Şimdi Ara

Ram Sorunu ((YARDIM LÜTFENN))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar HI-LEVEL 4GB 1333MHz DDR3 ram mevcut. Bu ramı bilgisayarım muhtemelen tanımlamıyor çünkü anakart üzerinde bulunan ram 2. slota taktığımda bilgisayarım açılmıyor. Power tuşuna bastıktan yaklaşık olarak 10 saniye kadar sonra kendini resetliyor. Ve bu süreç taki ben durdurana kadar devam ediyor. Anakartım bu ramı neden çalıştırmıyor bana bu konuda yardımcı olurmusunuz? İlgili sistem özelliklerim şöyledir.

Anakart : MSİ G41m s01 ms(7592)=sp20
    Ekran kartı= Powercolor Radeon HD 6790 DDR5 1gb 256bit
    Ram= (mevcut 1.Slot)=2gb Kingston DDR3--- (Takılmak İstenen)=HI-LEVEL 4GB 1333MHz DDR3
    İşlemci= Dual core E5700 3.00GHz
    sistem 32bit türündendir ve Win 10 Produr

Arkadaşlar isteğim bu iki ramı aynı anda çalıştırmam. mümkünmüdür? -Yada- Uygun değilse tek başına Lütfen yardım edin.. Teşekkür ederim şimdidenn...

• İntel destekli lga 775 anakartlar amd destekli anakartlar gibi degil maalesef, cogu ramde goruntu vermiyor. bende de asus p5g41t-m-lx model 775 pin vardi ve bir kac kez bende de oldu iade ettim ve en sonunda uygun bir ram bulabildim.İmkaniniz varsa rami iade edip baska bir ram almaniz sorunu cozebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre0619x E kullanıcısına yanıt
    İlginiz ve öneriniz için teşekkür ederim. lakin geri iadem söz konusu değil ancak ve ancak yeni bir ram alabilirim. Çünkü mevcut ramı alalı uzun bir süre oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wireless sorunu lüfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.