Şimdi Ara

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
4
Favori
21.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dedehakan

15 şubat benim tahminim

Ağzın bal yisinde Blizortun biliyorsun tırmalatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moz@

quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

quote:

Orijinalden alıntı: moz@

Taze bilgiler geldi arkadaşlar;

* Sinematikte geçen kara ruhtaşının bulunduğu yer olan Bloodmarsh'ı genişleme paketinde ziyaret edeceğiz.
    * ACT V'in harita sistemi Diablo II'dekine daha yakın rastgelelikler sergileyecek.
    * ACT V'teki NPC'lerden (bizzat kontrol edemediğiniz ancak oyunda size yardımcı olan karakter) biri Necromancer olacak.
    * Tyrael Horadrim yoldaşlığını yeniden kurdu. Videoda Tyrael'in Nephalemi bulmak için gönderdiği Horadrim büyücüsünün adı ise Lorath Nahr.

Mistik
    * Özelliğini değiştirmek istediğimiz bir eşyanın yalnızca 1 özelliğini değiştirebileceğiz ancak bu özelliği istediğimiz kadar yeniden ve yeniden değiştirmek mümkün olacak. Örneğin 200 str, 200 vit, 80 res all, +1200 Life on Kill ve +400 Life on Hit özelliklerine sahip bir eşya bulmuş olalım. Diyelim ki +1200 Life on Kill özelliğinin yerine başka bir özellik istiyoruz ve değiştirmeye karar verdik ve bu değişimin sonunda +87 Life per second elde ettik ama beğenmedik ve aynı özelliği yeniden değiştirdik. Bu kez karşımıza +4 pickup radius çıktı. Bu özelliği dilediğimiz kadar yeniden ve yeniden değiştirmemiz mümkün olacak ancak diğer 4 özellik (200 str, 200 vit, 80 res all and +400 Life on Hit) artık kilitlenmiş olacak ve onları değiştirmek mümkün olmayacak.
    * Legendary (turuncu) eşyaların yalnızca rasgele üretilen özellikleri mi yoksa o legendary eşyayı kendine özgü kılan özellikleri de dahil olmak üzere istediğimiz herhangi birini mi değiştirebileceğimiz konusunda henüz kesin bir karar verilmiş değil.
    * Özellik değişimi sırasında eşyanın orijinaline göre daha kötü özelliklerin çıkma ihtimali olduğu için eğer bu özelliği beğenmezsek eşyanın orijinalindeki özelliğe dilediğimiz zaman geri dönebilme imkanımız olacak.
    * Mistik'in özellik değiştirme sistemi ile soketli çıkabilme ihtimali olan ama çıkmamış eşyaları soketli hale getirmek mümkün olacak.

Kaynak1:http://www.diablofanturkiye.com/duyurular/diablo-iii-reaper-of-souls-perdelerini-araladi/98/
    Kaynak2:http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9882178291?page=3#41

tüm konuyu baştan sona okudum ve oldukça heyecan verici gelişmeler var
    umarım çok uzamaz ek paket ve beklentimi karşılar hem içerik hem fiyat olarak
    belki tekrar sağlam bir dönüş yaparız oyuna ;)

Ooo Bülenciğim hoş geldin

Bu sefer hakkını verecekler gibi gözüküyor Bülent. Dönüş yapman dileklerimle.

Teşekkür ederim abicim ;) en kısa zamanda turlamak dileğiyle ;)

• Beklentilerinizi düşük tutun derim ben, D3 ün hayal kırıklığı yaratmasının en büyük sebebi hepimizin yüksek beklenti içinde olmasıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Beklentilerinizi düşük tutun derim ben, D3 ün hayal kırıklığı yaratmasının en büyük sebebi hepimizin yüksek beklenti içinde olmasıydı.

Evet öyle bir tehlike her zaman var.
  • Arkadaslar yenı paragon sisteminde accounttaki butun karakterlerın toplam xp si bızım paragon levelımızı belırleyecek ve tek bır paragon level olacak dıye duydum bılgısı olan var mı?
  • Üşenmedim yazılanların hepsini okudum. Genel olarak D3'ün berbat olduğundan ve D2'nin yanına bile yaklaşamayacağından bahsedilmiş. Bundan bahseden adamlar sanırım hiç D2 oynamamışlar, zira oynamış olsalardı, D2'nin ilk çıktığındaki rezalet ötesi mekaniğini ve dengesizliğini görmüş olacaklardı. D2'yi adam eden LoD paketiydi. D2 ve D3 aynı kaderi paylaşıyorlar. İkiside tamamlanmadan çıktı ve saçma sapan hataları vardı. Gelecek olan yeniliklerin hepsi LoD ile gelmiş olan yeniliklerin aynısı.

