Şimdi Ara

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
4
Favori
21.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battle.net te ROS beta bölümü açılmış. Hemen beta profillerinizi güncelleyin. Blizzcon da duyuru gelecek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Battle.net te ROS beta bölümü açılmış. Hemen beta profillerinizi güncelleyin. Blizzcon da duyuru gelecek gibi.

Güncelleyin derken? Zaten hepsi seçilidir çoğumuzda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

Battle.net te ROS beta bölümü açılmış. Hemen beta profillerinizi güncelleyin. Blizzcon da duyuru gelecek gibi.

Aynen. Bende kontrol ettim, tüm oyunlar için seçili durumda gözüküyor...
  • http://us.battle.net/d3/en/blog/11441422

Ek Pakette yer alacak düşmanlar belli olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

http://us.battle.net/d3/en/blog/11441422

Ek Pakette yer alacak düşmanlar belli olmuş

İlginç karakterler var...
  • quote:

quote:

Tamam işte seçili olsun ve update prefences butonuna tıklayın ki. Sisteminizin aynı olduğu değişmemiş olduğu güncellensin.
  • quote:

quote:

quote:

Tamam işte seçili olsun ve update prefences butonuna tıklayın ki. Sisteminizin aynı olduğu değişmemiş olduğu güncellensin.

Sisteminiz aynıyken bunu yapmak bana saçma geldi. Bence sisteminiz değiştiyse güncelleyin, değişiklik yoksa dokunmanıza gerek yok, zaten onların veritabanında aynı bilgiler var...

• Blizzcon 2013 Trailer.

• yeni video yine gaza getirdi, haydi herkesi d3e bekliyoruz
  • Paylaşım için gerçekten teşekkür ederim.

Arkadaşlar başka resim,video yada yazılı bir açıklama varsa bizimle paylaşırmısınız?
  • PTR falan duyurcaklar diye umuyorum blizzcon'la yama çıkana kadar orda oyalanırız bari şu yeni patchi denemek için
  • sağ üst köşede normal(70) ne ayak
    mp seçeneğini kaldırdılar mı acaba karakter 70 lvl olunca hep öyle mi görünecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucas -- 8 Kasım 2013; 5:03:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

PTR falan duyurcaklar diye umuyorum blizzcon'la yama çıkana kadar orda oyalanırız bari şu yeni patchi denemek için

Umarım beta keyi gelirde erken deneriz, ben de çok merak ediyorum, çok değişiklik var...
  • "Bringing Death to Life" adında bir de sinematik yayınlayacaklar. Bu gece izleriz muhtemelen.
  • diablo 2'yi aratmayacak kıvama getirmişler sonunda oyunu.
  • Dalga mı geçiyorlar ? PvP nerde ? Şu saçma çakma arena zımbırtısıyla avutmaya mı çalışıyorlar hala ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D Nihilus

Dalga mı geçiyorlar ? PvP nerde ? Şu saçma çakma arena zımbırtısıyla avutmaya mı çalışıyorlar hala ?

birşeyler mi açıklandı ?
  • Yok açıklanmadı ben şu videoyu yeniden görünce dellendim :D Ama Heroes Of The Storm ve WoW hakkında açıklamalar oldu.

http://www.youtube.com/watch?v=jjW1lP1CjY8
  • quote:

Blizzcon 2013 Trailer.

Zuhahahaha adamlar yeni bir fail olmasın artık diye Diablo 2 deki chat odalarını aynen kopyalamış, aşağıda karakterler duruyo falan

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.