Şimdi Ara

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
4
Favori
21.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Hesaptaki toplam paragon puanı deniyor, aynı sınıf sorun olmayacaktır. Ama bir cap koymayı da düşünmektelermiş, bu yüzden hem zaman bakımından hem belirsizlik bakımından ben 2 tane tutayım diye düşünüyorum.

Sistemden örnek resim:http://diablo3.judgehype.com/screenshots/gamescom2013/conference/29.jpg

YAv o zaman 1x100 3x50 yap olsun 250
    şundan dolayı dedim 50 den sonra paragon eziyet kalan charları 50 ye kadar kas (paragon) daha mantıklı.
    İşin gerçeği ben olayı senin anlattığın gibi bilmiyorum, bu konuda ne bildiğimdende emin değilim ama öle olmaz diyorum. Dediğin gibiyse 50 ye kadar kas üçünü...

Herkes bir şeyler diyor ama Moldran da bazı tweet'leri gösterip kendi yorumunu yapmış:http://www.youtube.com/watch?v=tORB-a0NhSI
    Tweet'lerden anlaşılan, hesapta yer alan EXP kadar dağıtılabilir paragon level olacağı, Moldran da diyor 2 tane 100 paragon level varsa sizde eyv, ancak bakın grafiğe anasının afedersin 60 paragon'dan sonra 2 katı, 90 sonrasında 4 katı kadar exp istiyor...
    Hatta paragon limiti artık 100 olmayacak, varsın 200 paragona yolu olsun 1 char'ın ne kadar zaman tutar siz hesaplayın, değer mi buna, grafik falan yaptım diyor...

Ben de kendimi sorgulamaya başladım aslında şimdi, 1 tane 100 var, DH 88 oldu zor gidiyor anasını satıyım CM wiz ile akıyodu MP10'da 100'lemiştim kolayca. Ayrıca diyelim 2 tane daha 50 paragon yapalım çabucak, yer yok ki mal bliz 10 char ile sınırlı tutmuş alanı. Bunun gemstok char'ı var, craft stok char'ı var, hardcore var... Daha fazla char için yer lazım. =P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 25 Ağustos 2013; 4:39:13 >

• Oyunu canlandırsınlar başka bir şey istemiyorum,eskisi gibi abanayım oyuna saatlerce oynıyayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anladığım kastığın characterlerden gelen puanının toplamıyla kendin istediğin şekilde herhangi bir characterini bufflayacaksın sadece kastığın 100 paragon olanı kastıığında gelecek olan statları felan her lvlde 3 main stat 2 vitality 1 1 diğerleri diye geliyordu ya artık her charda kasmamış olsan da kulanabileceksin çünkü paragonu kaldırdılar
  • Paragon 100 den sonrada exp kazaniliyo fakat gozle gorunur bi kaydi. Yok fakat karakter hafizasinda tutuluyomudur acaba .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam Barb itemleri 60-70 arası oynarken işe yarar , 70 lvl de pek bir esprisi kalmaz diye düşünüyorum.

Req level 70 eşyalar dps, armor ve stat'lar olarak 60 lvl itemin çok çok üzerinde kalacaktır.
  • Bu ek paket beni heycanlandırdı ve oyuna yeniden başladım
  • Monkta ki itemlerle Demon Hunter açasım var ama çok kararsızım

• daha ne olacak 200str 9as 10cd 50cdli kolluklar var 60lvl bunun gibi itemleri çöp edeceklerse yeni oyunu alıp oynamanın bi alemi yok bence dandik bi char dizip kas gitsin düşen düşer nasıl olsa heryerden bu oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

daha ne olacak 200str 9as 10cd 50cdli kolluklar var 60lvl bunun gibi itemleri çöp edeceklerse yeni oyunu alıp oynamanın bi alemi yok bence dandik bi char dizip kas gitsin düşen düşer nasıl olsa heryerden bu oyunda

50 levelin itemi 60 için neyse 70 itemi de o şekilde olacak. Silahlarda 3300 dps var gerisini sen düşün bu gidişe milyon dpsleri göreceğiz hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

daha ne olacak 200str 9as 10cd 50cdli kolluklar var 60lvl bunun gibi itemleri çöp edeceklerse yeni oyunu alıp oynamanın bi alemi yok bence dandik bi char dizip kas gitsin düşen düşer nasıl olsa heryerden bu oyunda

50 levelin itemi 60 için neyse 70 itemi de o şekilde olacak. Silahlarda 3300 dps var gerisini sen düşün bu gidişe milyon dpsleri göreceğiz hayırlısı.

