Şimdi Ara

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
8
Favori
32.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

yok abicim ya çıldırmak üzereyim 345 te sabitleniyor hız şimdiye kadar denediğim bütün hostlarda.kis 2012 kullanıyorum deneme sürümü bir şey yapacağını sanmam ama.hiç memnun kalmadım ben alldebridden

önce bir kis2012 kapatıp, sonra IDM'yi kapatıp sonra bir daha dener misin?

yok hocam yaptım dediğini ikisinide kapattım direk chrome dan indirmeye başladı oda daha fena 185 le çekiyor.tekrar açtım idm yi bu seferde hız 310 lara düştü.

ama galiba sorun anlaşıldı turknet e tekrar sövmeye başlıcam.şimdi test yaptım speedtest in sitesinden hızım olması gerekenden oldukça düşük 2.37 mbps,ping de 37.son 1 aydır kopmalar oluyor zaten nette 2 günönce gece tamamen gitmişti net download hızı bırak 2.37 yi abartmıyorum 0.20 idi ping ise 187 idi.turknet ttnetin alt yapısından alınca neti böyle oluyor işte

• iyice gitti net ping oldu 137,dl hızı 1.94 ile tamamladı testi.1 aydır çektiğim çile nedir arkadaş ya.temmuzda bitecek sözleşmem yok mudur alt yapısını ttnetten almayan bağımsız bir internet hizmeti ona geçeyim direk.verdiğim 85 lira rezil oluyorum hergün
  • quote:

iyice gitti net ping oldu 137,dl hızı 1.94 ile tamamladı testi.1 aydır çektiğim çile nedir arkadaş ya.temmuzda bitecek sözleşmem yok mudur alt yapısını ttnetten almayan bağımsız bir internet hizmeti ona geçeyim direk.verdiğim 85 lira rezil oluyorum hergün

var. uydunet ve metronet. 2 firma da ilk başta aktivasyon parasını biraz yüksek tutuyorlar, özellikle metronet, ama memnun olursunuz. AKK zırvalığı da yok

alldebrid tarafında sorun olacağını zannetmiyorum. Bir de karşılaştırma tablosundan hangisinin çalışıp çalışmadığını inceleyebilirsiniz:https://real-debrid.com/compare

• quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

iyice gitti net ping oldu 137,dl hızı 1.94 ile tamamladı testi.1 aydır çektiğim çile nedir arkadaş ya.temmuzda bitecek sözleşmem yok mudur alt yapısını ttnetten almayan bağımsız bir internet hizmeti ona geçeyim direk.verdiğim 85 lira rezil oluyorum hergün

var. uydunet ve metronet. 2 firma da ilk başta aktivasyon parasını biraz yüksek tutuyorlar, özellikle metronet, ama memnun olursunuz. AKK zırvalığı da yok

alldebrid tarafında sorun olacağını zannetmiyorum. Bir de karşılaştırma tablosundan hangisinin çalışıp çalışmadığını inceleyebilirsiniz:https://real-debrid.com/compare

aradım az önce müşteri hizmetlerini arıza kaydı oluşturuldu halledince beni arayacaklar.

uydunet kafadan gitti zaten çünkü bizim bina komple merkez çanak kullandığı için uydunet imkansızlaşıyor.metronet olabilir belkide,ben arşivciyim bana kota olayını çok ters düşer o yüzden kesinlikle sınırsız olması lazım.metronet nasıl oluyor duymuştum ama nasıl olduğunu bilmiyorum.modemleri ayrımı gelip apartmanamı kuruyorlar nasıl oluyor.biliyorsan biraz anlatırmısın

• Hız internet sağlayıcınızdan kaynaklanıyordur. Dediğiniz sitelerde maximum hızla download yapabiliyorum Alldebrid'de. Uploaded.to tüm hesapları banlamış iki sitede de çalışmıyor. Umarım yakında düzelir... :) Bende Alldebrid'e neden günlük limitlerde Hotfile'ın 8 GB olarak göründüğünü sorduğum bir ticket yolladım. Artık Hotfile kullanılmıyor pek fazla, ne gerek var ki orada kotaya...
  • arkadaslar size bir süpriz yapayım , real-debrid artık torrent dosyalarınıda pre linke ceviriyor

daha yeni gördüm :=))
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsunami155

arkadaslar size bir süpriz yapayım , real-debrid artık torrent dosyalarınıda pre linke ceviriyor

daha yeni gördüm :=))

o sistem kimi zaman çalışıyor kimi zaman hata verip torrent dosyası duruyor. heveslenin ama beklentiniz üst düzey olmasın
  • evet hata verdi 4.5 gb dosyada sonrasında 1.5 gb yükledim onda sorunsuzdu yani fifth - fifth
  • hız internetimdenmiş türknet den arıza kaydına cevap geldi düzeltilmiştir diye.şuan normal herşey
  • Torrentin inmesi seed durumuna bağlı. Seed oranı normal olan bir torrenti gayet rahat bir şekilde indirebiliyorsunuz(Alldebrid için konuşuyorum) ancak verdiği wupload linki bazen generate edilemiyor...

Bu arada Alldebrid; Hotfile için günlük 8 GB kota gerekli mi? Pek fazla kullanılan bir filehost değil şeklindeki soruma; ''Evet, gerekli'' şeklinde kısa ve öz cevap vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoraNb

Torrentin inmesi seed durumuna bağlı. Seed oranı normal olan bir torrenti gayet rahat bir şekilde indirebiliyorsunuz(Alldebrid için konuşuyorum) ancak verdiği wupload linki bazen generate edilemiyor...

