Şimdi Ara

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
4
Favori
21.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi

http://us.battle.net/d3/en/reaper-of-souls/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 9 Kasım 2013; 18:05:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi

http://us.battle.net/d3/en/reaper-of-souls/

Henüz ortada bilgi yok. Bu ay Gamescom'da yeni bilgiler gelir heralde.

Ben kendi adıma aynı mantıkta çıkacaksa paket maket almam , ha oyuna çok güzel özellikler getirir D2 de olduğu gibi savaş mekanikleri gelir veya daha fazla skili kullanma imkanı verir 5,6,7 tuşları gibi veya beceri ağacı gibi bir sistem geri
    gelirse ancak o zaman alırım.

Ama ben bunların ne yapacağını size söyleyeyim ilave bir act yapıp bir kaç yeni item bir kaç yeni karakter millete dayamak isteyeceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayal3t80 -- 14 Ağustos 2013; 15:05:01 >

• Soy ağacı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Soy ağacı mı?

He evet soy ağacı uzman bey
  • Ne oluyor bu "soy ağacı"? Oyun dünyasındaki karşılığı nedir? İlk defa duydum; anlat da bilelim, kavram dağarcığımız zenginleşsin.
  • Eveet.. !! Gençler daha içerik bile yok hata resmi açıklama yok buna "sızdırma" diyebiliriz. Fakat muhtemelen GemesCom da duyurulacak ve 3-5 bilgi verirler herhalde. Bu nedenle atıp tutmayalım. Hele bir açıklansın ne gelecek ne gelmeyecek bakalım ona göre tavrımızı koyarız.
  • yeni bir act yeni 1-2 gem
    bir de paragon lvl gibi bir 100lvl daha yaparlar bunda da stat dağıtırız
    alın size expansion
    ha oynamaz mıyım oynarım tabii ama sırf hikayesi için artık farm işi zor
  • İtemizasyon yaması ve ladder sistemi gelince (ladder sistemi ya da normal moddan ayrı bir self-found sistemi hakkında oyunculardan yakın zamanda dönüt topladılar), o "oynamam ben daha" triplerine bürünen herkes ipe ipe alacak ek paketi.
    Daha paragon getirmesinler, yeter; kastım canım çıktı.
  • düzgün bir şeyler getirirlerse neden alınmasın alınır
  • Ladder sistemi+düzgün bir itemizasyon = İyi diablo bu kadar basit
  • En önemlisi yeni karakter olacaktır. Bakalım kimi getirecekler. Yada yepyeni bir karakter mi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 14 Ağustos 2013; 19:56:06 >
  • hergün pusuda bekliyorum şöyle iyi güzel birşeyler yapsalar adam etselerde abansam şu oyuna tekrar diye ama kurtarıcaklar busefer diabloyu şüpheniz olmasın..
  • alacazzz mecburrrr :D
  • Oyun farm oyunu olmaktan çıkıp Ah oyununa döndü.. 6 aydır inatla Ah'den tek bir şey almadan bakalım dedim herhangi bir upgrade düşecek mi diye günde 3 saat kadar kastım ve 2 gün evvel The B*tching Hour düştü
    Kısacası zexpansion da gelse adamlar bu kafada devam ettiği sürece "bence" oyun çıktıktan sonra iyice bir gözlem yapıp oyunu öyle almak daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum... Bir daha blizzort'un oyununu almadan evvel bi kaç yüz kere düşünücem..
    Eskiden olsa gözü kapalı atlardım..
  • Tahminime göre Oyuna eklenecekler;

• Yeni 1 yada 2 karakter
    • Bu eklentide ladder ve loot 2 versiyonu. Yani daha mantıklı özellikler olacak itemlerde. Quiverde 300str gibi saçmalık olmayacak
    • Yeni gemler
    • Yeni 1 yada 2 act eklenir
    • Offline oynama modu eklenir. Online daki karakterimizi bu moda aktırıp offline oynayabiliriz(tabiki bu modda AH ve RMAH olmaZ)
    • Hardcore'a RMAH eklenir
    • PVP adam gibi olur. Yani PVP modu da olabilir. Buraya özel AH ve RMAH olur. Bir Lig usulu şeyde yapılır. yani en çok kazanan en çok kaybeden gibi...
    • Yeni skiller eklenmez. Ama bence paragon 100den sonra bir skill ağacı çıkar. ondada karakterimize ekstra ias, crit chance, crit damage, 10str tarzı, Path of exiledaki skill tree getirir(bunu umut ediyorum)
    • Eğer dediğim gibi skill ağacı gelirse, ozaman level atlama exp puanları düşürülür. yani 1-60 çok hızlı olunur. paragon 1-50 şimdiki(1-50) olma süresinin azaltılır. 50-100 aynı kalır.
    • fiyatı 20-45 eu arası olur
    • Eğer 40 üstü olursa expansion'a authenticator dahil ederler. Sonuçta hesabım çalındııııı. gibi şikayetlerle uğraşmazlar....
    • Yeni achievementler gelir. Ama bunları yapsanda sende yapıldı gözükmez... Bu bug'un düzeltilmesi 2 3 patch alır...

buradaki bazı maddeler bile ütopyo... yani hayali.. yeni eklenti oyununun bu üstteki maddelerle bile 20-40 eu etmez... Ben alır mıyım? oyunda sattığım 30 eu para var. Battlenet hesabında... oradaki parayı denkleştirmeye çalışırım... eğer denkleşirse alırım...

