Şimdi Ara

RDR2 sorunsuz Türkçe yama var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten araştırdığımda bazı yamalar kasıyormuş. Sorunsuz bildiğiniz yama var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba kimse cevap vermemiş ben yazayım bari, rdr2 oyununun gpt3 makine çevirisinde bir sıkıntı yok sadece ses biraz azalıyor sesi fullersen sorun kalmıyor. Forum da zaten konusu mevcut orayı okuyarak kurabilirsin.Bir sıkıntı olursa yazarsan cevaplarım.

• ya o ses kızılması yamadan mıymış? ben de diyorum ne biçim oyun yapmışlar

• Ses kısılması türkçe yamadan dolayı değil, rockstarın yayınladığı son patch den kaynaklı bi durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses kısılması yada oyunun kasması gibi durumlar yama ile alakalı değil gpt3 yamasını kurup oynayabilirsin sıkıntısız.

• Yanlış bilmiyorsam zaten 2 tane yama var o da bu forumda. Birisi sadece ana hikayeyi çevirip, çok fazla uğraştıran ve dediğin gibi alt yazı çıkınca kastıran garip bir yama, diğeri de GPT-3 ile çevrilmiş %100 yama. Sonradan çıkanı indirirsen sorunsuz açılıyor. Başlığın linkini de atayım:

https://forum.donanimhaber.com/red-dead-redemption-2-1-13xx-turkce-yama-v09-99-openai-gpt-3-translate--147091786

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoFap -- 6 Şubat 2021; 13:43:8 >
  • 3keko1 3 kullanıcısına yanıt

bende oyunu ilk aldığımda oynadım 1-2 saat şimdi gpt3 yama çıkınca tekrar başladım o yüzden yamadan zannetmiştim. Öğrenince araştırdım sorunun çözümünü buldum. oyuna girdikten sonra ana ekrana geliyoruz sağ altta ses ayarlama simgesine sağ tıklıyoruz açılan menüden ses düzeyi karıştırıcısını açıyoruz orada açık olan uygulamaların ses ayarı var.rdr2 ayarı en altlarda gözüküyor onu en yukarı çekersiniz.Bende steam sürümü var sıkıntısız ses sorunu çözüldü .Sana da teşekkür ediyorum kardeşim yamadan zannettiğim için hep sessiz oynayacaktım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 6 Şubat 2021; 13:11:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.