Bu arada Alldebrid; Hotfile için günlük 8 GB kota gerekli mi? Pek fazla kullanılan bir filehost değil şeklindeki soruma; ''Evet, gerekli'' şeklinde kısa ve öz cevap vermiş.

hotfile konusunda alldebrid saçmalamış. Real debrid de birkaç gün önce 8 GB kota uyguluyordu, şimdi real debrid 8 GB'lık sınırı kaldırmış. Hotfile da limitsiz olmuş

Gelgelelim ttnet önüme koca bir kaya koydu.

• arkadaşlar fileserve üzerinden film indiriyordum fakat alldebrid de kota varmış galiba.dl yarım kaldı,bu kota günlük mü yoksa aylık mı ne olur günlük deyin çünkü fileserve den başka alternatif link yok indirdiğim yerde
  • quote:

arkadaşlar fileserve üzerinden film indiriyordum fakat alldebrid de kota varmış galiba.dl yarım kaldı,bu kota günlük mü yoksa aylık mı ne olur günlük deyin çünkü fileserve den başka alternatif link yok indirdiğim yerde

günlük. TSİ saat 01.00'de kota sıfırlanır.
  • Real-debrid de sanırım bir filehostta günlük kotayı aştığınızda Dl durmuyormuş, ertesi günkü kotadan düşülüyormuş. Facebook sayfalarındaki yorumlardan birinde görmüştüm. Alldebrid de de böyle birşey olsa keşke... Gerçi hiç limit sınırına gelmedim ama @eneshatipoglu öyle dediğine göre...
  • bildiğiniz 5 saattir bekliyorum kotanın sıfırlanması için habire elim f5 de.peki bir şey soracağım real debrid de fileserve olayında da kota var mı var ise ne kadar ?
  • quote:

bildiğiniz 5 saattir bekliyorum kotanın sıfırlanması için habire elim f5 de.peki bir şey soracağım real debrid de fileserve olayında da kota var mı var ise ne kadar ?

real debridde de aynı. 3 GB kota var. 1 dk içinde kota sıfırlanacak. 1 saat avrupadan önde olduğumuz için
  • evet tekrar açıldı ama bu sefer de 370 mb olarak görünüyor neyse idare edecez artık.bu arada dikkatimi çekti en dandik talebin az olduğu hostların kotaları maşallah 8 gb felan
  • ya gerçektende ben bu alldebridi aldığımdan beri sorunlar bitmiyor şimdide hızlı ve öfkeli 5 i indirirken son iki part kala host desteklenmiyor diye uyarı veriyor indiremiyorum.daha 800 mb da kota hakkım var
  • quote:

ya gerçektende ben bu alldebridi aldığımdan beri sorunlar bitmiyor şimdide hızlı ve öfkeli 5 i indirirken son iki part kala host desteklenmiyor diye uyarı veriyor indiremiyorum.daha 800 mb da kota hakkım var

biraz zaman geçtikten sonra tekrar dene. Bende real debridde de aynı şey olmuştu.
  • Arkadaşlar size bir site daha tavsiye edeyim.http://www.linksnappy.com/

Eskiden bu siteyi kullanırdım. MU'nun kapatılmasından sonraki süreçte bu sitede zarar gördü. Server sıkıntıları yaşadı ve uzun süre hizmet veremedi. Sunucuları Alldebrid ve türevlerinin aksine ABD'de olduğundan dolayı... Her neyse, facebook sayfalarındaki duyurularına göre artık toparlanmış gözüküyor. Ana sayfanın en altında desteklenen siteler görülebilir.

Eğer sık kullandığınız filehostlar listedeyse bu siteyide düşünebilirsiniz, çünkü bu sitede hiçbir filehostta günlük kota uygulanmıyor.(son durumu net bilmiyorum oronda gelmiş belki onda kota vardır bilemeyeceğim) Siteyi kullandığım süre içerisinde herhangi bir problemde yaşamadım. Ve son duyurusuna göre Uploaded.to da sağlam durumda. Bu site diğerleri kadar popüler olmadığı için filehost bozulması pek fazla yaşamıyor. Ancak fiyatı 20 TL ye geliyor 1 aylığı.

Anlattığım bu durumlar MU'nun kapatılmasından önceki izlenimlerimdi. Dediğim gibi yaşadıkları sunucu problemlerinden sonraki durumu bilmiyorum ancak bu filehostlar ile işi olan ve kota uygulamasına maruz kalmak istemeyen arkadaşlar varsa deneyebilirler... :)

19 Mart tarihli duyuru;

BitShare Up!
    Netload UP!
    Oron Up!
    RS's Connectivity Improved!

27 Mart tarihli duyuru;

Uploaded.to Up!
    Turbobit Up!
    MegaShares Up!
    Filefactory Up!
    Crocko Up!
    Mediafire Up!
    Uploading.com Up!

Fileserve, Depositfiles are left and will be available in a while.

Google Chrome plugin, Free Extensions and a direct payment method are set to release.

Sitenin resmi facebook sayfası;https://www.facebook.com/LinkSnappyOfficial

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoraNb -- 28 Mart 2012; 0:17:23 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.