Şimdi Ara

RAPÇİLER BURAYA, NEDEN KAPANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU TOPİC İ NİYE KAPATTINIZ. ANLAMADIM. PROBLEM NEDİR. LÜTFEN CEVAP VERİN.

• ewet bi açıklama yapılırsa iyi olur
  • neden kapandı valla annamadım ama kapatalım falan demiştik(konuyu) yanlış anladılar galba :))
    umarım en kısa zamanda acılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteus

neden kapandı valla annamadım ama kapatalım falan demiştik(konuyu) yanlış anladılar galba :))
    umarım en kısa zamanda acılır

harbi ha..bunlar kafasına göre topic kapatyolar....tamam konuyu kapatın
  • Orası Kapanmış Ama Elektro Gitarcıların ki Kapanmamış
    http://forum.donanimhaber.com/m_804738/tm.htm
  • yaw abi bunlar iyice delirdi.Biz aramızda tartışıyoruz o funkstar denilen herife noluyoki biz daha kötü kavgalar ettik.Ama topiğe saygıları vardı ama artık hiç.çekemiyolar arkadaşlar rap müziğini.yani bizden neden bu kadar nefret ederler anlamıyorum.

vozer ve funkstar bence madoluğu bırakın başka diyarlara gidin orda huzursuzluk yaratın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman90

yaw abi bunlar iyice delirdi.Biz aramızda tartışıyoruz o funkstar denilen herife noluyoki biz daha kötü kavgalar ettik.Ama topiğe saygıları vardı ama artık hiç.çekemiyolar arkadaşlar rap müziğini.yani bizden neden bu kadar nefret ederler anlamıyorum.

vozer ve funkstar bence madoluğu bırakın başka diyarlara gidin orda huzursuzluk yaratın.

kim bunlar..kim kapatyoo ki konularıı....bunları ceza ya havale etmek lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Bu bölüm niye açıldı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: akincetin

quote:

Orjinalden alıntı: freeman90

yaw abi bunlar iyice delirdi.Biz aramızda tartışıyoruz o funkstar denilen herife noluyoki biz daha kötü kavgalar ettik.Ama topiğe saygıları vardı ama artık hiç.çekemiyolar arkadaşlar rap müziğini.yani bizden neden bu kadar nefret ederler anlamıyorum.

kim bunlar..kim kapatyoo ki konularıı....bunları ceza ya havale etmek lazım

eheuhuehu bencede ewt.Yaw çoğu metalci bizi sevmez.nedense anlamıyom ama.Bazıları sever ama dinlemez.Onlar çok iyiler işte.Benim çoğu arkadaşım öle.eğer cezaya veya rape hakaret falan ederlerse bende öle durmam.Ama şu funkstar onlardan biri deil galiba.koskoca topiği bi tartışmaya kapattı.Napcaz şimdi?

• Bulduğunuz moderatore mesaj atın
  • yaf bi durum var ama çözemedim. acaba biri şikayetmi etti? adam gelip. konu kapanmıştır deyip nası kapatır yaf koskoca topic i. sonra dh de çifte standart var diyenlere yükleniyolar.
  • hala bi acıklama yapılmadımı yaa
    neden kapatıonus tutulan bi topici yaa
  • Tamam. Yarın cevap gelecek arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.