Şimdi Ara

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
8
Favori
32.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son günlerde bazı anlarda 800-900kb/sn indirirken bazen baytlarla indiriyorum...

sizde de oluyor mu? baya sıkıntı çıkarmaya başladı bana bu site...
  • ayrıca bazen link yaratamıyor bazen yarattığı linkler inmiyor...

son günlerde sizlerde de bu tarz sorunlar oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thewebmaster

ayrıca bazen link yaratamıyor bazen yarattığı linkler inmiyor...

son günlerde sizlerde de bu tarz sorunlar oluyor mu?

malesef aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum
  • ya harbi diyorum part başına 20-30kb/sn yi geçmiyor deli etti bu gunlerde ya :S sizde de aynı mı yoksa herkes 1-2 Mb/sn indiriyor mu hala?
  • quote:

ya harbi diyorum part başına 20-30kb/sn yi geçmiyor deli etti bu gunlerde ya :S sizde de aynı mı yoksa herkes 1-2 Mb/sn indiriyor mu hala?

AKK'ya takılmışsındır.
  • quote:

ya harbi diyorum part başına 20-30kb/sn yi geçmiyor deli etti bu gunlerde ya :S sizde de aynı mı yoksa herkes 1-2 Mb/sn indiriyor mu hala?

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li

Güncel. Hızım 20 Mbit

Dosya rapidde.
  • AKK ne demek oluyor?
  • Yok bazı sunucularda 1MB görüyorum ama çok çok nadir. genelde hep 100kb/sn altı indirim yapıyor. Çözemedim walla :)
  • quote:

AKK ne demek oluyor?

adi(l) kullanım kotası. ttnet kullanıcısıysan 25 GB'yi geçtikten sonra hızın 1 Mbit'e düşer. Bu sebeple dosyaları en fazla 100 kb/sn ile indirebilirsin.

@bdullah

son zamanlarda real debrid'in sunucuları, alldebrid'e göre daha bozuk. sende de öyle mi? ben ne zaman birşey indirsem ya RS ya ul.to ya da netload bozuk oluyor. karşılaştırma sayfasına bakıyorum hakikatten realdebrid bozuk alldebrid'de bu 3'lü aktif. RD iyice zırvalamaya başladı. Bunlar da ttnet zihniyetiyle ilerliyorlar sanırım
  • arkadaşlar real debrid mi alsam yoksa alldebrid mi.1 aylık deneme süresi alıcam.ama diyorsunuz ki real debrid de hala çözülemeyen sorun var.sizin yönlendirmenize göre ikisinden birini söylerseniz onu alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

arkadaşlar real debrid mi alsam yoksa alldebrid mi.1 aylık deneme süresi alıcam.ama diyorsunuz ki real debrid de hala çözülemeyen sorun var.sizin yönlendirmenize göre ikisinden birini söylerseniz onu alayım

Tavsiye vermeden önce öyle sorayım: En çok hangi hostları kullanıyorsunz? Bir de hangi hosttan ortalama ne kadar indiriyorsunuz?
  • hocam ben arşivciyim.hoş 6 7 aydır bilgisayarım yoktu yeniden bilgisayar toplayınca tekrardan başlayacağım arşiv yapmaya

zaten host ların çoğu patlamış benim işime yarayacaklar hotfile,rs,uploaded,turbobit,netload,fileserve.

bunlar benim download yaptığım sitelerdeki mevcut alternatiflerim.bu hostları sağılıklı bir şekilde alabileceğim bir sistemden hesap almak istiyorum ama işte karar veremedim.bu arada hızım 4 mbit sınırsız idm ile 540 ile dl yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 22 Mart 2012; 19:31:25 >
  • quote:

hocam ben arşivciyim.hoş 6 7 aydır bilgisayarım yoktu yeniden bilgisayar toplayınca tekrardan başlayacağım arşiv yapmaya

zaten host ların çoğu patlamış benim işime yarayacaklar hotfile,rs,uploaded,turbobit,netload,fileserve.

bunlar benim download yaptığım sitelerdeki mevcut alternatiflerim.bu hostları sağılıklı bir şekilde alabileceğim bir sistemden hesap almak istiyorum ama işte karar veremedim.bu arada hızım 4 mbit sınırsız idm ile 540 ile dl yapıyorum

hani filepost, uploaded gibi sitelerden bolca indirecekseniz alldebrid işinize yaramaz diyecektim; ama size göre bence en uygunu (hem 1 aylık düşünüyormuşsunuz) bence alldebrid alın derim.