Blizzard oyunda 5 tane şeyi düzeltirse D2'den on gömlek üstün oyun yapacak.

1. RMAH ve AH saçmalığını düzeltmeleri. 60 ol hemen AH den 1m'e üstünü 100k dps ile diz... oh ne ala. Account Bound itemlerin çokluğuna bakarsak, craft daha önem kazanacak gibi.
    2. Itemizasyonun mutlaka düzeltilmesi. 250 STR veren Wizard off-hand olur mu?
    3. Hikayenin derinleştirilmesi. Paramparça bu iş olmaz. Zoltun Kulle gibi sağlam bir senaryo adamını nasıl harcadılar az araştırın.
    4. Grafiklerdeki pastel boyaların azaltılması ki bunu Expansion ile yapıyorlar. Gördüğüm kadarıyla karanlık tema kullanılıyor.
    5. PvP ve Ladder sisteminin gelmesi ki geliyor.

Birde şu sayıları azalt be Blizzard... 1 milyon vurulur mu yahu? Adam gibi 5k HP ve zorlasan 25k dps olsa çok daha düzenli olacak. İleride 90 level olunca 35 milyar crit atarız artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Üşenmedim yazılanların hepsini okudum. Genel olarak D3'ün berbat olduğundan ve D2'nin yanına bile yaklaşamayacağından bahsedilmiş. Bundan bahseden adamlar sanırım hiç D2 oynamamışlar, zira oynamış olsalardı, D2'nin ilk çıktığındaki rezalet ötesi mekaniğini ve dengesizliğini görmüş olacaklardı. D2'yi adam eden LoD paketiydi. D2 ve D3 aynı kaderi paylaşıyorlar. İkiside tamamlanmadan çıktı ve saçma sapan hataları vardı. Gelecek olan yeniliklerin hepsi LoD ile gelmiş olan yeniliklerin aynısı.

Blizzard oyunda 5 tane şeyi düzeltirse D2'den on gömlek üstün oyun yapacak.

1. RMAH ve AH saçmalığını düzeltmeleri. 60 ol hemen AH den 1m'e üstünü 100k dps ile diz... oh ne ala. Account Bound itemlerin çokluğuna bakarsak, craft daha önem kazanacak gibi.
    2. Itemizasyonun mutlaka düzeltilmesi. 250 STR veren Wizard off-hand olur mu?
    3. Hikayenin derinleştirilmesi. Paramparça bu iş olmaz. Zoltun Kulle gibi sağlam bir senaryo adamını nasıl harcadılar az araştırın.
    4. Grafiklerdeki pastel boyaların azaltılması ki bunu Expansion ile yapıyorlar. Gördüğüm kadarıyla karanlık tema kullanılıyor.
    5. PvP ve Ladder sisteminin gelmesi ki geliyor.

Birde şu sayıları azalt be Blizzard... 1 milyon vurulur mu yahu? Adam gibi 5k HP ve zorlasan 25k dps olsa çok daha düzenli olacak. İleride 90 level olunca 35 milyar crit atarız artık.

Bende secenek eklemek isterim.

6:Suanki sosyal chat olayı çok basit kalıyor. D2'deki gibi sosyal chat kısmı yapılsa, oyuncuların birbiri ile kaynaşması ve alışverişi daha kolay olur. Gerçi d2'de bazen malesef bazı arkadaşlar gerek geyik, gereksede küfürlesmelerden dolayı chat'i rezil etselerde faydasıda çok oluyordu..

7:yeni item sistemi gelicekmi bilmiyorum ama itemlerin verdiği özellikle bana kalırsa çok kısır. skil artırmıyor yada skillere her hangi bir etkisi bulunmuyor. Bana kalırsa karakterlerin skil build secenekleri oluşturulup ona görede itemlerin verdiği özelliklerle bağdaştırılsa, daha iyi olur gibime geliyor.

8:level 5 itemlere bile en yüksek gemler bile takılabiliyor.. Artık item leveline gem takılmalı..

