Şimdi Ara

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
4
Favori
21.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala blizzard'ın hata yaptığının sananlar var. Blizzard hiç bir zaman hiç bir şeyi tam anlamıyla ve mantığı ile yapmaz.. Muhakkak bir şeyleri eksilk bırakır yada bilerek mantıksız bir şeyler ekler. Böylelikle sürekli düzelmesini beklemek zorunda bırakılır ve sürekli yeni eklentilerle, düzeltmelerle yeni cd satışına imkan yaratır.. Atıyorum aradan 1 sene gecer barbarın bu yeni skili barbara uygun değildi der ve kaldırır.. bunu beğenmeyenlerde oyuna dönerler :)

Ben skillere filan takılmıyorum. çokta önemli değil yeni skiller önemli olan oyunun sisteminin düzelmesi Ah ve rmah'ın kalkmasıda sistemin düzelmesi açısından büyük bir adım. Yok aynı mantıkla drop sistemi devam ederse bırakın Rmah'ı, ah'ı arattırırlar bize.. Burdaki dengeyi sağlasınlar skile filan gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

barbarın skile bakın ya adam bildiğin büyü yapıyor
    rezil ettiler oyunu 70 lvl a kadar tek yeni skill veriyorlar en az 2-3 olmalıydı

hocam barbara daha ne yapılabilir ? her türlü skill seti vardı zaten boş geçmemek için yapılmıs fena olmmamıs dedigin gibi büyü sacma ama zaten op bir karakter monkun cok eksigi vardı skill seti tek düzeydi bunun cogalması süper olmus wizzler icin frozeen orb un dönmesine sevindim acıkcası wd ise zaten pvp basta olmak üzere op bir karakter bence tek eksik monktu onu da tamamlamıslar güzel olmus kısaca.
  • Acaba demonic essence biriktirsekmi? RoS ile kullanabileceksek biriktirmek lazım şimdi yapılacak craftlar boşuna yapılmış sayılır. Kullanamayacaksak o zamanda elimizde kalmasın. Birde uber durumu ne olacak acaba yapılan ringler 70 lvl mı olacak anahtar sistemi kalacakmı olduğu gibi? Bunların cevabını bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Acaba demonic essence biriktirsekmi? RoS ile kullanabileceksek biriktirmek lazım şimdi yapılacak craftlar boşuna yapılmış sayılır. Kullanamayacaksak o zamanda elimizde kalmasın. Birde uber durumu ne olacak acaba yapılan ringler 70 lvl mı olacak anahtar sistemi kalacakmı olduğu gibi? Bunların cevabını bilen varmı?

nonladder devam ediceksen oyuna, istediğin herseyi biriktir.. Ladder oynucaksan biriktirmene gerek yok. oyuna sıfırdan başlanması gerekşiyor çünkü..
  • Gene o kadar uğraştığımız setler itemler yalan oldu :/
  • Yeni skilleri Barbar hariç beğendim. Barbar için daha melee tarzda bir şey düşenebilirlerdi. Mesela vurdu mu yaratığı havaya fırlatacak ve yere düşünce ekstra hasar alacak gibi. Frozen Orb un da geri gelmesi güzel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Acaba demonic essence biriktirsekmi? RoS ile kullanabileceksek biriktirmek lazım şimdi yapılacak craftlar boşuna yapılmış sayılır. Kullanamayacaksak o zamanda elimizde kalmasın. Birde uber durumu ne olacak acaba yapılan ringler 70 lvl mı olacak anahtar sistemi kalacakmı olduğu gibi? Bunların cevabını bilen varmı?

nonladder devam ediceksen oyuna, istediğin herseyi biriktir.. Ladder oynucaksan biriktirmene gerek yok. oyuna sıfırdan başlanması gerekşiyor çünkü..

