Menü farkli. |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (449. sayfa)
-
-
Bende gt2 var ondan mı acaba -
-
Banada geldi şimdi indiriyorum
-
Model farkindan menu degisiktir ama illaki ayari vardir. Menuleri gezmeniz lazim.
-
Arkadaşlar merhaba. Telefonumun şarj aletini iş yerinde bırakıyorum getir götür yapmamak için. Eve de şarj aleti almak istiyorum. Kendi orijinal şarj aleti gibi başka bir model ile uyumlu şarj aleti var mı? Aynı şekilde 30 dakikada fulleyen uygun bir şarj aleti varsa öneride bulunur musunuz? -
İlk mesajda var hocam linkini iletiyim mesajın
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159284375 -
Merhaba. Cihazda Eylül ayının başlarında yeşil bir çizgi oluştu. Ekim ayının başında servise gönderilmek üzere Teknosa'ya vedim onlar da KVK Bakırköy Teknik Servise gönderdiler. Süreç içerisinde servis kaydını kontrol ettiğimde telefonun onarıldığı yazıyordu. Ben de telefonun onarıldığını düşünerek Teknosa'ya gittim ancak telefonun onarılmadığını ve 13 bin tl para iadesi gerçekleştirileceğini söylediler. Ben de bunu kabul etmeyeceğimi söyledim. Onlar da bana o zaman telefonu almamı ve bunu yaptığıma dair kağıt imzalamamı söylediler. Ben de almayacağımı söyledim ve iyi günler dileyip telefonu orada bıraktım. Daha sonra servisle görüştüm. Neden onarılmadığını sordum. Marka böyle karar aldı dedi başka bir şey demedi. Nedenini tekrar sordum, aynı şeyi tekrar söyledi ve sürekli sözümü kesti. Daha sonra adres istedim, gülerek adresi verdi. (Hayatımda konuştuğum en ukala müşteri temsilcisi olabilir...) Adresi de mahkemeye vermek için istemiştim, sonuçta maganda değilim hakkımı aramak istiyordum. Sonra Realme'yi aradım. Denk geldiğim müşteri temsilcisi gerçekten ilgiliydi. Ona durumdan bahsettim, neden böyle olduğunu sordum. O da ellerinde ekran olmadığını söyledi. Telefon çıkalı 2 sene oldu nasıl ekran olmaz çok saçma dedim. Malesef yok dedi. Ben 13 bin tlyi kabul edemem, şu anda bu paraya telefon alamam dedim. Anladığım kadarıyla siz değişim istiyorsunuz dedi. Ben de evet dedim ama insanlara genel olarak sayı serisi bir cihaz veriyorsunuz, GT verilmesi gerekiyor dedim. O da genelde 11 pro teklif ediliyor ama stoklar azaldı dedi. Kaydınızı oluşturalım,durumu değerlendirelim dedi. Ben de tamam dedim. Aradan biraz zaman geçti ve ellerinde 1 adet kapalı kutu cihaz olduğunu söylediler. Ben de değişim yaparsanız çok sevinirim dedim ve kabul ettim. Ama o cihaz bana gelene kadar Realme ile 20 kere konuşmuşumdur. Süreç gerçekten çok uzun sürdü telefonu tekrar servise falan yolladım. Ama sonuç olarak istediğimi aldım. Bakırköy teknik servis iyi midir kötü müdür inanın hiç bilmiyorum. Ama Realme'de denk geldiğim o müşteri temsilcisi olmasaydı bunlar gerçekleşmeyebilirdi. Süreç uzun sürse de gerçekten ilgilendi ve kayıt açmamda fayda olduğunu söylemişti. Gerçekten de olması gereken ama beklentim dışında gelişen bir karar oldu. Açıkçası mutluyum. Umarım siz de bu işin sonunda mutlu olursunuz. Eğer ki bana yeni cihaz gelmeseydi Tüketici Haklarına giderdim. Lütfen o 13'lük teklifi kabul etmeyin, haklarınızın farkında olun ve onları sahiplenin. Sonunda her zaman siz kazanacaksınız. Yazı biraz uzun oldu ama emin olun ancak bu kadar kısa olabilirdi.
-
Hocam Realme'yi aradım. Onlar da aynısını söyledi. Ben de 1 sene ek garanti için kayıt oluşturabiliyor muyuz dedim. Normalde öyle bir politikamız yok ama isterseniz oluşturalım dediler. Oluşturduk. Bunu gerçekten yaparlarsa çok iyi olur. En azından telefonu rahat kafayla kullanabilirim.
-
Hocam Realme bana sorunun yazılım kaynaklı olduğuna dair bir bilgi gelmediğini ve durumun sadece belli bir üretim serisinin sorunu olabileceğini söyledi. Sizin cihazda böyle bir problem yaşanacağını sanmıyoruz dediler. Ama tabi ki bilemezler. Yaşanabilir de yaşanmayabilir de. Bekleyip göreceğiz...
-
Kapalı kutu aynı cihaz aldınız değil mi hocam
-
Tam olarak hangi seride var acaba bunun bilgisini paylaşmıyorlar mı hocam? Garanti bitmeden bu sorunla karşılaşmak büyük şans olur(kötünün iyisi) çünkü garantiden sonra bir anlamı olmayacak. Aldığım telefonu 5 yıl kullanıyorum. 5 yıldan sonra da anne baba veya yedek telefon oluyor. Halen kullanilmaya da devam ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X