Şimdi Ara

Rapçi KO cular İÇERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • McRapT kardeşim zaten bu çok amatör ce yaptığım bi çalışma Ama aldığım tepkiler olumlu kendimi geliştiricem yaşım daha genç.İyice gaza geldim rap şarkılar yazmaya dvm edicem inş. bigün stüdyodada çalışırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmik Retikulum

quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

valla bu pek amatör değil ama benim çok beğendiğim bi şarkı bide bunu dinleyin

http://www.youtube.com/watch?v=RqCbBR2nvMo

arabesk rap deriz biz buna.dj akman vb. türler iştehiç haz etmem

Seven seviyor.Bi tane de ben ekliim dediğinin üstüne; Cash Flow..

cash flow güzel.böyle şarkıları çok az.bnde bornava sokaklarını severim

• quote:

Orjinalden alıntı: Socrates23

McRapT kardeşim zaten bu çok amatör ce yaptığım bi çalışma Ama aldığım tepkiler olumlu kendimi geliştiricem yaşım daha genç.İyice gaza geldim rap şarkılar yazmaya dvm edicem inş. bigün stüdyodada çalışırım

eywallah kendini geliştir . Farkli tarzlar dene
  • Evet bu açtığım bu topic den iyi öğretiler kazandım
  • KOnu dışı ama fena deil
  • zaten tam rap değil karışık bişi baya rapte dinlerim ama belkide bu biraz daha çok etkiliyo bir iki örnek vereyim :
    1)sagopa kajmer
    2)bornova sokakları
    3)fuat
    4)sahtiyan
    5)zet
    6)kolera
    7)alaturka mavzer.....
    not:djakman dan nefret ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CüNeYt788 -- 29 Eylül 2007; 22:21:03 >
  • Edd bu son saydıkalrın rap adına daha olumlu işler yapan insanlar.İnş. birgün bnm ismimde onaların arasında olr
  • bu şarkıyı kız arkadaşımdan ayrıldığımda bulmuştum belki o yüzden birazda beni etkiliyo olabilir
  • Kız meseleleri karışık ama rap da aşk olmuyo yakışmıyo
  • Kusura bakma ama kötü olmuş kendine beat bulsan iyi olur bende var sana verebilirim pm den ulaş bana
  • Evet Pm attım Sefil.dL
  • adamım klibi daha iyi yapabilirdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Socrates23

Evet Pm attım Sefil.dL

Sefil.dL değil Sefid.dL
  • Tmm Sefid.dL
  • sesin kötülüğüyle falan alakası yok sadece profesyonel mikrofon lazım fiyatıda baya bi yüksek benimde 60 a yakın kendi seslendirdiğim rap şarkılarım var sesi net kayıt eden mikrofonum olsaydı eski sevgilim beni terketmezdi xD
  • HaLa kaydetmedin msn adresimi ??
  • Sefid.dL net e girmedim dersane dolayısıyla şimdi bakıyorum.Bir de;Gameower31 şu mikrofan işini biraz açarmısın neyin nesidir adı nedir
  • Sefid.dL şimdi baktımda pm den yollamamışsın msn adresini benimki bu ekle istersen; allstar_t-mac@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.