Çünkü real debrid in bu saydığınız filehostları sık sık arızalanıyor. Real kullanıcısıyım fakat bu durumdan çok şikayetçiyim. Alldebrid bu sık kullanılan siteleri daha çok ayakta tutuyor. Sadece fileserve kotası alldebrid'de biraz daha az. O da günlük yeter herhalde size.

Alldebrid en uygunu hocam size

• quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

hocam ben arşivciyim.hoş 6 7 aydır bilgisayarım yoktu yeniden bilgisayar toplayınca tekrardan başlayacağım arşiv yapmaya

hani filepost, uploaded gibi sitelerden bolca indirecekseniz alldebrid işinize yaramaz diyecektim; ama size göre bence en uygunu (hem 1 aylık düşünüyormuşsunuz) bence alldebrid alın derim.

Çünkü real debrid in bu saydığınız filehostları sık sık arızalanıyor. Real kullanıcısıyım fakat bu durumdan çok şikayetçiyim. Alldebrid bu sık kullanılan siteleri daha çok ayakta tutuyor. Sadece fileserve kotası alldebrid'de biraz daha az. O da günlük yeter herhalde size.

Alldebrid en uygunu hocam size

vallahi hocam ben genellikle oyun,bluray film,müzik indiririm birde olursa güncel programlar.mesala blurayfilmleri hd.mekani com dan indiriyorum genellikle oranında alternatifleri arasında fileserve de vardı ama kaldırıldı.şua n letitbil,uploaded,netload kullanılıyor.senin de dediğin gibi benim işime yarayacak 1 aylık olan alldebrid olacak galiba.daha sonra bakarım düzelme olursa real debridden 180 günlük felan alabilirim.

teşekkür ederim

• quote:

vallahi hocam ben genellikle oyun,bluray film,müzik indiririm birde olursa güncel programlar.mesala blurayfilmleri hd.mekani com dan indiriyorum genellikle oranında alternatifleri arasında fileserve de vardı ama kaldırıldı.şua n letitbil,uploaded,netload kullanılıyor.senin de dediğin gibi benim işime yarayacak 1 aylık olan alldebrid olacak galiba.daha sonra bakarım düzelme olursa real debridden 180 günlük felan alabilirim.

teşekkür ederim

alldebrid aldıktan sonra performansını da ara ara paylaşırsanız sevinirim.

• tabiki de bilgilendirmeye çalışırım
  • arkadaşlar tekrardan merhabalar.5 dk önce alldebrid den 1 aylık hesap almış bulunmaktayım.ilk olarak şunu söyleyeyim 4 mbit sınırsız internet kullanıyorum,normal zamanda ulaştığım maksimun hız 540 tır.sizler ona göre alldebrid mi real debrid mi daha iyi karar verirsiniz.ilk önce fileserve yi denedim hız en fazla 345 te kaldı sonra uploaded ı denediğimde aynen şunu diyor "Hoster unsupported or under maintenance"galiba hala o hosttaki sorun devam ediyor.netload u denedim onuda 345 le indiriyor yani neden bu kadar az hızla çekiyorum dosyayı 540 ile çekmem gerekirken anlamadım
  • quote:

arkadaşlar tekrardan merhabalar.5 dk önce alldebrid den 1 aylık hesap almış bulunmaktayım.ilk olarak şunu söyleyeyim 4 mbit sınırsız internet kullanıyorum,normal zamanda ulaştığım maksimun hız 540 tır.sizler ona göre alldebrid mi real debrid mi daha iyi karar verirsiniz.ilk önce fileserve yi denedim hız en fazla 345 te kaldı sonra uploaded ı denediğimde aynen şunu diyor "Hoster unsupported or under maintenance"galiba hala o hosttaki sorun devam ediyor.netload u denedim onuda 345 le indiriyor yani neden bu kadar az hızla çekiyorum dosyayı 540 ile çekmem gerekirken anlamadım

ul.to da alldebrid ve real debrid de şu an 2'si de sıkıntılı. Düzeltmeye çalışıyorlar. ilginç son hıza çıkabilmeli. avira gibi antivirüs programı hızı engelliyor olmasın

• yok abicim ya çıldırmak üzereyim 345 te sabitleniyor hız şimdiye kadar denediğim bütün hostlarda.kis 2012 kullanıyorum deneme sürümü bir şey yapacağını sanmam ama.hiç memnun kalmadım ben alldebridden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 25 Mart 2012; 0:33:45 >
  • quote:

yok abicim ya çıldırmak üzereyim 345 te sabitleniyor hız şimdiye kadar denediğim bütün hostlarda.kis 2012 kullanıyorum deneme sürümü bir şey yapacağını sanmam ama.hiç memnun kalmadım ben alldebridden

önce bir kis2012 kapatıp, sonra IDM'yi kapatıp sonra bir daha dener misin?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.