• ah kalkıyor beyler gözümüz aydın
    http://us.battle.net/d3/en/blog/10974978/

• http://www.diablofans.com/news/2052-new-datamined-patch-class-changes-passive-effects-character-slots-stat-caps-quests-and-much-more/

Critical Hit Chance - *You may have a maximum of +40.00% Critical Hit Chance from items.

Block Chance - *You may have a maximum of 75.00% Block Chance.

Critical Hit Damage - *You may have a maximum of +250.00% Critical Hit Damage from items.

Movement Speed - *You may have a maximum of +25.00% movement speed from items

Gold Find - *You may have a maximum of +300.00% Gold Find.

Magic Find - *This increase is diminished for rare and legendary and set items.

Magic Find - *You may have a maximum of +300.00% Magic Find.

Attack Speed - *You may have a maximum of +40.00% Attack Speed from items.

ItemPassive_Unique_Ring_604_x1 - Frost Hydra now periodically casts Frost Nova.
    ItemPassive_Unique_Ring_616_x1 - After earning a survival bonus, quickly heal to full Life.
    ItemPassive_Unique_Ring_617_x1 - After earning a massacre bonus, gold rains from sky.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servin -- 28 Eylül 2013; 20:50:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Servin

http://www.diablofans.com/news/2052-new-datamined-patch-class-changes-passive-effects-character-slots-stat-caps-quests-and-much-more/

Critical Hit Chance - *You may have a maximum of +40.00% Critical Hit Chance from items.

Block Chance - *You may have a maximum of 75.00% Block Chance.

Critical Hit Damage - *You may have a maximum of +250.00% Critical Hit Damage from items.

Movement Speed - *You may have a maximum of +25.00% movement speed from items

Gold Find - *You may have a maximum of +300.00% Gold Find.

Magic Find - *This increase is diminished for rare and legendary and set items.

Magic Find - *You may have a maximum of +300.00% Magic Find.

Attack Speed - *You may have a maximum of +40.00% Attack Speed from items.

ItemPassive_Unique_Ring_604_x1 - Frost Hydra now periodically casts Frost Nova.
    ItemPassive_Unique_Ring_616_x1 - After earning a survival bonus, quickly heal to full Life.
    ItemPassive_Unique_Ring_617_x1 - After earning a massacre bonus, gold rains from sky.

Yapma bunuuu yapmaa..!!

Buda benden olsun

BlizCon da süpriz bir şekilde Reruneworld sistemine benzer bir sistem açıklanabilir

• gem işlemleri fiyatlarına bir ayar çekerler umarım. loot 2 ile birlikte güzel güzel itemler düşecek eyvallah da marquise gemleri sökmek icap ettiğinde ne halt edecez onu düşünüyorum ben
  • Ek paket geldiğinde karakterler (goldlar dağil) reset atılacakmı acaba, bu konuda bilgisi olan varmı..

Şimdilik hiç item almıyorum gold biriktiriyorum.. Yani boşa biriktiriyor olabilirmiyim ?
  • Dostum o konuda sana şu anda hiç bir kul bilgi veremez.Loot 2.0 da yada ondan önce blizzcon(bunun ne olduğunu bilmiyorum sanırım ön bilgilendirme platformu) belli olur.
  • yusufoz31 Y kullanıcısına yanıt
    Öbür konuda da yazdım yine yazıyorum. Artık gold olayı bitti, kimse gold ile item falan satmayacak. D2'deki gibi item ile item takas edilecek. Zaten exp. geldiğin de oyuncuların %90'ı laddera başlayacağından, şu an biriktirdiğiniz goldlar da laddera aktarılamayacağından, satılsa bile biriktirdiğiniz goldun bir manası kalmayacak. Gold, mat biriktirme gibi gereksiz bir telaş içine girmeyiniz. Herkesin 3.parti item sitelerine yöneleceği lafı ise beyinlere enjekte edilmeye çalışılan saçma sapan bir yalandır, bu siteleri kullanan marjinaller toplam oyuncu kitlesinin en fazla %5 idir.

Şu an için oyunu ya zevkine oynayacaksın ya da laddera başlamayıp eski karakterlerle devam edeceksen paragon level kasacaksın. Çünkü şu an kasılan paragon levelları da laddera aktarılmayacak.

