Şimdi Ara

Randevusuz Akasya Apple Store'a Gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun yani 30 kasim pazar gunu ankaradan istanbula gidecegim. Arkadasin ekrani kirik iphone 6si var acaba randevusuz akasyaya gitsem ucreti karsiliginda (bildigim kadariyla 300 lira) degisimini yaptirabilir miyim? Oraya gidip 2 3 saat beklesem elbet ilgilenirler mi sizce?

• kenarda üzgün bi şekilde oturup cihazınızı masaya koyun mutlaka ilgilenirler
  • :) harika fikir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenandeniz90

:) harika fikir
    300 liraya ip 6 ekranı değiştiriyorlarsa 50 tane ekran al bana ordan dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

300 liraya ip 6 ekranı değiştiriyorlarsa 50 tane ekran al bana ordan dostum :)

Apple müşteri memnuniyeti adina eski cihazı verip sifirni aliyorsunuz ekran fiyatı 300 değil yani
  • Valla zorda olsa randevu ayarlayip gittik. 280 lira gibi bir ucrete ekrani degistirdiler. Normalde 2 hafta oncesine kadar yedek parca olarak ekran gelmedigi icin direk telefon degisiminiyapiyorlarmis (hatta shiftdeletenet de vardi videosu)fakat yedek ekranlar gelince artik ekran degisimine donmusler. Telefonu alip bakiyorlar kasada egilme bukulme yoksa yani ekran takilabilecek durumdaysa 280 liraya ekrani degistiriyorlar. Eger telefon bukuk egikse yani ekran tam oturmuycak durumdaysa 1000 lira karsiliginda yenisini veriyorlar. Yeni uygulama bu sekildeymis artik.
  • kenandeniz90 K kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ekran degisimi çoğu yere nazaran yine de ucuz 280 tl ise eğer. Çoğu yerde 600,700 civarı fiyat biçerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 3 Aralık 2014; 1:28:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Açıkçası ekran degisimi çoğu yere nazaran yine de ucuz 280 tl ise eğer. Doğum yerde 600,700 civarı fiyat biçerler.

Aynen oyle ankarada lydia ya sorduk orda ekran degisimi icin 900 lira istediler keza genpada oyle yani imkan varsa istanbula apple store gitmek her turlu cok mantikli.
    Tabi gidip gelip yok parasını eklesen de daha ucuza denk gelir.
    Kardeşim nasıl aldın randevuyu ipucu verirmisin banada
    Ekranı kırık 5s var bendede bide 4s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

Kardeşim nasıl aldın randevuyu ipucu verirmisin banada
    Ekranı kırık 5s var bendede bide 4s

Valla kardesim uzun uzun anlatiyim aslinda biraz denk geldi. Biz iki arkadas yola ciktik gittik istanbula pazar gunu. Saat 12de akasyadaydik. Apple store baya bostu. Saat 2.30a kadar sistemlerde bakim varmis. Bu bizim isimize yaradi. Basta uzun sacli uzun sakalli renkli gozlu bi geniusla konustuk. Derdimizi anlattik onca yol geldik bi randevu verin dedik. Bu dallama bize yok dedi hatta ekran degisimi 1000 lira falan diyip bizi caydirmaya calisti. Sonra biz bunun yanindan ayrilip bi bayanin yanina gittik sansimizi denemeye. O da magaza sorumlusu cikti. Valla saolsun hic oyle laga luga yapmadan halimizi anlayip hemen saat 3e randevu verdi bize. Bi de icerden teknisyen cagirdi telefona baktirdi bunun ekrani degisir diye bize on bilgide verdi. Yani o kadin sayesinde biz randevu bulabildik. Adı Billur'du. Sizde eger sabah erkenden hatta 12den once giderseniz bi de hafta ici cok daha az yogun oluyomus haftaici giderseniz randevusuz bi sekilde orda isinizi halledersiniz gibime geliyor.

• Dostum benim 5sim var ama. Ekranın sol altına basınca esniyor ve.ses geliyor. Değişim yaparlar mı ? Yoksa ekran değişimi mi yaparlar ?
    (7 Aralık Pazar gününe randevum var benimde.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dia13 -- 3 Aralık 2014; 7:51:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dia13

Dostum benim 5sim var ama. Ekranın sol altına basınca esniyor ve.ses geliyor. Değişim yaparlar mı ? Yoksa ekran değişimi mi yaparlar ?

