Şimdi Ara

Rage oynanır mı?..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rage oyununu oynamalı mıyım?.. oynayanlara göre nasıl bir oyun yorum alabilir miyim?.. bu oyunun yani id yapımı bu oyunun tutmamasının nedeni nedir?.. bu adamlar senelerdir uğraştılar da neyi yapamadılar?.. biraz geç sormuş olabilirim bu soruyu ama yoğun biriş hayatının ardından askerden geldiğimden beri oyun hayatına geri dönmüş bulunuyorum şu işşiz günlerimde:)..

• Ben oynadım ve bitirdim. Millet kaplama kalitesi, sürekli kendini tekrarlayışı gibi konulardan oynamadı galiba.
    Eğer borderlands oynadıysanız,
    Eğer güncel ve bilinen bütün oyunları oynadıysanız;
    Oynanır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hektorSTK

Ben oynadım ve bitirdim. Millet kaplama kalitesi, sürekli kendini tekrarlayışı gibi konulardan oynamadı galiba.
    Oynanır!

borderlands rage den daha mı iyi diyorsun yani..hazır türkçe yaması da var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkanbeyaz

quote:

Ben oynadım ve bitirdim. Millet kaplama kalitesi, sürekli kendini tekrarlayışı gibi konulardan oynamadı galiba.
    Oynanır!

Benim terazide Borderlands ve Rage karşılaştırılamaz bile. Kesinlikle co-op deneyin daha fazla keyif alacağınızı düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Oynanır!

Benim terazide Borderlands ve Rage karşılaştırılamaz bile. Kesinlikle co-op deneyin daha fazla keyif alacağınızı düşünüyorum.

haydi hayırlısı o zaman 2 sini de oynayacağım zaten onlardan once mass effect serisi, batman arkham city, fallout new vegas, spec ops the line, sleeping dogs fln var oynayacak işimiz iş:)..

• Rage candır. Her ne kadar oynayacak vakit bulamadıysam da..
    Aslen oyunun boyutu 90, 100 GB gibi düşünüyordu Carmack amcamız. Bana göre çok erken çıktı oyun, karambole geldi.
    Kaplama vs. ile ilgili sorunlar aşılıyordu bildiğim kadarı ile.
  • Şiddetle tavsiye ederim güzel oyundur .. ama yinede borderlands 'dan iyi değil bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopta oyun mu oynanır ya?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oynanır tabi ya niye oynanmasın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Rage candır. Her ne kadar oynayacak vakit bulamadıysam da..
    Aslen oyunun boyutu 90, 100 GB gibi düşünüyordu Carmack amcamız. Bana göre çok erken çıktı oyun, karambole geldi.
    Kaplama vs. ile ilgili sorunlar aşılıyordu bildiğim kadarı ile.

Ati kartlar açmıyodu bu mereti, oynamadım ama uzaktan modern skyrim gibi, hani yanlış anlaşılmasın, ryo öğelerinden diyorum. Bence oynanır. Hatta en yakın zamanda başlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kartta ati umarım bir sorun olmaz ama sanırım bunları patchlerle aşmışlardı..ama borderlandsi bu oyundan güzel yapan ne acaba?..
  • Benden bir tavsiye. Önce Rage oynayın sonra Borderlands. Çünkü eğer önce Borderlands oynarsanız Rage'e bakmazsınız bile :D
  • quote:

benim kartta ati umarım bir sorun olmaz ama sanırım bunları patchlerle aşmışlardı..ama borderlandsi bu oyundan güzel yapan ne acaba?..

Şöyle söyleyeyim Borderlands'deki silah ve mekan çeşitliliği Rage'de yok.

Hatta oyun alanınız sınırlı, düz bir oynanışı var Rage'in.

Bu bakımdan Borderlands size açık alan olarak çok daha fazla seçenek sunuyor.
  • Oyun güzel ama kaplamalar falan geç kaplanıyor birde bazen sıkabiliyor oyun ama yinede oynanır.
  • borderlands ile rage arasındaki oynanış süreleri nedir peki?..
  • rage oynanır mı sorusunun cevabı "oynanmaz mı daha ne duruyorsun" olacakmış onu anladım..oyun kesinlikle çizgisel texture sorunu bariz ama oyun bence çok güzel.. biraz geç başladım ama kesinlikle oyun verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor. bunun ardından borderlands e başlıcam bakalım:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.