diyeceksiniz eminim bu oyun nfs gibi öyle hemen dönmez ama ben yıllardır araba yarışı oynarım böyle dandik bi dönme görmedim similasyon olarak gt4 ü bitirdim onun kadar gerçekçisi yok ama bu başka bişey yardımcı olablcek var mı baştaki sayfalardaki ayarları yaptım ama yok yine tek dokunmaya spin atıyor
  • slm arkadaşlar bende momo racing direksiyon kullanıyorum bu topicteki ayarların hepsini denedim
    direksiyonu ne kadar çevirirsem çivireyim sonuna kadar döndürmüş gibi dönüyor
    çok aşırı sert bi sürüş oluyo en ufak dönüşte
    arabanın arka savruluyo fazla savrulmasada online oyunda bmc de muazzam bi zaman kaybı yaşatıyor sırf bu oyundan daha fazla zevk almak için aldım direksiyosun burnoutta mükemmel direksiyon ama gridde bi ayar tutturamadım acil yardım lütfen
  • Bu ayarlarla 2000küsür multi birinciliğim var...

• quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

Bu ayarlarla 2000küsür multi birinciliğim var...

bu ayarlar hepsinde işe yaramıyor maalesef
  • Arkadaşlar acil cevaplarsanız sevinirim patch 1.3ü diğer patchleri yüklemden yükleyebilrmiyim yoksa 1.1 ve 1.2 de yüklememmi lazım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverinesahin

Arkadaşlar acil cevaplarsanız sevinirim patch 1.3ü diğer patchleri yüklemden yükleyebilrmiyim yoksa 1.1 ve 1.2 de yüklememmi lazım ?

1.3 direk yükleyebilirsin eski yamalara gerek yok
  • Çok teşekkür ederim venomtrk güzel konu hazırlamışsın ;)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.