Şimdi Ara

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
4
Favori
21.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İlk gün yayını.
  •  Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi
     Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi

• Yeni skilller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 10 Kasım 2013; 0:08:43 >

• monk 10 numara olmus ya
  •  Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi
  • Yine wd üvey evlat muamelesi göstermişler.. Tuad of hugeness runesi gibi hiç işe yaramayan bir skil getirmişler anlaşılan.
  • Monk güzel olmuş
  • Bu ÇIĞ skili nedir boyle barbardaki allah icin? Wd gibi bir nevi yaratiklarin tepesine olu yagdirmaya benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre alayı pert, ölmeyeceksen , zorlanmayacaksan, her önüne geleni keseceksen, wipe yeme riskin yok ise, god mod ortada gezeceksen görsel şölen olsa neye yarar hemen sıkılırsın...
    Diablo 3'ün sonu yakındır.
  • Barbara verdikleri skil wizin meteorunun aynisi. Yaratiklara dokunmadan gokten tas yagdiran barbari da gördükya sonunda. Wd ye verseler daha mantikli olurdu gerci piranaya balinaya mob yedirmekte ayri bir cocukluk katmis oyuna.

• Yeni skiller güzel olmuş pirana falanFrozen orbun dönüşü çok güzel olmuş.Bütün itemler account bound olursa bilmiorum nasıl trade ederizBlizzard multiplayer oynamamızı istiyor ama partideki monk arkadaşımıza düşürdüğümüz itemi verecemeyeceğiz çünkü acc boundMantiğa gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melladin -- 10 Kasım 2013; 11:58:00 >
  • PTR,beta falan açıklama yapmadılar mı
  • pirana ve balina mı? WD WD olalı böle rezillik görmedi. bunun nisana kadar değişeceğine eminim. beyaz moba atip 8 sn ölmesini mi bekliycem. AoE skill olarak acid cloud zaten var. ilk patch te gider bu.
  • Trade oyunu bozuyor(mus) ve esitsizlik yaratiyor(mus) ya...bu kadar yayinlanan arasinda hic deginildi mi bu konuya?

• arkadaş sen hala ordamısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

pirana ve balina mı? WD WD olalı böle rezillik görmedi. bunun nisana kadar değişeceğine eminim. beyaz moba atip 8 sn ölmesini mi bekliycem. AoE skill olarak acid cloud zaten var. ilk patch te gider bu.

Yenilenen başka şeylerle kombine olması açısından düşünülmüş olabilir. Birde ofansif değil taktik skill gibi görünüyor.
  • War Star kullanıcısına yanıt
    WD nin 2 eksigi var.
    1- pull yapip moblari kendine çekme
    2- firebats gibi skillerde cast yaparken vortex,fear,knockback tarzı elitelerde çok kolay distract oluyor. biri çekiyor biri fırlatıyor şamar oğlanı gibi bi sağa bi sola sonra tekrar pozisyon al çok etkisiz kalıyor wd.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nimzohintli

arkadaş sen hala ordamısın

Birincisi,ben kimseye kisisel bir sey soylemiyorum.ikincisi,yazilanlari okumadan,havaya yorum yapmayin.ben ve emin ol binlerce insan hala ORADA.ucuncusu,ben senin arkadasin degilim.dorduncusu,-sen hala oradamisin-derken bir tane akla uygun cozum veya sordugum sorunun cevabi gelmedi degil mi aklina?

• quote:

Orijinalden alıntı: hitman

WD nin 2 eksigi var.
    1- pull yapip moblari kendine çekme
    2- firebats gibi skillerde cast yaparken vortex,fear,knockback tarzı elitelerde çok kolay distract oluyor. biri çekiyor biri fırlatıyor şamar oğlanı gibi bi sağa bi sola sonra tekrar pozisyon al çok etkisiz kalıyor wd.

Mobları kendine çekmen için swarm-pestilence var. Onun dışında vortex, knockback, nightmarish tarzı şeyleride pasivize edicek özellikleri olsaydı oyun oynamanın ne manası kalırdıki? Zaten mp10 da güle oynaya ilerliyorum bir elite pack 10 saniyeden önce gidiyor. Ayrıca o dediğin affixlere çözüm var. swarm ile elitleri peşine takıp, moblarla beraber kalabalık bir grup oluşturup, tam ortalarına girince grave injustice pasifi sayesinde spirit walk cooldown sürekli sıfırlandığı için hep görünmez kalabiliyosun. Böylece knockback, nightmarish falan hiçbir önemi kalmıyor.

• barbarın skile bakın ya adam bildiğin büyü yapıyor
    rezil ettiler oyunu 70 lvl a kadar tek yeni skill veriyorlar en az 2-3 olmalıydı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.