Ranked game yazısı yok play deki oyun seçeneklerinde sadece normal var.level 30 ve rating düşük ama 11 win 12 loss öyle dehşet bir durum yok.Zaten rating düşünce engellenmiyor ranked oyun.Acaba report falan mı edilmişim(az önce bir oyunda report edeceklerini söylediler ve çıktığımda ranked yazısı yok oldu) nedir sebebi bilen var mı ?
Patch nedeniyle Ranked game'i kapatmışlar.Yukarıda öyle yazıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Onursry
Ranked game yazısı yok play deki oyun seçeneklerinde sadece normal var.level 30 ve rating düşük ama 11 win 12 loss öyle dehşet bir durum yok.Zaten rating düşünce engellenmiyor ranked oyun.Acaba report falan mı edilmişim(az önce bir oyunda report edeceklerini söylediler ve çıktığımda ranked yazısı yok oldu) nedir sebebi bilen var mı ?
Bazen patchlerden önce ranked kısmı kapanıyor. Yani herkeste olan şeydir, daha önceden varsa ve şuan yoksa açıklaması budur. Ya da rankeda girmek için minimum 14 mü 18 mi ne öyle bi sayıda championa sahip olman lazım ama bu durumda gene de gözükür ranked yazısı. Büyük ihtimalle patch öncesi durum yüzündendir.
anladım teşekkür ederim açıklaman için.
quote:
rankeda yeteri kadar heron olmadan girme en azindan 2 rol alabil
vede en azindan 2 sayfa full run page in olsun
quote:
Orijinalden alıntı: soulme
quote:
teşekkürler ama sorduğum şeyin senin söylediklerinle alakası yok :).
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: soulme
quote:
teşekkürler ama sorduğum şeyin senin söylediklerinle alakası yok :).
elo ya girince embesil insanlarin ben su rolu alamam niye sen aldin diye birbirleriyle kavga etmesin diye demistim ... sana kufretmiyorum ama sende onlar gibiysen ustune mutlu ve mesut bir sekilde alinabilirsin :)
öyle insanlar konusunda seninle aynı fikirdeyim ama yinede yok şu kadar win alalım 3 tane rune page 50 tane champion falan abartı bence.Ranked başta düşük ratinglerde normal game gibi çoğu kişi bilmiyor zaten o yüzden başlarda çok sorun yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme