Şimdi Ara

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
4
Favori
21.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 tane 100 paragon level
    2 tane 60 paragon level karakterin var diyelim.

100+60+60 = 220 paragon level karakterin
    olmayacak!!!

60 paragon lvl olasıya kadar topladığın tüm expler 100 exp üzerine eklenecek.
    101 lvl içinde ne kadar exp isteyeceğini bilmiyoruz. Muhtemelen uçucaklardır ama normal paragon lvl in artması şeklinde hesaplarsak bile
    60 lvl paragon lvl 91-100 paragon lvl arası exp ihtiyacı 1-60 lvl paragon levele anca denk. 100 den sonra 4-6 arası anca denk gelir. 105 lvl oldu diyelim. Daha da fazla exp isteyeceği için ikinci 60 lvl 2-3 lvl anca götürür. 100+60+60 = 106-107 lvl a kadar anca çıkartacak.

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi

https://store.donanimhaber.com/27/1f/52/271f525bde3ba8ba0d666a5e0b546f5a.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker_tr -- 26 Ağustos 2013; 22:20:05 >

• paragon levellerle ilgili konferansta isterseniz 300 paragon isterseniz 500 olun diye bir tabir kullandılar benim anladığım: 1-100 arasındaki exp yükseliş oranının aynı şekilde devam etmiyecegidir. sonunun olmaması ne kadar güzel gibi gözüksede bir sınır belli bir hedef olması güzel olur.
  • D3monHunter kullanıcısına yanıt
    Denizde istediğin kadar açılmak serbest yapsalarda yüzebileceğin mesafe sınırlı.

Yeni ek paketle exp ihtiyacına bakarsak. Blizzard eski blizzard olmadığını açıkça gösteriyor. Eskiden oyunu en iyi şekilde yaparlar önümüze sunarlardı. İnsanlarda oynarlardı. hem oyuncular sevinirdi karşılığında para alan Blizzard. Ama artık Blizzard'ın oyun politikası komple değişmiş. Hiç bir şey vermeden insanların rmah a daha fazla bağlayarak daha fazla para sömürme uğraşında olduğu görülüyor. Blizzard diyor ki rmah'ı getirmekte yanlış yaptık diyor. Ama deli gibi exp nedeniyle insanları rmah taki itemlere bağlıyor. Ayrıca soulbondu getirerek rmahta item seçeneğini azaltacak. Az item demek daha pahalı olmalı olması demek. Blizzard'ın cebinin dolması demek.

60 olunca paragon level kasmayı bırakıp oyundan ayrılan çok kişi var. Bende bunlardan biriyim. Arkadaş listemdekilerde aynı. 70 olupta paragon level kasmayı bırakıp gene oyundan ayrılacaklar. Açıkçası ben 60-70 için ek paketi almayı şu anda düşünmüyorum bile. D3 çıkıyor ki heves gram yok şu anda. 60 olduktan sonra bana hiç bir şey sunmadı. 70 de insanları tutmak için random map random mob random boss dışında hiç bir şey yok. D3 de item mall yok ama rmah var. Arenayı da getirip paragon levelin önemi artacak bu da rmahı canlandıracaktır. aylık ücret öder gibi bu sefer rmaha yüklenecek insanlar. WoW da yaptıkları saçmalıklara D3 de devam ediyorlar. Orada insanlar para veriyor herkes itemleri giysin herkes tüm bossları görsün diye bossları nerfleyip charları buffladılar. Karazhan yapamayan adamlar Illidanın ortaya alıp tokat manyağı yaptılar. Boss taktiklerini basitleşmesinin yanında 25 lik raidleri 10 luk raidlere indirip guild mantığını ve ciddiyetini ortadan kaldırdılar. Oyuna bağlı insanları kaçırtıp bilinçsiz oyuncu kitlesine hitap etmeye başladılar. Seviyesiz oyuncular nedeniyle küfür bot hat safhada. Sürekli ban listesi çıkıyor. Sınırsız paragon level de bot demek olacak. Bol bol ban listesi görmeye başlarız yakında.

• Umarım çıkışını çok geciktirmezler...
  • arkadaşlar şimdi tavsiyeniz nedir? bir tane 100 yapıp diğer charları yükseltme yoluna mı gidelim?
  • beyler paragon level kac olacagı önemli değil.... Öenmli olan olabildiğince exp toplamanız... Eğer 100 yapmışsanız, onu bırakın. diğer karakter ile yol alın.....

ve benim taktiğimde;

barbarı 80 de kenarda tutmak.... diğer charlarla oynayıp oynayıp, exp çıkmaya yakın barbara kasmak.. Ve bulduğum tüm gearları satmak... üzerime sadece tank gear almak + mf gear alacağım. Özellikle expansion çıktığında mp10da ilerlemek expleri toplamak ve o andan sonra düşenleri toplayıp charları düzmeyi düşünüyorum...

barbarı tutma sebebimde crusaderi de geliştircem paralelinde... eğer crusader tutarsam barbardaki itemleri ona aktaracam. şimdiden stashı boşaltıyorum ben. 1-2 3 eu yada altına satıyorum.... yani oyuna maksimum altın, maksimum exp puanı, minimum gear ile gireceğim:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker_tr

Denizde istediğin kadar açılmak serbest yapsalarda yüzebileceğin mesafe sınırlı.

Yeni ek paketle exp ihtiyacına bakarsak. Blizzard eski blizzard olmadığını açıkça gösteriyor. Eskiden oyunu en iyi şekilde yaparlar önümüze sunarlardı. İnsanlarda oynarlardı. hem oyuncular sevinirdi karşılığında para alan Blizzard. Ama artık Blizzard'ın oyun politikası komple değişmiş. Hiç bir şey vermeden insanların rmah a daha fazla bağlayarak daha fazla para sömürme uğraşında olduğu görülüyor. Blizzard diyor ki rmah'ı getirmekte yanlış yaptık diyor. Ama deli gibi exp nedeniyle insanları rmah taki itemlere bağlıyor. Ayrıca soulbondu getirerek rmahta item seçeneğini azaltacak. Az item demek daha pahalı olmalı olması demek. Blizzard'ın cebinin dolması demek.

60 olunca paragon level kasmayı bırakıp oyundan ayrılan çok kişi var. Bende bunlardan biriyim. Arkadaş listemdekilerde aynı. 70 olupta paragon level kasmayı bırakıp gene oyundan ayrılacaklar. Açıkçası ben 60-70 için ek paketi almayı şu anda düşünmüyorum bile. D3 çıkıyor ki heves gram yok şu anda. 60 olduktan sonra bana hiç bir şey sunmadı. 70 de insanları tutmak için random map random mob random boss dışında hiç bir şey yok. D3 de item mall yok ama rmah var. Arenayı da getirip paragon levelin önemi artacak bu da rmahı canlandıracaktır. aylık ücret öder gibi bu sefer rmaha yüklenecek insanlar. WoW da yaptıkları saçmalıklara D3 de devam ediyorlar. Orada insanlar para veriyor herkes itemleri giysin herkes tüm bossları görsün diye bossları nerfleyip charları buffladılar. Karazhan yapamayan adamlar Illidanın ortaya alıp tokat manyağı yaptılar. Boss taktiklerini basitleşmesinin yanında 25 lik raidleri 10 luk raidlere indirip guild mantığını ve ciddiyetini ortadan kaldırdılar. Oyuna bağlı insanları kaçırtıp bilinçsiz oyuncu kitlesine hitap etmeye başladılar. Seviyesiz oyuncular nedeniyle küfür bot hat safhada. Sürekli ban listesi çıkıyor. Sınırsız paragon level de bot demek olacak. Bol bol ban listesi görmeye başlarız yakında.

gerçekten herkesi memnun etmek ne zor iş.

soulbound itemlerın gelmesi rmah'a olan ilgiyi azalttı evet. ama bu sefer de itemlar pahalandı demişsin. çok alakasız? artık tükürdüklerini yalayamazlar çünkü binlerce dolarını rmah'ta harcamış adamlar rmah kalkarsa dava açar. yapabileceklerinin en iyisi soulbound olayı.

wow için ise, evet eskisi kadar zor değil oyun gittikçe kolaylaştı ama bir de şu var. wow ilk çıktığında, o tek bi görev için uzun uzun uğraşılan günlerde oyunu çok az kişi oynuyordu. sadece işsiz güçsüz tüm gün oyun oynayabilecek insanlar. çünkü düzenli bi hayatı olup bikaç günde bir 1-2 saat oyun oynayabilen biri vanilla wow'da ne yapabilirdi ki? blizzard'ı şirket olarak düşünürsek çok mantıklı yaptıkları. değişik title'lar ve heroic modlar koyarak yine tüm zamanını oyuna harcayabilen insanlara farklı bir ödül vermeyi de sürdürüyolar işte.

• NaebLis N kullanıcısına yanıt
    quote:

Ama deli gibi exp nedeniyle insanları rmah taki itemlere bağlıyor. Ayrıca soulbondu getirerek rmahta item seçeneğini azaltacak. Az item demek daha pahalı olmalı olması demek. Blizzard'ın cebinin dolması demek.

rmaha ilgi azaldı demedim. Item seçeneği azalacak rmaha bağımlılık artacak. Sınırsız paragon lvl var artık. Eskiden diyordun 100 olmasına bu kadar var bu itemle idare edeyim. Ucuz item buldum alayım üstümdekini satarım. Bunlara artık elveda denilecek itemi kullandığın gibi soulbond olacak artık. Yeni item aldın mı bir önceki çöp olacak.

100M lik silah var elinde 120M daha iyisini buldun alıp 90-100M artık ne kadar olursa satıp üstüne az ekleyip cebinden çıkacak az para ile olayı yırtıyordun. Şimdi düşen kullanılmamış itemi sadece satabileceksin ve alan kişi satmak için almadı ise o item kullanılınca o item artık ah da bir daha gözükmeyecek. 120M den silahı artık satamaz diyeceksin fiyat kırılacak ama az silah olunca bu sefer karaborsa gibi yukarı çıkacak. Çünkü önünde sınırsız paragon level var. Ali 10 paragon lvl önüne geçti onu yakalaman lazım. Ali'yi yakalaman lazım daha iyi itemlere ihtiyacın var. Ne yapacaksın? O kadar para lap diye kasılmaz. Elindekii satıp biraz ekleyip de daha iyisini de alamazsın. imba itemler deli gibi para edecek. Bu işten en çok gold satıcıları ve blizzard kazanacak. Oyuncular kaz gibi yolunacak. Bu soulbond ve sınırsız paragon level ilede insanları daha çok bota teşvik edecekler.

WoW da şimdi olduğu gibi. Blizzard aç gözlü firma oldu. Oyunların içine ediyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker_tr -- 27 Ağustos 2013; 19:35:53 >

• kac para olacak bu paket ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat belirtilmedi ama 100-140 TL arası tahminimce.
  • bence bu resim eldeki bütün itemlerin çöp olacağının kanıtıdır
  • rocker_tr R kullanıcısına yanıt
    yok artık. ek palet ana oyundan daha mı pahalı olacak. 140 tl tahmin de olsa şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bence bu resim eldeki bütün itemlerin çöp olacağının kanıtıdır

bu nasıl bi'item cidden, yuh.
    dediğin gibi diğer item'larda buna benzer olursa eldeki tüm item'lar çöp olur. Ek paket çıkmaya yakın eldeki item'ları satmak lazım.
  • evet her şey çöp olacak. yazık olacak ama bence mantıklı. ilk aylarda ne hackler ne buglar döndüğünü biliyoruz.
  • Ana paketi ucuzlatıp ek paketi normal piyasa fiyatından verecekler. Şimdiye kadar Blizzard hep böyle yaptı. Farklı bir şey yapmadıkları sürece bu şekilde çıkacaktır. Muhtemelende bir iki ay sonra D3, SC2 ve ek paketi WoW ek paketlerinde yaptıkları gibi D&R dan 99 TL kampanyası olacaktır. Şu anda çıksa 120 TL fiyatından satışa çıkardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker_tr -- 28 Ağustos 2013; 12:02:12 >
  • rocker_tr R kullanıcısına yanıt
    En son sc2 de wol'u 50 tl ye kadar düşürdüler. hos 80 tl den piyasaya çıktı. hos çıkınca wol'u da 80e çektiler. ama yine de fiyat makuldü. 140 çok fazla gelir. görecez bakalım
  • 140 olmaz.... bence 40 eu olur. oda aral ile 80 tl olarak yansır....

tabi ben d3ten kazandığım için online alacam. 95 tl filan olacak
  • Fiyatını kafaya takmayın.Biraz uğraştınızmı verdiğiniz paranın kat ve kat fazlasını rmah'tan çıkaracaksınız:)
  • Bundan sonra baska ek paket cıkacak mı? bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolution88

Bundan sonra baska ek paket cıkacak mı? bilgisi olan var mı?

Mutlaka gelicektir
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.