Valla sizin ekran degisimi olmaz gibime geliyor. Cunku hem ses geliyor hem de oynama oluyor demissiniz. Hem sizinki kullanci hatasi degil. Yeni ekran taksalarda sallanmayacaginin garantisi olmadigi icin bence yenisiyle degistiriler. Ayrica gozumuzun onunde bir bayanin iphone 5 ini iki kere degistirdiler. İlk basta kilit tusu programi icin degistirdiler. Yeni verdikleri cihazda igne ucundan kucuk nokta gibi bir sey vardi kasada bayanda itiraz etti sifir telefon nasi cizikli olur diye onu bile tekrar degistirdiler. Gerci bu durum biraz genius a da bagli. Bazilari sanki apple kendi sirketiymiste orda oylesine duruyormus gibi davraniyor cunku.

• quote:

quote:

Dostum benim 5sim var ama. Ekranın sol altına basınca esniyor ve.ses geliyor. Değişim yaparlar mı ? Yoksa ekran değişimi mi yaparlar ?

Valla sizin ekran degisimi olmaz gibime geliyor. Cunku hem ses geliyor hem de oynama oluyor demissiniz. Hem sizinki kullanci hatasi degil. Yeni ekran taksalarda sallanmayacaginin garantisi olmadigi icin bence yenisiyle degistiriler. Ayrica gozumuzun onunde bir bayanin iphone 5 ini iki kere degistirdiler. İlk basta kilit tusu programi icin degistirdiler. Yeni verdikleri cihazda igne ucundan kucuk nokta gibi bir sey vardi kasada bayanda itiraz etti sifir telefon nasi cizikli olur diye onu bile tekrar degistirdiler. Gerci bu durum biraz genius a da bagli. Bazilari sanki apple kendi sirketiymiste orda oylesine duruyormus gibi davraniyor cunku.

Bende öyle düşünüyorum sostum inşallah değişim yaparlar. Birde mesela ekran değişimi yapacaklarını söyledikleri zaman itiraz falan etsem vazgeçirebilir miyim onları ? Birde ekran değişimi olcak diyelim ücret karşılığı mı değiştirirler ekranı ?

• quote:

quote:

quote:

Bende öyle düşünüyorum sostum inşallah değişim yaparlar. Birde mesela ekran değişimi yapacaklarını söyledikleri zaman itiraz falan etsem vazgeçirebilir miyim onları ? Birde ekran değişimi olcak diyelim ücret karşılığı mı değiştirirler ekranı ?

Ekran degisimi yapsalar da para alamazlar.Cunku bir kullanici hatasi yok.Bahsettiginiz sorun iphone 5slerde kronik gibi birsey. Tabi siz yinede degisim taraftari olun. Ben size ekran degisimi olacagini yinede hic sanmiyorum direk telefon degisimi diye dusunuyorum. Cunku sikayetiniz ölu piksel , sari ekran sorunu ya da ölü piksel degil.En azindan bilgim o yonde ve mantiklisi da bu.

• quote:

Valla zorda olsa randevu ayarlayip gittik. 280 lira gibi bir ucrete ekrani degistirdiler. Normalde 2 hafta oncesine kadar yedek parca olarak ekran gelmedigi icin direk telefon degisiminiyapiyorlarmis (hatta shiftdeletenet de vardi videosu)fakat yedek ekranlar gelince artik ekran degisimine donmusler. Telefonu alip bakiyorlar kasada egilme bukulme yoksa yani ekran takilabilecek durumdaysa 280 liraya ekrani degistiriyorlar. Eger telefon bukuk egikse yani ekran tam oturmuycak durumdaysa 1000 lira karsiliginda yenisini veriyorlar. Yeni uygulama bu sekildeymis artik.

Bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ekran degisimi yapsalar da para alamazlar.Cunku bir kullanici hatasi yok.Bahsettiginiz sorun iphone 5slerde kronik gibi birsey. Tabi siz yinede degisim taraftari olun. Ben size ekran degisimi olacagini yinede hic sanmiyorum direk telefon degisimi diye dusunuyorum. Cunku sikayetiniz ölu piksel , sari ekran sorunu ya da ölü piksel degil.En azindan bilgim o yonde ve mantiklisi da bu.

Bilgiler için sağol hocam dediğin gibi olur inşallah :)

Saol kardesim olmazsa sansimi oyle deniyecegim tesekkurler
  • Hocam bu arada cihaz değişimi olduğu zaman sıfır cihaz mı veriliyor ? Yani kutu içinde mi veriliyor aparatları falan( şarj aleti,kulaklık vs.) oluyormu ?
  • quote:

Hocam bu arada cihaz değişimi olduğu zaman sıfır cihaz mı veriliyor ? Yani kutu içinde mi veriliyor aparatları falan( şarj aleti,kulaklık vs.) oluyormu ?

yakın zamanda benim cihaz değiştiği için söyleyeyim; hayır sadece cihaz değişiyor yanında hiç bir ekstra aparat yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.