Şimdi Ara

raid 0 ı veri kabetmeden kaldırmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adet samsung 500gb aynı model numara herneyse, olan hdd mi raid 0 olarak kullanıyordum. sonra bir kasa daha toplayacağım ve hdd nin birini söküp yeni toplayacağım kasaya takmak istiyorum fakat malum ki veriler gidecek sökersem. verilerin hepsini birine nasıl aktarıpda raid sıfırı bozabilirim. bilgisi olan varsa çok memnun olurum. saygılar...

• Verilerinizi başka bir diske yedekledikten sonra Raid'i bozup biçimlendirebilirsiniz. Raid0'da böyle bi'şansınız yok (diye biliyorum).
  • vallahi bende öyle biliyorum fakat hani belki bi program vardır taşıyodur bölüyodur.

bu iki hdd yi baka anakarta taksam da raid sıfır yapsam verilerim aynısı gibi açılırmı?
  • bildiğim kadarıyla açılır. Ama ne kadar eminsin dersen bütün verilerinizi kaybetmenizi göze alacak kadar emin değilim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman55

vallahi bende öyle biliyorum fakat hani belki bi program vardır taşıyodur bölüyodur.

bu iki hdd yi baka anakarta taksam da raid sıfır yapsam verilerim aynısı gibi açılırmı?

Başka anakartta raid açılmaz muhtemelen.
  • başka hdd ye yedekledim. sonra hdd nin birini söktüm başka sisteme taktım ama busefer win kurulum ekranında sürücü seçtiğimiz yer varya hani, orada hdd görükmüyor. sürücü yükle diyorum olmuyor, biosta görüyor. ahcı seçtim olmadı. ide seçtim olmadı. bende diğer hdd yi taktım tekrar raid 0 yaptım gördü fakat içindeki verileri silerek raid 0 oluşturarak gördü ve yükledi.

arkadaş ben bu iki hdd yi nasıl ayıracağım, kardeş oldular ayrı kullanılmıyorlar şimdide. vay arkadaş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.