Şimdi Ara

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
4
Favori
21.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NecronLord

Fiyatını kafaya takmayın.Biraz uğraştınızmı verdiğiniz paranın kat ve kat fazlasını rmah'tan çıkaracaksınız:)

O dediğin bence tamamen şans işi. Ben vaktin de değerli bir item düşürmüştüm yakın özellikte olanların en ucuzu gerçek para ile 150 Euro iken ve gerçek para ile item satışları doruk noktasındayken o itemi satamadım üstelik de 125 Euro fiyat koymama rağmen satılmadı. Oyun içi para ile de en ucuzu 200 milyon altın iken de denedim gine satılmadı.
  • yav keşke geçen aylarda ek paket için kesin malthael kötü olarak gelecek dediğim gün loto falan oynasaymışım bekliyordum gelmesini hikayeyi okuyanlar bilir malthael ve imperius insanları sevmiyordu zaten üstüne insanları seven tyrael i onun yerine getirdiler falan filan güzel olacak güzel

kafama takılan bir olay var bu yeni gelecek loot 2.0 sistemi falan paragon pointler bilmemneler efendim işte item görünümü değiştirme yok akıllı loot lar işte loot run lar sadece ek paket alanlaramı gelecek yoksa herkesemi ?
  • Sızıntılara göre ek pakette muhtemelen ladder olucak gibi arkadaşlar

http://www.diablofans.com/topic/102413-rumors-ladders-coming-to-diablo-3-reaper-of-souls/
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoloSwag

yav keşke geçen aylarda ek paket için kesin malthael kötü olarak gelecek dediğim gün loto falan oynasaymışım bekliyordum gelmesini hikayeyi okuyanlar bilir malthael ve imperius insanları sevmiyordu zaten üstüne insanları seven tyrael i onun yerine getirdiler falan filan güzel olacak güzel

kafama takılan bir olay var bu yeni gelecek loot 2.0 sistemi falan paragon pointler bilmemneler efendim işte item görünümü değiştirme yok akıllı loot lar işte loot run lar sadece ek paket alanlaramı gelecek yoksa herkesemi ?

Loot 2.0
    Paragon 2.0
    Nephalem Trials
    Loot Runs

Bunlar bir patch le gelecek muhtemelen 1.0.9 patch ile.

ACT V
    Mystic
    Crusader
    Yeni itemler
    Yeni skiller (Tüm karakterler için)

Bunlarda expansion paketi ile gelecekler.

• Şuan kingkongor oynuyor 53 levelde 1k dps li 500-700 lightning damage 1h silah düşürdü 200+ strenght 200+vit %9 as il 53 silah şok oldu loot 2.0 iyi gelicek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 4 Eylül 2013; 0:53:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Şuan kingkongor oynuyor 53 levelde 1k dps li 500-700 lightning damage 1h silah düşürdü 200+ strenght 200+vit %9 as il 53 silah şok oldu loot 2.0 iyi gelicek gibi

şunun linkini verde bi görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Şuan kingkongor oynuyor 53 levelde 1k dps li 500-700 lightning damage 1h silah düşürdü 200+ strenght 200+vit %9 as il 53 silah şok oldu loot 2.0 iyi gelicek gibi

şunun linkini verde bi görelim

Adını googleye yaz çıkar twitch diye
  • Konsol streamlerini izledim de bu sefer de biraz fazla abartmış gibi Blizzard. Adam 60 level olana kadar 10 dan fazla legend düşürdü ve hemen hemen hepsi bulunduğu level e göre oldukça iyi itemler. MF artınca 60 tan sonra kim bilir daha neler düşecek. Bu kadar kolay ve sık düşmesi de iyi değil ki. Şunun arasını bir türlü bulamadılar. Umarım PC de ki loot 2.0 böyle olmaz.
  • eskiden 1 leg düşüyosa artık 6 leg düşecek gibi bir şey yazıyordu videoda olacak olan aynen bu gibi durum bu olunca düşen itemi elden çıkartmak kolay olmayacağı için pek iç açıcı değil. öldüğün yerden başlama olayı iyi olmuş ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Konsol streamlerini izledim de bu sefer de biraz fazla abartmış gibi Blizzard. Adam 60 level olana kadar 10 dan fazla legend düşürdü ve hemen hemen hepsi bulunduğu level e göre oldukça iyi itemler. MF artınca 60 tan sonra kim bilir daha neler düşecek. Bu kadar kolay ve sık düşmesi de iyi değil ki. Şunun arasını bir türlü bulamadılar. Umarım PC de ki loot 2.0 böyle olmaz.

Bence 10 numara olmuş suan yapılması gereken sey dusen legendi giyince soulbound olması yani satılamaması boylece dusen ıtemi satıp satmama kullanma tamamiyle bana kalmış olacak...
  • Soulbound olayı bence de güzel olacak gibi, şu anda forumlardaki yorumları dahi okusanız insanlar oyundan çok ticaret konuşuyorlar, görsen diablo değil monopoly sanki. Paran kadar iyisin şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Konsol streamlerini izledim de bu sefer de biraz fazla abartmış gibi Blizzard. Adam 60 level olana kadar 10 dan fazla legend düşürdü ve hemen hemen hepsi bulunduğu level e göre oldukça iyi itemler. MF artınca 60 tan sonra kim bilir daha neler düşecek. Bu kadar kolay ve sık düşmesi de iyi değil ki. Şunun arasını bir türlü bulamadılar. Umarım PC de ki loot 2.0 böyle olmaz.

Konsol versiyonu daha çok casual oyunculara hitap ediyor. 1000 saatlik hardcore bir gameplay vaat etmiyor zaten. Milleti doğraya doğraya ilerleme üzerine kurulu tamamen zevk almaya yönelik. O yüzden her türlü PC versiyonunun şu anki halinden daha çok zevk verecektir fakat çabuk tüketilecektir. Konsol versiyonunu oynayan herkes durumdan çok memnun. AH olmayan yerde dropların iyi olması gayet normal zaten. Diablo 2 oynarsanız konsoldaki Diablo 3'ün 10 misli unique eşya bulursunuz aynı süre zarfında Diablo 3ün en büyük eksikliği karakterlerinizi saçma droplar yüzünden gerçekten "OP" hissedememeniz değil mi zaten? Diablo 2'deki gibi tanrı modunda gezmeyi özledi insanlar. Konsol da bunu vaat ediyor.

• ben katılmıyorum... d3 ilk çıktığı şeklini seviyorum. eliteler nerflenmeden önceki halini. PAso ölüp durduğumuz an... gerçekten hırs yapıyorduk... strateji filan kuruyorduk.... Tüm classlar uyum içinde çalışıyordu. DH wizard WD monk yada barbar.. Oyuna hangisi girerse. Oh iyi olduk diyorduk... droplar o zaman biraz iyi ve mantıklı olsaydı. O haliyle çok hoş olurdu diablo...

yani öyle god mode zevkli değil bence...
  • Taze bilgiler geldi arkadaşlar;

* Sinematikte geçen kara ruhtaşının bulunduğu yer olan Bloodmarsh'ı genişleme paketinde ziyaret edeceğiz.
    * ACT V'in harita sistemi Diablo II'dekine daha yakın rastgelelikler sergileyecek.
    * ACT V'teki NPC'lerden (bizzat kontrol edemediğiniz ancak oyunda size yardımcı olan karakter) biri Necromancer olacak.
    * Tyrael Horadrim yoldaşlığını yeniden kurdu. Videoda Tyrael'in Nephalemi bulmak için gönderdiği Horadrim büyücüsünün adı ise Lorath Nahr.

Mistik
    * Özelliğini değiştirmek istediğimiz bir eşyanın yalnızca 1 özelliğini değiştirebileceğiz ancak bu özelliği istediğimiz kadar yeniden ve yeniden değiştirmek mümkün olacak. Örneğin 200 str, 200 vit, 80 res all, +1200 Life on Kill ve +400 Life on Hit özelliklerine sahip bir eşya bulmuş olalım. Diyelim ki +1200 Life on Kill özelliğinin yerine başka bir özellik istiyoruz ve değiştirmeye karar verdik ve bu değişimin sonunda +87 Life per second elde ettik ama beğenmedik ve aynı özelliği yeniden değiştirdik. Bu kez karşımıza +4 pickup radius çıktı. Bu özelliği dilediğimiz kadar yeniden ve yeniden değiştirmemiz mümkün olacak ancak diğer 4 özellik (200 str, 200 vit, 80 res all and +400 Life on Hit) artık kilitlenmiş olacak ve onları değiştirmek mümkün olmayacak.
    * Legendary (turuncu) eşyaların yalnızca rasgele üretilen özellikleri mi yoksa o legendary eşyayı kendine özgü kılan özellikleri de dahil olmak üzere istediğimiz herhangi birini mi değiştirebileceğimiz konusunda henüz kesin bir karar verilmiş değil.
    * Özellik değişimi sırasında eşyanın orijinaline göre daha kötü özelliklerin çıkma ihtimali olduğu için eğer bu özelliği beğenmezsek eşyanın orijinalindeki özelliğe dilediğimiz zaman geri dönebilme imkanımız olacak.
    * Mistik'in özellik değiştirme sistemi ile soketli çıkabilme ihtimali olan ama çıkmamış eşyaları soketli hale getirmek mümkün olacak.