Exp. geldiğinde üzerinizdeki bütün itemler, matlar ve gold çöp olacak. Yani fiili bir reset gelecek. Bu tarz telaşlar içinde olan bütün arkadaşlara sesleniyorum, lütfen ah-rmah kaynaklı ticari kaygılarınızdan arınıp oyunun kendisine odaklanın, o işler bitti artık.

Birde bu forumda Ah nin kapanmasıyla ilgili olarak her gün periyodik olarak ağlayıp sızlayan, insanlara "SIĞIR" falan gibi son derece düşük seviyede söylemler ile hakaret edip bişey kanıtladığını sanan 3-4 tane zavallı tip var, bunlardan da artık gerçeği kabul edip şu foruma saçma sapan mesajlar atmamalarını önemle rica ediyorum, işinize gelmiyorsa bu oyunu bırakırsınız bu kadar basit. Gerçi bu seviyede adamlar ricadan falan pek anlamaz, bildiklerini okumaya devam ederler ama olsun biz yine kibarlığımızı bozmayalım

• İsine gelmiyorsa terk et mantigi yanlis!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollyspirit

İsine gelmiyorsa terk et mantigi yanlis!

ee oyunu severek oynayan. ama ah ve ramh'ı sevmediği halde mecbur oyunun kuralına uymak zorunda olan kişilere sen ikiyüzlü diyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

Öbür konuda da yazdım yine yazıyorum. Artık gold olayı bitti, kimse gold ile item falan satmayacak. D2'deki gibi item ile item takas edilecek. Zaten exp. geldiğin de oyuncuların %90'ı laddera başlayacağından, şu an biriktirdiğiniz goldlar da laddera aktarılamayacağından, satılsa bile biriktirdiğiniz goldun bir manası kalmayacak. Gold, mat biriktirme gibi gereksiz bir telaş içine girmeyiniz. Herkesin 3.parti item sitelerine yöneleceği lafı ise beyinlere enjekte edilmeye çalışılan saçma sapan bir yalandır, bu siteleri kullanan marjinaller toplam oyuncu kitlesinin en fazla %5 idir.

Şu an için oyunu ya zevkine oynayacaksın ya da laddera başlamayıp eski karakterlerle devam edeceksen paragon level kasacaksın. Çünkü şu an kasılan paragon levelları da laddera aktarılmayacak.

Exp. geldiğinde üzerinizdeki bütün itemler, matlar ve gold çöp olacak. Yani fiili bir reset gelecek. Bu tarz telaşlar içinde olan bütün arkadaşlara sesleniyorum, lütfen ah-rmah kaynaklı ticari kaygılarınızdan arınıp oyunun kendisine odaklanın, o işler bitti artık.

Birde bu forumda Ah nin kapanmasıyla ilgili olarak her gün periyodik olarak ağlayıp sızlayan, insanlara "SIĞIR" falan gibi son derece düşük seviyede söylemler ile hakaret edip bişey kanıtladığını sanan 3-4 tane zavallı tip var, bunlardan da artık gerçeği kabul edip şu foruma saçma sapan mesajlar atmamalarını önemle rica ediyorum, işinize gelmiyorsa bu oyunu bırakırsınız bu kadar basit. Gerçi bu seviyede adamlar ricadan falan pek anlamaz, bildiklerini okumaya devam ederler ama olsun biz yine kibarlığımızı bozmayalım

Güzel tespitler teşekkürler; Fakat bazı şeylere katılmıyorum;
    * İllegal olsada satışlar el altından devam eder ha bu satışlar ne oranda olur onu da AH ve RMAH kapandıktan sonra görürüz.
    * Para işe yaramayacak kısmı ban göre yanlış Mistik zaten paramızı baya sömüreceğe benziyor. öle 100K 200K dan bahsetm,yorum 1M 10M gibi. Bu da oyun içerisindeki altın birimini canlı tutacak. Tabi Bliz.in ne düşündüğünü ve/veya planladığını bilemeyiz.

• Arkadaşlar yok mu ya çevrenizde D3 account almak isteyen, kutusuyla birlikte 50tl'ye satıcam ?
  • reaper of souls un ptr ı açık mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapkanzi

reaper of souls un ptr ı açık mı ?

Hayır daha belli değil ne zaman PTR açılacağı muhtemelen BlizzCon da belli olur.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.