Şimdi Ara

Razer Deathadder 3500 Gaming Mouse (229TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün sanırım 2013 model, kullandığım rival 100'ü küçük oğlum düşüre düşüre sol tuşunu patlatınca yeni bir mouse ararken buldum fiyat uygun gibi geldi. Teknosanın kendi sitesinde, ve trendyol, gittigidiyor teknosa mağazasında satılıyor. kupon ya da kredi kartı kampnyası ile daha uyguna mal edilebilir.
    gittigidiyor
    Razer Deathadder 3500 Gaming Mouse Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/razer-deathadder-3500-gaming-mouse_pdp_575948321

• Paylaşım için teşekkürler.Ama bu fiyatlarda rival 3 daha iyi bir tercih olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 219 lirayken 10 da kuponum vardı, almıştım. geldi kutuya baktım, farede yanda hiç tuş yok. Yani ileri geri tuşu bile yok. 3 tuşlu. internet kullanan birisinin bu mouse ile çekeceği işkence çok büyük. aman diyeyim dikkat. sağ sol ve orta click var sadece. kutuyu açmadan özür dileyerek iade etmiştim teknosaya.
  • Bende var 2013, yanda tuşları var ancak çift tıklama sorunu başladı. Daha önce Logitech g500 müydü öyle bir mouse vardı o da çift tıklama sorunu vermişti sinirlenip bunu almıştım. Bencr fiyatı çok uygun da değil. Zira güncel bir model değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.