Şimdi Ara

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
4
Favori
21.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben alırım büyük ihtimal expi de acaba ne kadara satılır
  • Umarız Diablo 2'deki gibi ürkütücü canavarlar olur.Ayrıca dev,ihtişamlı yapılar oyuna büyük katkı sağlayacaktır.Diablo 3'teki wow tarzı düşmanlar canımı sıkmıştı.Çok zor ama;rmah'ın çinli-asyalı belasından kurtulması lazım.Beta ne zaman duyurulur acaba?
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pX3xu37dU1w#t=113

Demo

Daha fazla bilgiler içinhttp://www.diablofans.com/

Hammer skilli var. Hammerdin geri dönüyor diyelim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 21 Ağustos 2013; 15:19:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pX3xu37dU1w#t=113

Demo

Daha fazla bilgiler içinhttp://www.diablofans.com/

Hammer skilli var. Hammerdin geri dönüyor diyelim. :)

Gerçekten karanlık temayı güzel oturmuşlar. Crusader da güzelmiş.

• Silah DPS'leri itemlar abartılmış durumda. Tüm açıklamaları okumadım ama birisi aydınlatırsa sevinirim. Herkesin elinde o kadar emek sarfettiği, vakit ve altın harcadığı itemlar çöp olacak bu durumda, herkes tekrar yenilerini almaya çalışacak. Ha tabi biz item düşsün diye kasarken hile ile item çoğaltanlar köşe olacaklar Rmah'dan.. Aynı tas aynı hamam gibi duruyor ya hayırlısı..
    Bilizzart için mantıklı tabi.. böyle olacaksa zaten yüzüne bile bakmayacağım oyun olur Diablo III artık.
  • Sadece Rmah ile birlikte dışarıdan altın alımını önleseler bile oyun ciddi farkedebilir ama işlerine gelmedi bir türlü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhano -- 21 Ağustos 2013; 16:15:05 >
  • PvP ile ilgili hiçbir bilgi yok. Yalan oldu heralde.
  • batuhano B kullanıcısına yanıt
    açıklamalar zaten türkçe dostum... neyini aydınlatacağız?

altın ve emek harcadın sonsuza kadar mutlu mesut yaşayacaksak oyun oynanmazki.. o oyun o zaman eskir kenara atılır... Benim çok arkadaşım var mp 10 da koşarak adam kestiği için sıkılıp oyunu aylar öncesinden kapatan.

Neyse oyuna bakış açıları her zaman değişir. Bence sadece stat dağıtımı için denebilir... demon hunterin intel ve strye verdiği onca statı vite verip karakterimizi daha kişiye özgü yapabileceğiz. Çok güzel oldu bu.... birde misty olayı on numara...
  • Videoları henüz izleyemedim ama yorumlardan okuduklarım kendi adıma umut verici... Skill / build varyasyonlarını artıran, düşen item'a kıymet kazandıran her türlü yenilik oyuna ilgiyi artıracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LarethIan -- 21 Ağustos 2013; 16:31:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemgec

Videoları henüz izleyemedim ama yorumlardan okuduklarım kendi adıma umut verici... Skill / build varyasyonlarını artıran, düşen item'a kıymet kazandıran her türlü yenilik oyuna ilgiliyi artıracaktır.