• Paragorn kastırmasınlarda artık 100 olmak ayrı bir çile bide hiç item çıkmayınca 2 katına çıkıyor çile.
  • Yarın Gamescomda açıklanacak bakalım 4 gözle bekliyorum nedir ne değildir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

Tahminime göre Oyuna eklenecekler;

• Yeni 1 yada 2 karakter
    • Bu eklentide ladder ve loot 2 versiyonu. Yani daha mantıklı özellikler olacak itemlerde. Quiverde 300str gibi saçmalık olmayacak
    • Yeni gemler
    • Yeni 1 yada 2 act eklenir
    • Offline oynama modu eklenir. Online daki karakterimizi bu moda aktırıp offline oynayabiliriz(tabiki bu modda AH ve RMAH olmaZ)
    • Hardcore'a RMAH eklenir
    • PVP adam gibi olur. Yani PVP modu da olabilir. Buraya özel AH ve RMAH olur. Bir Lig usulu şeyde yapılır. yani en çok kazanan en çok kaybeden gibi...
    • Yeni skiller eklenmez. Ama bence paragon 100den sonra bir skill ağacı çıkar. ondada karakterimize ekstra ias, crit chance, crit damage, 10str tarzı, Path of exiledaki skill tree getirir(bunu umut ediyorum)
    • Eğer dediğim gibi skill ağacı gelirse, ozaman level atlama exp puanları düşürülür. yani 1-60 çok hızlı olunur. paragon 1-50 şimdiki(1-50) olma süresinin azaltılır. 50-100 aynı kalır.
    • fiyatı 20-45 eu arası olur
    • Eğer 40 üstü olursa expansion'a authenticator dahil ederler. Sonuçta hesabım çalındııııı. gibi şikayetlerle uğraşmazlar....
    • Yeni achievementler gelir. Ama bunları yapsanda sende yapıldı gözükmez... Bu bug'un düzeltilmesi 2 3 patch alır...

buradaki bazı maddeler bile ütopyo... yani hayali.. yeni eklenti oyununun bu üstteki maddelerle bile 20-40 eu etmez... Ben alır mıyım? oyunda sattığım 30 eu para var. Battlenet hesabında... oradaki parayı denkleştirmeye çalışırım... eğer denkleşirse alırım...

Offline oynama modu eklenmesini boşuna bekleme derim. Blizzard o modu oyun korsan oynanmasın diye koydu. Bir de her ne kadar oyuncular arasında çok kabul görmese de düşen itemlerin kalitesini bağlanılan server belirliyor. Ana menüye (Karakterinin ve A.H gözüktüğü ekran) dönüp tekrar oyuna girdiğin de her seferin de server değişiyor. Bunu da bir ufak yazılımla görüyorsun. Magic Fand en düşük de bile olsa belli serverlar da her seferin de 4-5 adet turuncu düşüyor. Söz ettiğim program oyuna herhangi bir müdahale bulunmamakta sadece oyunun bağlandığı server numarasını görmemizi sağlamakta. Bu sebeple kullanılması yasak bir program değil.

Ayrıca oyunun kimi dosyası da server sisteminde. Bu sebeple Blizzard asla oyunu offline yapmaz. Konsol da yaptı fakat konsollarda korsan oyun olayı pek yok. PS 3 kırılmış fakat oyunların boyutları ve Bluray disk fiyatları malum o işe pek giren yok.

Ayrıca eğer 40 üstü olursa expansion'a authenticator dahil ederler demişsin. Zaten oyunda authenticator sistemi var. Sadece isteyen onu aktif ediyor. O da üç ayrı yöntemle oluyor.

1. Telefona mesaj olarak geliyor
    2. Telefona authenticator yazılımı kuruyorsun o sana kod veriyor
    3. Bankalarınki gibi bir cihaz satın alıyorsun o sana kod veriyor.

Bu üç sistemden biri ile o işi yapıyorsun. Ama isteye bağlı. Mecbur yapsın dersen o işte kolay değil. Çünkü telefonu akıllı olup da Android veya Iphon olmayanlar var. Mesaj ile yapsın dersen mesaj da ücretli. Cihaz alsın dersen cihaz da yanlışım varsa düzeltin 20 dolar civarında ve o parayı vermeyecek ama Diablo 3 oynayanlar var.

Benim için sıkıntı değil. Benim nasılsa telefonda authenticator yazılımı var. Ama oyunu alıp oynayan ancak authenticator sisteminden faydalanamayacak insanlar var.

• 21 ağustosda başlıyormuş gamescom pardon :D
  • sondan başlayım... işte pazarlama stratejisi. Marketlerde 10$ lık "gereksiz" bir aleti ürüne ekleyip ürünün fiyatını arttırabilirler...

offline olayında da; Eğer eklenti değilde, yeni bir oyundan bahsediyor olsaydık size hak verirdim. Ama eklentinin çalışması için full online oyuna ihtiyaç olacak. Dolayısıyla offline mod gelebilirliği bence yinede yüksek bir ihtimal. Ayrıca oyun dinamikleri online olacak şekilde yazıldı haklısın. Ama konsolda offline mod geliştirildiyse, onun pc versiyonuna uyarlanması çok kasıntı bir olay değil diye düşünüyorum. Şimdiki sistemde drop, monster, ve haritalar servera göre belirleniyor. Ama off mode bu değerleri en son online olduğunda çeker lokalde tutar. Sonra sen oynarken bu değerleri kullanır.(Hile filan olacaktır muhakkak. Ama dediğim gibi AH/RMAH olmadığı için sorun olmaz.)

Savunmam nasıl ama:P
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.