Şimdi Ara

Rasim Ozan Kütahyalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bu adam ne ayak.Yaşı daha 30 ancak 1980 li yıllardaki dosyaları biliyor sanki oradaymış gibi ahkam kesiyor.Bu ne gürültülü konuşma.bu ne seviyesiz tartışma.Adam konuşmayı bilmiyor,üstelik her katıldığı programda böyle.Konuşma adabı nedir bilmiyor bu adam?Şu an Beyaz Tv.yi izlemeye çalışıyorum.Adamın dediği doğru yanlış tartışılır ama hiç bir şey anlaşılmıyor ve sadece söz kesmeyi biliyor.Benim ağzımdan çok farklı şeyler çıkar ancak forumdayız.Sizlerinde düşüncelerini merak ettim.

Ayrıca bana göre Ahmet Çakar en büyük tv hatasını bu adam ile aynı programa çıkmakla yapmış bence.Gerçi Ermanın ruh seanslarıda var ama en azından kendimi çok çok çok zorladığımda bir mizah görebiliyorum.Ancak bu programa anlam veremiyorum ben...

• şimdi dediki "ben galatasaray dan önce adaletsporluyum arkadaş vallahi"
    adalet diyince aklıma bildiğimiz adalet gelmedi bir parti ismi geldi nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

şimdi dediki "ben galatasaray dan önce adaletsporluyum arkadaş vallahi"
    adalet diyince aklıma bildiğimiz adalet gelmedi bir parti ismi geldi nedense

O adalet sporlu olduğunu bu programın ilk bölümünde söylemişti,ancak sizin aklınıza gelen takım taraftarı olduğunu epey bi zaman önce söylemişti zaten...Ne yazık ya bu adamı ciddiye alıp dinleyen ve ya dediklerini duyan varmı acaba merak ediyorum hakikaten
  • Karşısına kaliteli adamlar oturuyor genelde; sofranın salatası.. (Övdüm mü aşağıladım mı siz karar verirsiniz. )
  • Kimseden korkmayan, eğip bükmeden yazıp konuşan, takdir ettiğim bir kişilik. Benim diyen demokratın giremeyeceği konularda aslan gibi konuşuyor. Başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Eleştireceğim şey ise dinlemesini bilmemesidir. Bir başkası konuşurken dinlemek yerine yüksek sesle onun da konuşması onu antipatik hale getirebiliyor.
  • 10 dakikadan fazla seyretmek mümkün değil adamı.Bildiğin mahalle ağzıyla konuşuyor,o da yetmezmiş gibi konuştuğu 3 mahalle öteden duyulacak şekilde konuşuyor,aksi gibi birşeyde konuşmuyor,konuşuyormuş gibi yapıp lafı eveleyip geveliyor.Aynı şeyi bağırarak on kereden fazla tekrarlayınca,doğru olur diye bir tezi var sanırım,sürekli bunu uyguluyor.Velhasılı baş ağrıtıyor:)
  • O gün Ahmet Çakar ı izlemek için katlandım.karşıdaki kim olursa olsun sözünü kesiyor.kizilcik sopasiyla döveceksin bunu.
  • ömer çavuşoglu bu adama ROK diyo.....
    hep bunun başının altından çıkıyor herşey..
    geçende bana bak artık 80 li 90 yıllarda degiliz diye yaşar nuriyi azarladıydı... darbe acısı çekmiş. baskı altında çok kalmış onun sıyrılmışlıgı öz güveni var
    tutmayın lan der gibi her alana el atıcam yıl 2011 milenyumdayız hangi çagda yaşıyoruz avrupa ben geliyorum der havası var....
  • Ömer abi de çok farklı değil hoş ama yine de bi sevimliliği var dinlemeyi bilir ve daha bir çok artısı var.Ama bu adam tahammül edilir gibi bir şey değil yaaa.Faciaa Faciaaa allahın gücüne gitmesin ama bu ses tonu ile bu tarzı ile bu bitirim ayakları ile allah yakınlarına kolaylık versin.E bide bu kadar delikanlı,hani diyor yaa eski Türkiye değil burası falan filan ee bi gelsinde yeni KURDUKLARI Türkiye'lerinde Bağdat Caddesinde bi kahve içsin daha.Yürüsün demiyorum bakın KAHVE içsin diyorum arka mahalle delikanlsı...
  • Ben söyleyeyim mi cemaatçi bi yazar arkadasımız.Fanatikte galatasaraylı ama hiç sempati duymuyorum.

Tartışmalarda sürekli söz keserek saygısızlık yapıyor.

Lube kadar olmasada ona birbirlerine benzer karakterdeler.(Lan taraflı gazeteci mi olurmuş gerekirse takımınıda şuyunuda buyunuda yerden yere vurcaksın ki bi ilerleme olsun.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.