aynen bende... zaten battlenet hesabında 37 eu vardı... onu 40 eu yapar beklerim... 40 tan fazlaysada yuh artık
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    İşte D2 bunların önüne geçmişti 13 yıl önce, gerek ladder sistemi gerekse dengesiz olsa da PvP si ile. Account bound ödüllü, değişik içerik ladderlar düzenleseler oyun canlanırdı. Birazcık PoE den örnek alsalardı keşke. Bir avuç eleman dünya devi Activision-Blizzard dan daha iyi iş çıkarıyor...
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    D2 bir numara zaten... D2yi geliştirmeyim sıfırdan proje yapılma emrini veren adam jaywilson. seriyi katleden de o oldu. Ama ben d3 ilk çıktığı andan beri söyledim oyun beta diye. ama bu eklentiyle betadan çıkıyor diyorum. D2 ye yakın bir oyun olacak gibi....
  • Random zindan olayıyla tutmaları biraz zor insanları bir saatten sonra. Zaten oynayanlar aylardır farm yapıyor sadece, sadece arka plan ve yaratıklar değişecek.
    Blizzard eskiden diğer oyunlardan fikirleri "ödünç alıp" geliştirirdi, artık bunu yapamıyorlar. Şu oyunun asıl ihtiyacı olan ladder/lig sistemi ve PoE,TL 2 gibi bir harita odası.

Tabi oyunun özü olan itemizasyon ve büyülerinde 400 fırın ekmek yemesi gerekiyor.
  • loot 2.0 olayını anlamadım ingilizcem bitti
  • ROS 2014 ün şuan daha kesin olarak bildirilmemiş bir tarihinde gelicekmiş arkadaşlar --tahminim-- ocak sonu şubat başı

Kaynak :http://us.battle.net/d3/en/reaper-of-souls/ kendi sitesi
  • Kaçak Mazot kullanıcısına yanıt
    Daha az loot düşecek ama öz düşecek diyorlar kısaca. Ayrıca Legendary leri elden geçirmişler iyice.
    Akıllı loot sistemi de gelecekmiş, karaktere özel eşyalarda karakterin işine yaramayacak statlar olmayacakmış. +350 STR veren mojolara son yani.

eklenti: Çıkış olarak bir beklentiye girmeyin, Blizz bu 2014 ün sonu olursa mucize bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 21 Ağustos 2013; 16:47:49 >
  • @Dedehakan

Aslında tam da söylediğim noktaya deyinmişsin. Adamlar DPS leri iyice arttırmış yeni itemlarla. Yani bu itemları alanlar gene koşarken adam kesecekler, sadece bunları almak için gene zaman ve altın harcayacaklar. Benim beklediğim bu değildi açıkçası. Yeni itemlar olsun tabi ki farklı kombinasyonlar yapılabilsin ama eskiler çöp olmasın, isteyen yeni itemları kullanabilsin isteyen eskilerini.

Bu arada benim baktığım sitedeki açıklamalar ingilizceydi, çok vaktim olmadığından hepsini okuyamadım.
  • Arkadaşlar şu mystic olayını açıklayabilecek varmı itemlarımızın görüntülerinimi değiştirebileceğiz herkez birbirine benzemesin diye ? öle bişiler anladım ben galiba ?
  • bakalım malthael in karızması oyunu kurtarabilecek mi
  • Etkilenmedim desem yalan olur malthael çok şaşırttı işte bu dedim, çok bi beklentimiz yok 1 ve 2' deki karanlık konseptin tadını azda olsa verseler sırf senaryosu için oynayacak bir çok kişi var. Diablo 3' ün senaryosu tam bir fiyaskoydu 3 act boyunca adı bile geçmeyen diablo yırtık dondan çıkar gibi act 4' te karşımızdaydı, seriye bakıcak olursak izual ve inarius gibi düşen melekler senaryoya ayrı bi heyecan katıyor ki diablo 3' e baktığımızda act 4 'e müzik eşliğinde gerilim hat safhada başlıyoruz bi kaç zebani ve peşinden izual hiç bi b.k hissedemedim açıkçası, ben diablo 2' de gördüğüm zaman dakikalarca zoomlayıp incelediğim şekline hasta olduğum tyrael' ı istiyorum ortalıkta ölümlü olarak dolaşan siyahi (zenci demiyorum ırkçılık olmasın) vatandaşı değil.
    itemization oyunun oynanabilirliği vs gibi konulara hiç girmiyorum zaten şuan s.çmış bitmiş durumda görmedende yorum yapmak çok güç umarım hepimiz için hayırlısı olur

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.