Şimdi Ara

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
8
Favori
32.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erdo4

quote:

Orijinalden alıntı: BoraNb

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

alldebrid in koyduğu kotalar bu sitede var mı acaba?ayrıca eklentileri nasıl kullanışlı mı?uzun süre all debrid kullandım 120 puanım var hatta.hangisini alsam kararsızım bu aralar uploaded.to ile işim oluyor ama kararsızım hala.

Benim düşüncelerim bunlar;

quote:

Real-Debrid'e geçmemin 3 sebebi var.

1; Fileserve #### .. Alldebrid Fileserve premium'u silmiş. Ayrıca anında ödeme seçeneği de yok Alldebrid'de.
    2; Anında Ödeme ve Aktif Premium (Paypal) #### .. Ödemeyi anında yaparak hemen premium üyeliğinizi alıp kullanabiliyorsunuz ... Alldebrid'de böyle birşey mümkün değil.
    3; Daha Ucuz #### .. Real-Debrid 1 aylık Premium üyeliğini PayPal üzerinden 9,20 TL'ye aldım.. Alldebrid'den ise 1 Aylık ücreti paypaldan alamıyorsunuz ve yetkili kişilerden aldığınızda bile 13 TL + 2 TL Havale Masrafı , 15 TL'ye çıkıyor.. 9 TL nerede 15 TL nerede.. 3 TL daha ekler Real-Debrid'den 1 aylık daha premium alınabilir.

Real-Debrid'in şuan hiçbir eksiği yok, çok avantajlı ve hızlı. Ayrıca Fileserve mevcut ve Alldebrid'den neredeyse 2 kat daha ucuza geliyor. (masraflarla birlikte)

Bu mesajı yazdığınızdaki durumu bilmiyorum ama ben yaklaşık 10 gündür alldebrid kullanmaktayım.

1)Fileserveyi sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. Günlük 3 GB kota var, ama artık fileserve ye pek dosya yükleyende kalmadı.
    2)Anında ödeme ve aktif premium demişsiniz. Ben paypal ile alldebrid den ödememi yaptığımda anında hesabım açılıyor ve premium olarak kullanmaya başlıyorum.
    3)Alldebrid, paypal ile alındığında 10 TL gibi bir ücreti var. 10 TL yi geçtiğini görmedim fiyatın(daha önceleride kullanırdım)

Bunların dışında real-debrid hiç kullanmadım, ama Alldebrid den memnun olduğumu söyleyebilirim. Uploaded.to dan limitsiz indirme yapabiliyorsunuz ama hızı sınırlamışlar. Birde uploaded.to çok sık bozuluyor, ama bu sanırım real-debrid de de bu durumda.

Ayrıca Alldebrid geçenlerde anlık filehost durumlarını takip edebileceğiniz bir sayfa yayınladı. Burada Alldebrid ile Real-debrid'in servisleri anlık olarak karşılaştırılıyor;

http://alldebrid.com/compare/

Oradaki karşılaştırma tamamen yalan. RealDebrid kullanıcısıyım, o karşılaştırmaya bakıyorum. Sonra girip orada offline gözüken sunuculardan dosya çekmeyi deniyorum ve hepsi çalışıyor. Oradaki listeye sakın ama sakın güvenmeyin. Offline yazdıklarının %80'i Online olarak çalışıyordu RealDebrid'de..

Alldebrid ile Realdebrid'i kıyaslayacak olursak, fiyatlar aynı. Ancak; Realdebrid'in kotaları daha geniş. Mesela örnek veriyorum; çoğu host arasında 3 ila 5 Gb limit farkı oluyor. RealDebrid'de kota limitleri hep daha yüksek oluyor. Bu da bize avantaj olarak geri dönüyor.

RealDebrid'in tek kötü yanı ise Support sayfası. Çok geç cevap geliyor. Gerçi Alldebrid'de aynı sorun var mı bilmiyorum? Şu ana kadar 1 kere RealDebrid'de problem yaşadım. Yine de fazla problemle karşılaşmadığımızı varsayarsak tercihim Realdebrid'den yana..