Net değil orası henüz. Demonic essence RoS ile hala işe yarayacakmı yaramayacakmı kesin bişey yok bildiğim kadarıyla.
  • Walla hiç değinilmemiş ama DH nın Skill i bence en iyisi olmuş. Ayrıca oyunun ekonomisi baya değişeceği ve/veya bir bilenmezlik ortamı olduğundan bana göre en iyi yatırım; altın,taşlar ve XP (yani mümkün olduğu kadar paragon tamamlamak) Gerisi yalan olabilir
  • en çok black hole beğendim, wizard'ın ihtiyacı vardı, gerçi eski skiller bozulduktan sonra işe yarar mı bilemem
  • Ohannes chakra!
  • xanty kullanıcısına yanıt
    Wizard'ın Black hole + Meteor kombinasyonu çok iyiymiş :) Oraya bir de Time warp açılırsa feaket olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Wizard'ın Black hole + Meteor kombinasyonu çok iyiymiş :) Oraya bir de Time warp açılırsa feaket olur

aynen!... gorunen o ki, wizard ile oynamak cok zevkli olacak....
  • CM Wizin tek eksiği yaratıkları toparlamaktı, bunun için de Monk ile birlikte oynanan oyunlar çok verimliydi. Yeni yamada CM wiz olayı devam edecek olursa black hole ile çok büyük avantaj elde edecektir. Toparla dondur, time bomb yerine de meteoru koydun mu oldu bitti
  • şimdi şöyle bi sıkıntı oldu bizim için..toplam 6 skill var..zaten frost nova-diamond skin-explosive blast-energy twister-armorlardon biri genelde storm armor herkes tarafından kullanılıyor..geriye kaldı 1 skill..sizce hangisi kullanılır meteor mu yoksa black hole mu?şöyle bi seçenekte var diamond skini kaldırıp meteor ve black hole birlikte kullanılabilir..test etmek için sabırsızlanıyorum
  • Yalnız bu Blizzcon çok sönük geçti bence. Nephalem Rift i gösterdiler Adventure mod falan. Nerede Nephalem Trials, Loot Runs falan. Ladder soruldu "Stay Tuned" deyip geçiştirdiler. Loot 2.0 a değinilmedi bile.

Hangi yabancı haber sitelerine baksam varsa yoksa PS4 haberleri. Yok remote desteği gelecek mi konsolda ekstra içerik olacak mı falan. Biz ne bekliyoruz adamlar neyin peşinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 12 Kasım 2013; 14:31:23 >
  • Barbarian ın skill i sanki gökten taş yağdıracağına ayağını yere vurup etrafından taşları havaya savursa daha mantıklı duracakmış gibi.
    Demon Hunter skill i ile Monk un skili tüm skilleri etkiliyor hemen hemen. Çok iyi olmuşlar.
    Witch Doctor skilleri saldırı amaçlı değil. Utility skill i, yani tamamen alan kontrol ya da taktiksel amaçlı.
    Wizard pek oynamamış olmama rağmen, sırf Frozen Orb için başlayacağım bir karakter.

Zaten Paladinci bir adam olduğum için Crusader main char olacak benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: askan505

şimdi şöyle bi sıkıntı oldu bizim için..toplam 6 skill var..zaten frost nova-diamond skin-explosive blast-energy twister-armorlardon biri genelde storm armor herkes tarafından kullanılıyor..geriye kaldı 1 skill..sizce hangisi kullanılır meteor mu yoksa black hole mu?şöyle bi seçenekte var diamond skini kaldırıp meteor ve black hole birlikte kullanılabilir..test etmek için sabırsızlanıyorum

Yanlış mı anladım ?
    Diamond skin olmayan bir cm wizard ?
    Şu an bildiğim ve tecrübe ettiğim Diablo III' e göre bu imkansız sanki . .
  • eğer yeterli ehpyi sağlarsan ve biraz dikkatli oynarsan çok sıkıntı olmuyor bence..ayrıca cm wizard için vazgeçilebilecek sadece 2 skill var yine bence..ya armorlardan biri ki ben storm armor shocking aspecti --oyunda en sevdiğin skilldir-- kesinlikle değiştirmem..eğer black hole ve meteor bileşiminden memnun olursam kesinlikle diamond skini değiştirebilirim...

edit: 1 adet plvl 100 1 adette plvl 63 cm wizardım var :)

edit 2:http://eu.battle.net/d3/en/profile/nihaterdi-2984/hero/16388572 buda karakter linkim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan505 -- 12 Kasım 2013; 23:46:02 >
  • Yeni karakter olarak neler geldi arkadaşlar?
  • bu ek paketi SATIN almak zorunlu mu oyunu oynayabilmek için ? eskiden oynardım fakat uzun süredir oynamıyorum oyunu tekrar yükledim her neyse yarım saat falan oynadım 8 levela geldim ve devam etmek için tam sürüm falan diyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ownzerr -- 31 Mart 2014; 18:20:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.