Bunca dps in yanında yaratıkların zorlukları da şimdiki gibi kalacakmı acaba. O zaman oyun iyice sıkıcı olur sanırım. Mp ile ilgili açıklama yapmadılar galiba.
  • 2014'te geliyormuş hadi bakalım, sayfanın en aşağısına inin:http://us.battle.net/d3/en/reaper-of-souls/
  • dostum foruma giremedim ama videolarda 3000+ dps li itemlerden bahsediliyor. O yüzden elimizdekiler düşük kalacak.. accound bound olsa bile ben onları tercih ederim...

hatta hellfire ring de levellarda gelişme gösterebilir. ilvl70 hellfire ring mesela.... +500 main statla başlayabilir...

Ben şimdi yüzük malzemesi topluyorum(organlar)ama yuzuk craftlamaıyorum....

ve altını yükseltmeye çalışıyorum... d3 te patchten önce gear alımlarında zarar edilmiştir hep... o yüzden eklentiden önce satmayı düşünüyorum... tüm materyaller, tüm itemler...vs hatta barbarımı tank yapasım bile var... eğer crusader 0. leveldan başlarsa 70lerde biraz reduced level itemleri bulmak gerekebilir.... ve publicte mp10da item düşürmeye girilebilir diye düşünüyorum... Gerçi daha çok var, kasımda aralıkta bazı şeyler kesinleşir.. o zaman karar verilir
  • yeni eklenecek mystic ile eski item'larda değişiklik yapma imkanı olacak mı acaba?(Item'ların istemediğimiz bir özelliğini değiştirilebileceğimiz yazıyordu.). Ve böyle bir değişiklik olacaksa, yeni özelliği random'mu seçecek yoksa bizim istediğimiz bir özelliği mi koyacak.?
  • oyunla ilgili en ciddi sorunlardan biri "loot"
    inşallah umduğumuz gibi olurda artık farming bir işe yarar tek derdim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: husserdd

yeni eklenecek mystic ile eski item'larda değişiklik yapma imkanı olacak mı acaba?(Item'ların istemediğimiz bir özelliğini değiştirilebileceğimiz yazıyordu.). Ve böyle bir değişiklik olacaksa, yeni özelliği random'mu seçecek yoksa bizim istediğimiz bir özelliği mi koyacak.?

Bizim istediğimiz özelliğin olacağını sanmıyorum.

• twitch tv ye bakıyorum da herkes de bi tüm karakterleri p100 yapma telaşı var. çok mantıksız geliyor bana. level 70 monsterslar şimdikinden kat kat fazla exp verecektir. saatte 1 milyar exp a ulaşabiliriz rahatça diye düşünüyorum.
  • Betası bu sene başlayabilirmiş. Tabiki kapalı beta olacak. Şanslı olanlar ve bazı özel oyuncular oynayabilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Betası bu sene başlayabilirmiş. Tabiki kapalı beta olacak. Şanslı olanlar ve bazı özel oyuncular oynayabilecek.

O sans neye gore belirlenecek

• Neye göre belirlenecek bir bilgim yok. Ama siz battle net hesabınıza girip sistem bilgilerinizi güncelleyin.
  • Eğer hala ek paketle ilgili aklında soru işaretleri olanlar varsa buraya bakabilirler.

http://www.diablofanturkiye.com/haberler/diablo-iii-reaper-of-souls-perdelerini-araladi/70/
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.