Şimdi Ara

rapidshare dene illet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir internet sitesi buldum, gayet nefis. Süper albümler, süper filmler ama.....Şu rapidshare denen illet bize çok sorun çıkarıyor. bunun bir çözümü yok mudur?

• rapidshare sitesinde 60 sn beklemek insaı sıkmıyor fazla. ama belli bir miktar dosya yükleyince bir saat bekletmek istemesi kötü. onu çözmek için temporary internet files klasöründeki rapidshare cookie'sini bul ve sil(bulamazsan tüm klasörü sil) sonra ip değiştir. ancak öyle oluyor.

bulduğun siteyi bana pm atar mısın?
  • geceleyin 4ten 6 ya kadar ne bekleme war ne dl limiti sadece çok kullanıcı olursa tekarr denemek gerekiyo

mesela ben geçen gün aynı anda 5tane dosya indirdim yarım saat içinde ve yaklaşık hepsinin toplamı 100 mb
  • bu rapidshare sitesine nasıl birşeyler yüklüyorsunuz ben birtürlü yapamdım nereye giripte yüklüyorsunuz yardım edin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: form

bu rapidshare sitesine nasıl birşeyler yüklüyorsunuz ben birtürlü yapamdım nereye giripte yüklüyorsunuz yardım edin lütfen

Zaten rapidshare.de adresine girince direk upLoad ekranı çıkıyo en üstte.Gözat diyip dosyayı seçiyosun ve upLoad diyosun
  • tamam kardeş sağol yardımın için
  • resim yükledim ama hangi linkten indirileceğine dağir bir şey göstermedi
  • Sayfanın en altında sana bir link verecek o linkte senin upload yaptığın dosya var...
    quote:

Orjinalden alıntı: form

resim yükledim ama hangi linkten indirileceğine dağir bir şey göstermedi
  • hocam bir saat falan beklemenize gerek yok daha önce açılmıştı gördüm rapidsharede süre sıfırlayıcı...
    Yanlış hatırlamıyorsamwww.maxifun.net adresinde bu dediğim program war oradan indirebilirsiniz...
    quote:

Orjinalden alıntı: dustyboy

rapidshare sitesinde 60 sn beklemek insaı sıkmıyor fazla. ama belli bir miktar dosya yükleyince bir saat bekletmek istemesi kötü. onu çözmek için temporary internet files klasöründeki rapidshare cookie'sini bul ve sil(bulamazsan tüm klasörü sil) sonra ip değiştir. ancak öyle oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: kumrengi

bir internet sitesi buldum, gayet nefis. Süper albümler, süper filmler ama.....Şu rapidshare denen illet bize çok sorun çıkarıyor. bunun bir çözümü yok mudur?

buldugun siteyi bize de desene yafffffff
  • yaw çok kötü bişey 1 saat beklemek gece saat 5te de kalk bilgisayarı aç gir indir zor geliyo be
  • quote:

bir internet sitesi buldum, gayet nefis. Süper albümler, süper filmler ama.....Şu rapidshare denen illet bize çok sorun çıkarıyor. bunun bir çözümü yok mudur?

Siteye paraverip üye ol.
  • quote:

çözümü işte:

http://forum.donanimhaber.com/m_3145034/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

hocam bir saat falan beklemenize gerek yok daha önce açılmıştı gördüm rapidsharede süre sıfırlayıcı...
    Yanlış hatırlamıyorsamwww.maxifun.net adresinde bu dediğim program war oradan indirebilirsiniz...
    quote:

Orjinalden alıntı: dustyboy

rapidshare sitesinde 60 sn beklemek insaı sıkmıyor fazla. ama belli bir miktar dosya yükleyince bir saat bekletmek istemesi kötü. onu çözmek için temporary internet files klasöründeki rapidshare cookie'sini bul ve sil(bulamazsan tüm klasörü sil) sonra ip değiştir. ancak öyle oluyor.

bende ıse yaramadı yanlısmı yapıyorum acaba. adresı kopyaladım oraya sıteye gıt dıyorum gene aynı

• quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

quote:

Siteye paraverip üye ol.

• arkadaşlar selam , limite takılanlardan biri de benim ... önerdiğiniz yöntemleri denedim. ama bir sonuç alamdım. başka ne yapabiliriz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sherlockholmes_1980

arkadaşlar selam , limite takılanlardan biri de benim ... önerdiğiniz yöntemleri denedim. ama bir sonuç alamdım. başka ne yapabiliriz ?

benim verdigim bat dosyasını calistir ve cookileri sil olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.