Şimdi Ara

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
4
Favori
21.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Revolution88

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: Revolution88

Ölünce xp kaybı olmalı abi biraz heyecan katar en azından. cesedi almaya calısıcan bı daha olucen

Mümkünse o dediğin olmasın. Zaten gold kaybediyoruz üstümüzü başımızı onarırken bir de bu dediğin olursa kafayı yeriz.

partilerin kalıtesı artar kotu gearı olanlar yuksek mp lere girmez

Kimi insanın üstü başı kolay kolay iyi hale gelmiyor. Bunun suçu da oynayanlar değil Blizzard'ın oyundaki hatalarından kaynaklı. Onca hatanın üstüne bide ölünce exp azalması yaparsa ve ek paket çok aşırı iyi değilse oyunu bırakanların sayısı çok daha artar.

• Basitçe anladığım kadarıyla kavanoz bal hikayesi devam ediyor. Rmah canlansın , para kazanalım amaçlı yapılmş gene.

wow mantığı devam ediyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

str main statıymış kullanırsın bence sonuçta itemin üstünde barbarian yazmıyorsa sıkıntı olmaz

eyvallah inşallah kullanırım ozaman süper olur itemlerim çok sağlam çünkü
    umarım pach ten sonrada öyle kalır ya değilse depresyona girerim çünkü çok çok harcama yaptım

patch ten sonra itemlarının değeri sıfıra inecek. item level 70 e çıkıyor çünkü. şu an da 50 level itemla 60 level item arasında ne kadar fark varsa patch gelince seninkiler şimdinin 50 level itemları gibi olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

Basitçe anladığım kadarıyla kavanoz bal hikayesi devam ediyor. Rmah canlansın , para kazanalım amaçlı yapılmş gene.

wow mantığı devam ediyor yani.

Loot 2.0'da düşen itemların account bound olacağı söyleniyor o zaman ah biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin_KarayeL

ben bu paketin çıkış fiyatını merak ettim benim sc2 de var ek paketi 40euro fiyatı düşsede alsam derken pekde düşmedi
    çıkar çıkmaz almak mantıklımı yoksa beklemek mi buda 40eurodan çıkarsa 95-100tl sularında rakama geliyor bence ek paket için yüksek rakamlar
    fiyatının daha makul olması lazım, bir de bi aralar türkçe dil desteği için billizard da tercuman falan bir haberler görmüştüm unutuldu gitti
    madem Türkiyede çok oyuncusu var dil desteği falanda yapsınlar fiyat olarak düşünüldüğünde diğer pc oyunlarına kıyasla pahalı bir fiyatı var zaten
    diablo 3 oyuncularının çoğu almak isteyecektir, uzunca bir sürede indirim falanda olmaz gibime geliyor

Beklemek en mantıksızı diablo 3 fiyatları hala aynı.

• şunları merak ediyorum, ben ek paketini almadım diyelim, oyuna girip oynuyorum lvlim 60da kalıcak crusader olmayacak öyle etrafta crusader görüp için için ah mı çekeceğim, yoksa ek paketi herkesemi açacaklar beleştepe gibi. oyunu sattın işte daha ne ek paketi paralı yapıyorsun toto.
  • BEyler şu account bound olayını anlamadım açıkçası.Yani exp paketi aldıktan sonra düşen her item mi acc bound sayılacak yoksa sadece birkaç tür item mi acc bound olacak acaba.Uzmanın bilirkişiliğine danışabileceğim biri varsa yazsın şunu ya aklıma takıldı bu acc bound olayı.
  • CANPOLAT68 kullanıcısına yanıt
    İtemlerim çok sağlam demişsin.Hiçbir art niyetim yok ancak bu doğru değil.AS yüklenmişsin,bunu biraz törpüleyip CD ve Vit yüklenirsen senin için çok daha iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlattim

İtemlerim çok sağlam demişsin.Hiçbir art niyetim yok ancak bu doğru değil.AS yüklenmişsin,bunu biraz törpüleyip CD ve Vit yüklenirsen senin için çok daha iyi olabilir.

vit yeterli ama daha yükseltmeye niyetliyim as kesinlikle düşürmem boş ver zaten bıraktım geliştirmeyi yeni itemler gelcekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 25 Ağustos 2013; 12:51:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

quote:

Orijinalden alıntı: parlattim

vit yeterli ama daha yükseltmeye niyetliyim as kesinlikle düşürmem boş ver zaten bıraktım geliştirmeyi yeni itemler gelcekmiş

bende çok kararsız kaldım "item'ları satsam mı satmasam mı" diye. Milyarlık item'lar elimizde kalmaz umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuros

quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

Agalar kışta geliyor şimdi.bi kahve yaparız otururuz,güzel bir party ile zindanların beline vururuz.indikçe ineriz aşşagılara derinlere kadar.

aynen hocam ben de yeni baba oldum ne bi yere gidebiliyorum, ne konulu uzun oyun( mass effect vs gibi) oynuyorum, paso buradaki grupla multiydi uberdi girişecem:) 1 saat 1.5 saat artık Allah ne verdiyse.

Dostum bende diablo 3 cıktıgında baba olmustum daha keyifli oluyor annesi uyuyor sen ayaktasın sen uyuyon annesi ayakta :) tabi iş sahibi isen bu oluyor yoksa biraz zor.Allah sağlık versin.Sağ salim sıkıntısız doğar inşallah.