Alldebrid Support sayfası ile birkaç sefer iletişime geçmiştim. Ortalama 2 gün sonra falan cevap geliyor, ama muhakkak cevaplıyorlar.Real-debrid deki geçten kastınızda aynı şekildedir sanıyorum. :) Karşılaştırma konusunda ise alldebrid de bile offline gözüken bir site bazen çalıştığı olabiliyor :) ama genelde alldebrid için doğru. :) Tabii Real-debrid kısmını bilemeyeceğim. Bir dahaki sefere birde real-debrid den premium alıp orayı deneyelim bakalım.

Bir de uploaded.to kotasız ama hattımın son hızıyla indiremiyorum Alldebrid de, hız kısıtlaması getirmişler. Real-debrid de de aynı durum söz konusu mu acaba?

• Arkadaşlar real debrid bugün itibariyle ödeme sisteminde birkaç değişikliğe gitmiş. Bunlardan direkt hesabımızdan ödemeli bir yöntem var mı? deneyen veya bilgi sahibi arkadaşlar açıklama yapabilirler mi?
  • Arka arkaya mesaj olacak ama bugün resellerden 3 aylık premium aldım real-debrid'den. Biz tekrar kullanana kadar çok mu değişmiş mi ne?

ul.to (nam-ı diğer: uploaded.to) sürekli "Dosyaniz barindiricida erisilebilir degil." hatası veriyor. ul.to'da kontrol ediyorum, link sağlam. benim gibi sıkıntı yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

Arka arkaya mesaj olacak ama bugün resellerden 3 aylık premium aldım real-debrid'den. Biz tekrar kullanana kadar çok mu değişmiş mi ne?

ul.to (nam-ı diğer: uploaded.to) sürekli "Dosyaniz barindiricida erisilebilir degil." hatası veriyor. ul.to'da kontrol ediyorum, link sağlam. benim gibi sıkıntı yaşayan var mı?

Aslında pek bir değişiklik yok. Sadece yeni tasarım var o kadar.

Uploaded.to geçenlerde çalışıyordu. Şimdi kontrol ettim. Bende de aynı hatayı veriyor.
    http://alldebrid.com/compare/ adresinde de sorunlu gözüküyor. Hemde 2 sitede de. Genel bir sıkıntı var herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Arka arkaya mesaj olacak ama bugün resellerden 3 aylık premium aldım real-debrid'den. Biz tekrar kullanana kadar çok mu değişmiş mi ne?

Aslında pek bir değişiklik yok. Sadece yeni tasarım var o kadar.

Uploaded.to geçenlerde çalışıyordu. Şimdi kontrol ettim. Bende de aynı hatayı veriyor.
    http://alldebrid.com/compare/ adresinde de sorunlu gözüküyor. Hemde 2 sitede de. Genel bir sıkıntı var herhalde.

1-)bu indiremediğimiz zamanlar bize ekstradan gün olarak dönüyordu ne oldu o iş? yalan oldu herhalde?
    2-) Real debrid'in yeni ödeme şekilleri hk. bilginiz var mı?
    3-) Real-debrid'in remote upload'ı en son 100 GB idi, 10'a düşürmüşler galiba adiler. sizde de öyle mi?

• @fireforge35
    Şu an bende remote upload 100 gb görünüyor.herhangi bir değişiklik yok.Ödeme olarakta en son yenilemeyi paypalla yaptım.uzun süredir kullanıyorum real-debrid'i ve çok memnunum.En son Hulu ve Hulu Plus'ı eklemeleri inanılmaz oldu.Bildiğin Hulu Plus'tan her filmi,dizi izliyorsun.şaka gibi
  • quote:

1-)bu indiremediğimiz zamanlar bize ekstradan gün olarak dönüyordu ne oldu o iş? yalan oldu herhalde?
    2-) Real debrid'in yeni ödeme şekilleri hk. bilginiz var mı?
    3-) Real-debrid'in remote upload'ı en son 100 GB idi, 10'a düşürmüşler galiba adiler. sizde de öyle mi?

1) Bu olayı 1 kez yaptılar diye hatırlıyorum ben. O da web sitelerinin çalışmadığı bir dönemdi. Birkaç gün boyunca site komple kapalıydı.
    Hiçbir zaman bir host kapalı diye ek gün eklemediler.

2)Yılbaşında kampanyadan 180 günlük fiyata 225 gün aldım. Biraz birikmiş puanım da mevcut. Toplamda hesabım 2012'nin sonuna kadar yetiyor. Hesabı yenilemem gerekmediği için ödeme kısmına hiç bakmadım. Maalesef bilgim yok.

3) Remote uploadın kota olayında; premium alırken herhangi bir kota eklenmesi olmuyordu. Şuan ki durumu bilmiyorum. Bugüne kadar benim hesabıma premium alırken hiç remote kotası eklenmedi. Bunu tamamen ayrı bir servis gibi düşünebiliriz. Bir defaya masus olmak üzere geçenlerde mega-upload ile başlayan host kapanma fırtınasında tüm hesaplara (sadece premium olanlar olabilir) millet dosyaları taşıyabilsin diye hediye olarak 100'er GB kota eklendi.

Remote upload kotasını normalde ayrıca satıyorlar.

http://real-debrid.fr/trafficshare

Premium alma sayfasında şu kadar remote kotası vereceğim gibi birşey demiyor.

• Çalıştığı zaman süper ama , sık sık da çalışmadığı oluyor. Filepost örneğin pek çalışmıyor. Yaygın olmayan sitelerden bir şey indirmek istediğinizde ise gayet işe yarar bir sistem.
  • @ @bdullah kardeşim.

Peki şu ul.to ve filepost'larda indirememe sıkıntısı sende de sık sık oluyor mu? Biz 2011 yaz ayında 1 ay kulanmıştık, baya da memnunduk. Tabir-i caizse tadı damağımızda kalmıştı. Geçen gün premiumu almadan önce incelediğim en iyi özelliği ul.to limitsizmiş diye hemen atladım; fakat böyle çalışmadığını görünce afakanlarım tepeme geliyor. Alldebrid'i de düşündüm ama real-debrid'in bu işlerde biraz daha usta olduğu kanısına vardım ve RD'den alayım dedim.

Hoş sorunlu hostlar altta yanıp sönüyor, işaretleniyor. Velhasılı sizde de ul.to ve filepost sık sık arızalanır mı?
  • Realden aldım ama filimler silinmiş adamlar hepsini sildiriyo hesabı boşuna aldık iyi mi.
  • quote:

@ @bdullah kardeşim.

Peki şu ul.to ve filepost'larda indirememe sıkıntısı sende de sık sık oluyor mu? Biz 2011 yaz ayında 1 ay kulanmıştık, baya da memnunduk. Tabir-i caizse tadı damağımızda kalmıştı. Geçen gün premiumu almadan önce incelediğim en iyi özelliği ul.to limitsizmiş diye hemen atladım; fakat böyle çalışmadığını görünce afakanlarım tepeme geliyor. Alldebrid'i de düşündüm ama real-debrid'in bu işlerde biraz daha usta olduğu kanısına vardım ve RD'den alayım dedim.

Hoş sorunlu hostlar altta yanıp sönüyor, işaretleniyor. Velhasılı sizde de ul.to ve filepost sık sık arızalanır mı?

2 hostta bu sıralar pek kullandığım hostlar değil maalesef. Daha doğrusu bu sıralar real-debrid'i fazla kullanmıyorum. Geçen yıl 5 TB'ye yakın veri çekmişken bu sene daha 130 GB'lardayım. 130 GB'nin %90 'ı da rapiddir.