Kaynak1:http://www.diablofanturkiye.com/duyurular/diablo-iii-reaper-of-souls-perdelerini-araladi/98/
    Kaynak2:http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9882178291?page=3#41

• moz hocam ne akacaz :) tarihlerde bir kesinleşme var mı?

ben gerçi kırmızı bar görmekten bıkıp ps3e başladım. ilk önceliği de WDye verdim :)

size saygı duruşu babında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: moz@

Taze bilgiler geldi arkadaşlar;

* Sinematikte geçen kara ruhtaşının bulunduğu yer olan Bloodmarsh'ı genişleme paketinde ziyaret edeceğiz.
    * ACT V'in harita sistemi Diablo II'dekine daha yakın rastgelelikler sergileyecek.
    * ACT V'teki NPC'lerden (bizzat kontrol edemediğiniz ancak oyunda size yardımcı olan karakter) biri Necromancer olacak.
    * Tyrael Horadrim yoldaşlığını yeniden kurdu. Videoda Tyrael'in Nephalemi bulmak için gönderdiği Horadrim büyücüsünün adı ise Lorath Nahr.

Mistik
    * Özelliğini değiştirmek istediğimiz bir eşyanın yalnızca 1 özelliğini değiştirebileceğiz ancak bu özelliği istediğimiz kadar yeniden ve yeniden değiştirmek mümkün olacak. Örneğin 200 str, 200 vit, 80 res all, +1200 Life on Kill ve +400 Life on Hit özelliklerine sahip bir eşya bulmuş olalım. Diyelim ki +1200 Life on Kill özelliğinin yerine başka bir özellik istiyoruz ve değiştirmeye karar verdik ve bu değişimin sonunda +87 Life per second elde ettik ama beğenmedik ve aynı özelliği yeniden değiştirdik. Bu kez karşımıza +4 pickup radius çıktı. Bu özelliği dilediğimiz kadar yeniden ve yeniden değiştirmemiz mümkün olacak ancak diğer 4 özellik (200 str, 200 vit, 80 res all and +400 Life on Hit) artık kilitlenmiş olacak ve onları değiştirmek mümkün olmayacak.
    * Legendary (turuncu) eşyaların yalnızca rasgele üretilen özellikleri mi yoksa o legendary eşyayı kendine özgü kılan özellikleri de dahil olmak üzere istediğimiz herhangi birini mi değiştirebileceğimiz konusunda henüz kesin bir karar verilmiş değil.
    * Özellik değişimi sırasında eşyanın orijinaline göre daha kötü özelliklerin çıkma ihtimali olduğu için eğer bu özelliği beğenmezsek eşyanın orijinalindeki özelliğe dilediğimiz zaman geri dönebilme imkanımız olacak.
    * Mistik'in özellik değiştirme sistemi ile soketli çıkabilme ihtimali olan ama çıkmamış eşyaları soketli hale getirmek mümkün olacak.

Kaynak1:http://www.diablofanturkiye.com/duyurular/diablo-iii-reaper-of-souls-perdelerini-araladi/98/

tüm konuyu baştan sona okudum ve oldukça heyecan verici gelişmeler var
    umarım çok uzamaz ek paket ve beklentimi karşılar hem içerik hem fiyat olarak
    belki tekrar sağlam bir dönüş yaparız oyuna ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: kuros

moz hocam ne akacaz :) tarihlerde bir kesinleşme var mı?

ben gerçi kırmızı bar görmekten bıkıp ps3e başladım. ilk önceliği de WDye verdim :)

size saygı duruşu babında :)

Teşekkür ederim Tevecühünüz :-)

Sanırım BlizCon da bazı tarihleri açıklarlar ve/veya açığa kavuşur diye düşünüyorum. hiç olmazsa Pach in PTR tarihini verirler diye düşünüyorum.
    Bilindiği üzere Pach te Paragon 2.0, Loot 2.0, Loot Runs, and Nephalem Trials olacak EXP. bundan sonra gelecek benim tahminim 15 Mayıs 2014 D3 ün çıkış tarihi yani.
  • 15 şubat benim tahminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

quote:

Orijinalden alıntı: moz@

Taze bilgiler geldi arkadaşlar;

Mistik

tüm konuyu baştan sona okudum ve oldukça heyecan verici gelişmeler var
    umarım çok uzamaz ek paket ve beklentimi karşılar hem içerik hem fiyat olarak
    belki tekrar sağlam bir dönüş yaparız oyuna ;)

Ooo Bülenciğim hoş geldin

Bu sefer hakkını verecekler gibi gözüküyor Bülent. Dönüş yapman dileklerimle.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.