• Valla ben satmıycam üzerimdekileri inşallah çok fark etmez yeni gelen itemlerle aradaki fark azdır umarım
  • Ben satacam itemleri kıyaslama yaptım adamlar 2b den koymuslar ne alakaysa deneyecegim.hepsini 5-6 b ye satarsam yeniden düzerim.
  • Expansion için yapılacak en büyük hazırlık, elde en azından 2 tane 100 paragon char bulundurmaktır. Expansion ile paragon puanlar istenilen stat'lara eklenecek, istediğin kadar vita, biraz MS, biraz pick-up radius atıyorum...

Bu yüzden soft tarafta 83 paragon olan DH'ımı 100 yapmak için üzerine idareten gear dizdim ve seri exp run takılıyorum. En iyi exp party bonusu ile geldiği için, mecbur party'de takılıyorum; ancak çok fazla noob var, oyuna yeni başlayan çok fazla kişi var ilginç bence.

Neyse, paragon kasmak üzere hızlı exp run yapmak isteyen arkadaşlar varsa, uygun bir MP'de akarız, amaç MP8-10 kasmak değil benim için, item düşmesi hiç umrumda değil bu zamanda; amacım bir an önce bu DH'ı 100 paragon yapmak, böylece elimde 2 tane hazır 100 paragon olacak.

Durum böyle, isteyenler ekleyebilir: KissOfDeath #2211
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/KissOfDeath-2211/hero/3398604

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 24 Ağustos 2013; 17:48:35 >

• quote:

Ben satacam itemleri kıyaslama yaptım adamlar 2b den koymuslar ne alakaysa deneyecegim.hepsini 5-6 b ye satarsam yeniden düzerim.

Noldu kacip bizi biraktigin oyun sarmadi da geri mi donuyorsun? Sat sat itemleri bende Dh nin itemlerini RMAH a koydum, dusuk-orta sınıf itemler alcam ilerisi icin, aklimda calamity ile oynamak var hatta. (Ek paket yuzunden satmıyorum itemleri gereksiz duruyor su anda; 1 aydır sadece ah ye item koyup cikiyorum.) Herkes cok telaslanmis ek paket icin de 1-2 gune gelmiyor sonucta, hele Blizzard bu omrumuzden omur goturur, vakti olup adam gibi kasanlar 5 karakteri bile paragon 100 yapar telas yapmaya gerek yok yani. Eger tekrar kasmaya baslar barbar ıda 100 yaparsam benim aklimda 3 cu kasacagim karakter yeni bir barbar. Benim icin en seri exp toplayabilen ve en dayanikli barbar oldu, o yuzden paragon yatırımı yapacak isem 2 ci 3 cu 4 cu barbar diye giderim oynaması zevkli olmasada.

KissofDeath in yazdıkları gaza getirdi desem yeridir sabah 1 level aldim barbar a olmadı 1-2 gun bende katilabilirim oynayabilecek pozisyon yakalarsam. Bu arada bende farkettim sabah publicte yeni 60 olmus oyuncu dolu mp10 da, hepside yeni hesaplar; indirimli satis yapan biryerler olabilir yurtdisinda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuros

quote:

Agalar kışta geliyor şimdi.bi kahve yaparız otururuz,güzel bir party ile zindanların beline vururuz.indikçe ineriz aşşagılara derinlere kadar.

aynen hocam ben de yeni baba oldum ne bi yere gidebiliyorum, ne konulu uzun oyun( mass effect vs gibi) oynuyorum, paso buradaki grupla multiydi uberdi girişecem:) 1 saat 1.5 saat artık Allah ne verdiyse.

Dostum bende diablo 3 cıktıgında baba olmustum daha keyifli oluyor annesi uyuyor sen ayaktasın sen uyuyon annesi ayakta :) tabi iş sahibi isen bu oluyor yoksa biraz zor.Allah sağlık versin.Sağ salim sıkıntısız doğar inşallah.

sağol dostum, bil mukabele.

ben mesaili çalıştığım için öyle bir şansım yok maalesef.

• Iki tane ayni siniftan 100 yapsak sayiliyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesaptaki toplam paragon puanı deniyor, aynı sınıf sorun olmayacaktır. Ama bir cap koymayı da düşünmektelermiş, bu yüzden hem zaman bakımından hem belirsizlik bakımından ben 2 tane tutayım diye düşünüyorum.

Sistemden örnek resim:http://diablo3.judgehype.com/screenshots/gamescom2013/conference/29.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Hesaptaki toplam paragon puanı deniyor, aynı sınıf sorun olmayacaktır. Ama bir cap koymayı da düşünmektelermiş, bu yüzden hem zaman bakımından hem belirsizlik bakımından ben 2 tane tutayım diye düşünüyorum.

Sistemden örnek resim:http://diablo3.judgehype.com/screenshots/gamescom2013/conference/29.jpg

YAv o zaman 1x100 3x50 yap olsun 250
    şundan dolayı dedim 50 den sonra paragon eziyet kalan charları 50 ye kadar kas (paragon) daha mantıklı.
    İşin gerçeği ben olayı senin anlattığın gibi bilmiyorum, bu konuda ne bildiğimdende emin değilim ama öle olmaz diyorum. Dediğin gibiyse 50 ye kadar kas üçünü...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Hesaptaki toplam paragon puanı deniyor, aynı sınıf sorun olmayacaktır. Ama bir cap koymayı da düşünmektelermiş, bu yüzden hem zaman bakımından hem belirsizlik bakımından ben 2 tane tutayım diye düşünüyorum.

end game for every one derken neyi kast etmiş acaba?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.