Şimdi Ara

rakip lux E si gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 kereliğine de olmadı. bizim takımdaki herkes göremedi lux un e sini
    ticket attım ama saçmasapan bir mesaj geldi sizde de oluyor mu merak ettim

e sini atışı gözüküyor ama nereye gidiyor nerede duruyor ya da patlıyor belli olmuyor

• Geçen oyun gragasın ultisinin efektleri gözükmüyordu.Direk fırlatıyordu bizi ama görünürde hiç skill falan yoktu.
  • Atarken bir kere daha basarsa patlıyor ya direkt,hızlıca yapmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 22 Aralık 2014; 18:53:16 >
  • Bugün Jarvan oynarken 2 Defa ulti attım.Atarken Jinx W 'su yemiştim Duvar gözükmüyordu fakat Hasarı değmişti HEmen 1 sn ardından sonra tekrar ulti geldi.Ve 2 defa vurdm
  • En sinir bozucu olanı ziggsin ultisinin gözükmemesi. Hiç bişey gözükmezken 5 kişi yarı can kalıyoruz rito pls

• Bugün karşıma geldi. Dediğin olayla karşılaşmadım lane aşamasında tf'ler de ise dikkat etmedim.
  • Fiddleın ultisinin sınırlarını belirleyen çizgiler de yoktu bi ara nereye vuruyo ediyor göremiyorduk.Kaçıncı senesinde oyun hala kapalı beta oyun hataları
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Fiddleın ultisinin sınırlarını belirleyen çizgiler de yoktu bi ara nereye vuruyo ediyor göremiyorduk.Kaçıncı senesinde oyun hala kapalı beta oyun hataları

Sihirdar Vadisi ("BETA") bunu unutmadan yorum yapalım.
  • Oyun başında launcherdan onarabilirsiniz yanlışıkla silinmiş veya bazı dosyalar yada patch gelince eski dosyalar bozulmuş olabilir

• Aşilleus kullanıcısına yanıt
    Fiddle'ın ultisi BETA'mı peki?

Dediğim olay twisted treeline da oldu emin olmadan yorum yapmayalım.
  • Evet bu tip sıkıntılar var. Buna Nidalee Q sunu da eklemek gerek atak animasyonu görünmüyor. Ama haberleri vardır düzeltirler eşşek değilseler.
  • Ha bir de death recap sıkıntıları var. 4 saniyede 3665 damage yemisim ama gösterdigi sayı açıklamasız bi magic damage 40 basic att. Assist de 70 de minion damage.ee gerisi nerede?

• quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Fiddle'ın ultisi BETA'mı peki?

Dediğim olay twisted treeline da oldu emin olmadan yorum yapmayalım.

XD fid in ulti beta mı güldürdü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet lux'ın e'si özellikle görünmüyor. Botta en nefret ettiğim şey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta evvel oldu . Bayagı laf ettim chatten, oyundandır dediler kımse tınlamadı ama sinir bozucuydu .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.