yaw abi bunlar iyice delirdi.Biz aramızda tartışıyoruz o funkstar denilen herife noluyoki biz daha kötü kavgalar ettik.Ama topiğe saygıları vardı ama artık hiç.çekemiyolar arkadaşlar rap müziğini.yani bizden neden bu kadar nefret ederler anlamıyorum.
vozer ve funkstar bence madoluğu bırakın başka diyarlara gidin orda huzursuzluk yaratın.
quote:
Orjinalden alıntı: freeman90
yaw abi bunlar iyice delirdi.Biz aramızda tartışıyoruz o funkstar denilen herife noluyoki biz daha kötü kavgalar ettik.Ama topiğe saygıları vardı ama artık hiç.çekemiyolar arkadaşlar rap müziğini.yani bizden neden bu kadar nefret ederler anlamıyorum.
vozer ve funkstar bence madoluğu bırakın başka diyarlara gidin orda huzursuzluk yaratın.
kim bunlar..kim kapatyoo ki konularıı....bunları ceza ya havale etmek lazım
kim bunlar..kim kapatyoo ki konularıı....bunları ceza ya havale etmek lazım
eheuhuehu bencede ewt.Yaw çoğu metalci bizi sevmez.nedense anlamıyom ama.Bazıları sever ama dinlemez.Onlar çok iyiler işte.Benim çoğu arkadaşım öle.eğer cezaya veya rape hakaret falan ederlerse bende öle durmam.Ama şu funkstar onlardan biri deil galiba.koskoca topiği bi tartışmaya kapattı.Napcaz şimdi?
Bulduğunuz moderatore mesaj atın
yaf bi durum var ama çözemedim. acaba biri şikayetmi etti? adam gelip. konu kapanmıştır deyip nası kapatır yaf koskoca topic i. sonra dh de çifte standart var diyenlere yükleniyolar.
hala bi acıklama yapılmadımı yaa neden kapatıonus tutulan bi topici yaa
Tamam. Yarın cevap gelecek arkadaşlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme