Şimdi Ara

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
8
Favori
32.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • real debrid kısmen ul.to sorununu çözmüş. Fakat indirmelerde IDM parçalara bölmediği için son hızı yakalayamıyorum. Hesabı aldıktan 3 Gün sonra ul.to'dan siftah yapabildim.
  • 6 aydır real-debrid kullanıyorum,son bir aydır hemen hemen her servis de çok sık aşağıdaki hatayı alıyorum,

sizlerde de durum böyle mi ?

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

6 aydır real-debrid kullanıyorum,son bir aydır hemen hemen her servis de çok sık aşağıdaki hatayı alıyorum,

sizlerde de durum böyle mi ?

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li

ben hesabı açalı 1 hafta oldu ama böyle hatalarla sık karşılaşır oldum. Sorun sadece sende değil. Bir de tekrardan generate yapıp indirmeyi dene.

Server durumları hakkında anlık bilgi almak için aşağıdaki adresten fikir sahibi olabilirsin.

https://real-debrid.com/compare

• zevera.com kullanan var mı ? burası diğerlerine göre bayağı pahalı,sınır,limit var mı bu sitede acaba ?
  • Zeverayı inceledim ama siteler için oron var diyor.Sonrada oron için trafik almazsanız oron yok diyor.Real-Debrid candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Zeverayı inceledim ama siteler için oron var diyor.Sonrada oron için trafik almazsanız oron yok diyor.Real-Debrid candır

orada trafiğe göre ve süreye göre premium seçenekleri var. Süreye göre premium alınırsa oron da limitsiz mi oluyormuş?
  • arkadaşlar sanırım real-debrid torrent uygulamasını hayata geçiriyor. Sitenin üst kısmında torrent diye bir bağlantı var. Şöyle bir açıklama yapmışlar ama ne olduğunu malesef ingilizcem olmadığı için anlayamadım. Anlayan arkadaşlar tercüme ederse sevinirim.

quote:

After multiple requests and a sleepless night we would like to offer you in beta test our Torrent Converter based on Wupload :)
    (Reserved to Premium users)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

arkadaşlar sanırım real-debrid torrent uygulamasını hayata geçiriyor. Sitenin üst kısmında torrent diye bir bağlantı var. Şöyle bir açıklama yapmışlar ama ne olduğunu malesef ingilizcem olmadığı için anlayamadım. Anlayan arkadaşlar tercüme ederse sevinirim.

quote:

After multiple requests and a sleepless night we would like to offer you in beta test our Torrent Converter based on Wupload :)

Evet şuan servis çalışıyor.

Torrent dosyasını yüklüyorsunuz. Wupload'a remote yapıp linki size veriyor.
    Sizde bu link ile dosyayı indirebiliyorsunuz...
    Güzel bir servis. İnşallah hemen kalkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

arkadaşlar sanırım real-debrid torrent uygulamasını hayata geçiriyor. Sitenin üst kısmında torrent diye bir bağlantı var. Şöyle bir açıklama yapmışlar ama ne olduğunu malesef ingilizcem olmadığı için anlayamadım. Anlayan arkadaşlar tercüme ederse sevinirim.

quote:

Evet şuan servis çalışıyor.

Torrent dosyasını yüklüyorsunuz. Wupload'a remote yapıp linki size veriyor.
    Sizde bu link ile dosyayı indirebiliyorsunuz...
    Güzel bir servis. İnşallah hemen kalkmaz.

yaw ben dün gece bir torrent dosyası verdim. Geceleyin ilerliyordu. Baktım şimdi yok. İndirmeden kaybolmuş.

• Merhaba,

Kredi kartı ile üyelik almak istiyorum ama paypal gibi üye ol, bi miktar yatır, onayla...vb gibi işlemlerle uğraşmak istemiyorum. Kredi kartından anında çeksin istiyorum. Ödeme seçeneklerinde bu seçenek var mı yoksa paypal, moneybrookers gibi sitelere mecburmuyuz?
  • Merhaba arkadaşlar,

Şu ul.to dan indirirken bölememe problemi çok can sıkıcı. Hem IDM ile hem Jdownloader ile max connection 1 i geçmiyor. Arttırdığınızda ise hata verip download kesiliyor. Bunun için real-debride mesaj yazmamızda yardımcı olabilecek var mı? Hem facebook sayfasından hemde ticket olarak.

Not: Ayrıca sorun sadece realdebrid de değil, alldebridde de mevcut aynı sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak-r -- 16 Mart 2012; 14:39:39 >
  • ingilizce metin hazırlayan olursa ben de ul.to problemi için ticket gönderirim
  • Real-Debrid 'den aldim 4 gün önce ama, bir problem canımı sıkıyor sürekli çıkması düzelmesi için uğraştiriyor

Dosya bulunamıyor. - ****

hatasi aliyorum, nasıl cozebilirim bu sorunu? veya herkes de oluyor mu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: crixus

Real-Debrid 'den aldim 4 gün önce ama, bir problem canımı sıkıyor sürekli çıkması düzelmesi için uğraştiriyor

Dosya bulunamıyor. - ****

hatasi aliyorum, nasıl cozebilirim bu sorunu? veya herkes de oluyor mu..

aynı sıkıntı bende de var. Bekleyip daha sonra bir daha generate etmek. Başka yolu yok malesef. En azından ben böyle biliyorum.
  • Peki, buna bir cozum yok mu ? böyle her zaman uğraşcaz mi :S pyLoad nedir , kullanan var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crixus -- 17 Mart 2012; 21:05:50 >
  • Bugün itibariyle Alldebrid de torrent sistemini aktif etti. Aynı real-debrid de olduğu gibi torrent dosyasını yüklüyorsunuz ve size wupload'a yükleyerek veriyor. Daha sonra Downloader sayfasından wupload linkini generate ederek indirme yapabiliyorsunuz.

Alldebrid de son haftalarda pek bir sıkıntı yaşamadım. Öteki ay Real-debrid'e geçme düşüncem var ama şu son yorumlar biraz şüpheye düşürdü, sürekli hata aldığını söyleyen arkadaşlar var. Ben ise alldebrid de pek fazla hata ile karşılaşmadım. Uploaded.to ile de orta seviye hız ile indirme yapabiliyorum. Real-debrid kullanan birisi durum hakkında bilgi verebilirse güzel olur... :)
  • referansınla premium aldım..
  • @BoraNb

son zamanlarda yaptığım gözlemlerde ŞURADAKİ ADRESTE genelde netload, turbobit, r a p i d gibi sitelerin takibini yapıyorum. Real debrid'in serverını 10 defa kapalı görüyorsam alldebrid 1-2 defa kapalı oluyor. Bu da bana büyük sıkıntı. Real debrid bana biraz "çok host desteği sağlıyoruz" diyerek gösteriş yapıyor bence. Ben zaten senin tüm serverlarını kullanmıyorum ki! 3-5 tanesini kullanıyorum. E sen bunları bana düzgün veremeyeceksek, olmaz olsun senin hesabın derim. Alldebrid'i Real'in gölgesinde kalan bir debrid sitesi olarak gördüm. Hatta ne yaptılarsa real'den aldılar diye düşünüyordum. Ama bundan sonra işler değişecek.

Gerçekten realdebrid hostların altından kalkamıyor sanırım. Eğer ki böyle giderse ben de hesabımı yenilemeyeceğim ve alldebrid'den pre. alacağım.

• @fireforge35,

Evet, bende 2 siteden de compare sayfalarına sık sık bakıyorum. Tabii ki real-debrid premium kullanmadığım için net birşey diyemem ama alldebrid sorunlu hostları daha çabuk tamir ediyor gibime geldi. E şimdi torrent desteğide geldi ki seed oranı iyi olan bir torrent dosyasında inanılmaz hızlı convert ediyor. Alldebrid'in şu an real-debrid e göre tek eksiği şu önceki sayfalarda da arkadaşların bahsettiği remote upload olayı bulunmuyor.

Ama dediğiniz durum benimde dikkatimi çekti. Sık kullandığımız siteler Alldebrid de daha az arıza çıkartıyor gailiba. Diğerlerinide zaten ya çoğumuz adını dahi duymadık ya da doğru düzgün kullanmıyoruz...

Daha önce ya siz ya da başka bir arkadaşımız hatırlamıyorum günlük kotalardan bahsetmişti. Günlük kotalar real-debrid e göre daha düşük bu doğru, ama kota konulmuş olan sitelerden letitbit,bitshare dışındakileri zaten pek kullandığımızda söylenemez... :)

• @BoraNb

biz 1 ay kullanmıştık, memnun kalmıştık. Lan dedik bu sefer de 3 aylık olsun bea dedim. Ama yanıldık. Sanki realdebrid'in daha çok müşterisi olduğu için mi bu kadar hata veriyor?

Real debrid sanki compere sayfasında daha hızlı yeniliyor, alldebrid biraz daha az sıklıkla güncelleme yapıyor. Ama demek ki yanılmıyormuşum. alldebrid bana daha hızlı düzeltiyor gibi geliyordu. doğruymuş. Ben de sadece bana öyle geliyor zannediyordum.

remote upload hakkında da birşeyler diyeceğim: realdebrid'den pre almamdaki sebeplerden biri de remote'nin olmasıydı. FAkat ben bu kotayı hergün sıfırlanıyor zannediyordum. Yanılmışım. Birkere kullanabildik. Şimdi (-)3,5 GB yazıyor ve yenilenmiyor. EE o zaman senin alldebrid'den ne farkın kalıyor ki? Sadece turbobit ve filepost'ta limitsiz diyorsun. Gerek de kalmadı artık RD. Bu şekilde giderse hesabımı yenilemem.

Ben alldebrid'in sık kullanılan hostları size (Realdebrid'e) göre daha çabuk onardığını, kullanılabilirliğinin daha güzel oldğu hakkında bir ticket hazırlamak istiyorum. Acaba bana ingilizceniz varsa, bana bir metin oluşturabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fireforge35 -- 19 Mart 2012; 21:37:09 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.