Şimdi Ara

Real ESENCILIS Klanına Davetlisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Klanımız 7 leveldir. Size her savaşı kazanacağımızı vaad etmiyorum,oyundur bu bazen kazanır bazen kaybederiz.

Klanımıza bakarsanız eğer her seviyeden köy olduğunu görebilirsiniz, özellikle son sıradaki köyler bizim yan köylerimizdir,8-10 lvl alımı yapılmamakta.

Teknik olarak savaş klanıyız, buna rağmen çok yoğun bir bağış dönmekte klanda. Şu an için alım yapmaktayız.
    th7-8-9 arkadaşlar gelebilir.

th7 arkadaşların ejderi 2 lvl, ve 3 büyüsünün de açık olması şarttır.

th8 farklı bir seviyedir ve 3 temel saldırı yapılır th8de. ejder,domuz ya da gowipe. Buna bağlı olarak başvuran th8 arkadaşların bunlardan birinde çok iyi olması gerekir. Yani atıyorum oyuncu arkadaş ejdercidir,ejderi min 3,yıldırım ve öfke büyüleri min 5 olması gerekmektedir. Domuzcudur, domuzu min 4 ve iyileştirme büyüsünün min 5 olması gerekmektedir. golemcidir, pekkasının 3 büyücüsünün 5 ve büyülerinin full olması gerekmektedir. Misal ben ejderi hiç sevemedim, 113 level fule yakın köyüm var ve ejderim 2 level hala,yıldırım büyüm de 4 level ama golemim 3 domuzum 5 e basıldı balonum 6 tazı da 2lvl. yani demek istediğim yaptığınız saldırı türüne göre askerlerinizin yükseltilmiş olması gerekmektedir. Klan savaşında da buna göre saldıracağınız köy belirlenir, domuzcu ya da ejderci arkadaşa geniş düzen köy verilmez ya da sıkış sıkış 50 tane duvar olan köye de golemci arkadaş verilmez domuzcu arkadaş keser gider.

th9 arkadaşların golemi min 3 ya da 4,domuzu 4,balonu 6, ve tazısının açık olması şartı vardır. Kral min 10, kraliçe min 5 olmalıdır.

Köy binasını erken basan arkadaşlar boş yere istek atmasın,kendi levelinizden 1 level aşağıda olmak zorunda duvarlarlarınız. basit denklem,eğer th9 iseniz min 8 level duvarınız olmak zorundadır.

Klan savaşlarına katılmak mecburi değildir,aslında mecburi olan hiç bir şey yoktur klanda. Hiç bağış yapmadan sürekli istek atıp bağış da alabilirsiniz. Önemli olan saygıdır.

Klan etiketi #9Q9VYCRP dir, lider şu an atisevi (benim köyüm) gözükmekte. Bazen Recep isimli arkadaş da lider olmaktadır, kardeşimdir.

İstek atarken DH-atisevi olarak istek atmalısınız.

İyi oyunlar herkese.

• Kapalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Club Penguin Türkiye Kulübü
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.