Bu arada az önce filepost'tan bir link denedim. Çalışıyor.
    Uploaded.to bozuk ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 11 Mart 2012; 1:21:32 >

• Sitesinde sorunlu hostları , logolarını parıldatarak gösterse de bunların sorunlu diğerlerinin sorunsuz olduğunu düşünmeyin. Sorunsuz görünenlerde de sorun olabiliyor. Netload mesela sağlam görünürken indirme yapamıyor.
  • Arkadaşlar Real-Debrid bir açıklama yapmış: ul.to sorunlu düzeltcez flan diyor, orasını malum zaten; aşağıdaki açıklamada ingilizcesi güzel olan arkadaşlar açıklayabilirler mi? Ben anlayamadım.

quote:

Uploaded.to will be repaired asap, it seems that our accounts are in Free Mode but showed as Premium not to show the banishment of them, so we have to buy hundred of new accounts. We apologize for this problem.
  • quote:

Arkadaşlar Real-Debrid bir açıklama yapmış: ul.to sorunlu düzeltcez flan diyor, orasını malum zaten; aşağıdaki açıklamada ingilizcesi güzel olan arkadaşlar açıklayabilirler mi? Ben anlayamadım.

quote:

Uploaded.to will be repaired as soon as possible, it seems that our accounts are in Free Mode but showed as Premium not to show the banishment of them, so we have to buy hundred of new accounts. We apologize for this problem.

Çevirisi

Uploaded.to en kısa sürede düzeltilecektir. Sorunun sebebi; premium olan hesaplarımız premium gibi gözükmesine rağmen free hesap gibi davranması gibi gözüküyor. Yüz yeni premium hesap daha aldık. Problem için özür diliyoruz.

diyor ama hâlâ çalışmıyor. Şuan uploaded.to'yu bakıma almışlar gözüküyor.

Eğer bu sitede fileserve gibi hesapları kafasına göre banlarsa bu hostta yakında uçar.

• uçsun gitsin şu ul.to zaten. yeter yahu. Dandik sitelerden birkaçı işte.

turbobit'te de sürekli sorun var.
  • @bdullah

son haberin de çevirisini sorsam çok mu masraflı olurum?

quote:

Some people do not seem to understand that Real-Debrid is not a guaranteed service in its entirety nor timeless, we remind you that we have to fight against hosters and these days our work has increased, every day we have to change hoster accounts etc so we would like some recognition and respect rather than getting insults or continuing claims for reimbursement for ONE or TWO hosters that do not work properly, you pay 0,003% of what you would pay normally. When some people will behave better our attitude may change but the SPAM on our Facebook status and on our support annoy us a lot, knowing that it often comes from the same country. Our rant of Sunday evening.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fireforge35 -- 12 Mart 2012; 2:23:05 >

• quote:

@bdullah

son haberin de çevirisini sorsam çok mu masraflı olurum?

quote:

Some people do not seem to understand that Real-Debrid is not a guaranteed service in its entirety nor timeless, we remind you that we have to fight against hosters and these days our work has increased, every day we have to change hoster accounts etc so we would like some recognition and respect rather than getting insults or continuing claims for reimbursement for ONE or TWO hosters that do not work properly, you pay 0,003% of what you would pay normally. When some people will behave better our attitude may change but the SPAM on our Facebook status and on our support annoy us a lot, knowing that it often comes from the same country. Our rant of Sunday evening.

özetle çevirecek olursak:

Sanırım bazı insanlar bizi tam olarak anlamamış, ki biz tüm bu servislerin sürekli ve sorunsuz çalışacağını garanti etmiyoruz. hatırlatmak gerekirse hergün bu sunucuların hesaplarını değiştirmemiz gerekiyor ve bu oldukça zorlu bir mücadele.. 1-2 sunucuya zaman zaman hizmet veremiyor olmamızdan ötürü bize hakaret etmek yada paranızı geri istemek yerine biraz anlayış ve saygı duymanızı istiyoruz. Zaten toplamda ödemeniz gereken ücretin %0,003 ünü ödüyorsunuz. (her bir siteye ayrı ayrı üye olmayı kasdediyor sanırım)

(şikayetlerinde hep aynı ülkeden geldiğini ve bunun kendilerini kızdırmaktan başka bişeye yaramadığını belirtmişler)

• debrid mebrid bitti artık bu iş.yakında hepsi birer birer iflas edicek.korsana hayır
  • real debrid de karşılaştırma tablosu eklemiş.

https://real-debrid.fr/compare
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZionYıldızı

debrid mebrid bitti artık bu iş.yakında hepsi birer birer iflas edicek.korsana hayır

aynen bu gidişle hepsi topu dikecek.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.