Şimdi Ara

Raid 0 Vista Problemi (arap saçı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2*80GB Seagate sata2 ncq hdd ile raid 0 olarak xp de sorunsuz kullanabiliyorum ancak vista ultimate yüklemeye çalışınca bir türlü diskleri görmüyor anakartım asus a8nsli premium
    anakart bios unda nvraid ve silicon image raid i açtım diskleri taktığım raid slotlarını deiştirdim ancak olmuyor sürü disketlerinden yüklemeye çalışınca sürücülerin driverlarını görüyor yükle diyorum yüklüyor ancak yine görmüyor diskleri nedenini ve çözümünü bilen varmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tub1s -- 11 Eylül 2007; 21:04:48 >

• cvp verebilcek yokmu ??
  • raid sürücüsünü yükeldin mi
  • Arkadaşım asus un sitesinden vista raid driverlarını çek (betada olabilir mesela ben dfi kullanıyorum şuan beta driverlar kurulu bende , bilmiyorum belki beta olmayanları çıktı ama bir sorunum olmadığı için windows un baştan kurmak gözümde büyüyor)..O driverler la kurabilirsin..Disklerin yerini falan değiştirme xp de çalışan sistem vista da çalışmıyorsa disklerin yeri ile falan alakalı bişi yoktur basitçe vista senin raid i tanımamış....
  • değiştirmemin nedeni raid 0-1 slotları silicon image 3-4 slotları ilse nvraid o yüzden deiştirdim silicon image ile çok denedim olmadı nvraid ile deniyim dedim ama onlada olmuyor asus un sitesinden indirdim programı ve raid disketi yarattı o programla ancak olmadı ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.