Şimdi Ara

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
4
Favori
21.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar nefis sinematik yapıyor ya. bu yeni classın main statı ne olacak acaba int ya da str diye düşünüyorum ama classlara bakınca bitek barbar str istediği için sanırım yeni class main statı str olur

o wandı benim archon wiz taksa 900k dpssi oluyor anasının nikahı ya yuh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 21 Ağustos 2013; 17:50:05 >
  • Assassin de gelseydi keşke üzüldüm
  • Starcraft ve Wow oyuncusuyum fakat Diablo 3 ü oynamaya hiç zamanım olmadı aslandı çok istemiştim ama hakkında yapılan olumsuz yorumlar beni etkilemişti diyebilirim ancak çıkan şu son trailerlada beraber oyuna başlamayı düşünüyorum adamlar cinematic yapmayı çok iyi biliyorlar

Bu arada battle.net launcher'i indirmenizi öneriririm blizzard oyunlarıyla ilgili tüm haberleri bulabiliyorsunuz ayrıca oyun launcher'i olarakta kullanıyorum..Trailerı da orada gördüm ilk olarak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigeran

Starcraft ve Wow oyuncusuyum fakat Diablo 3 ü oynamaya hiç zamanım olmadı aslandı çok istemiştim ama hakkında yapılan olumsuz yorumlar beni etkilemişti diyebilirim ancak çıkan şu son trailerlada beraber oyuna başlamayı düşünüyorum adamlar cinematic yapmayı çok iyi biliyorlar

Bu arada battle.net launcher'i indirmenizi öneriririm blizzard oyunlarıyla ilgili tüm haberleri bulabiliyorsunuz ayrıca oyun launcher'i olarakta kullanıyorum..Trailerı da orada gördüm ilk olarak..

Evet cinematicler harika. Çok etkileyici. Malthael da amma karizmatikmiş. Bayağı bir havası var yani. Gözü dönmüş bayağı. Yüzükler efendisine benzettim biraz Neyse oyunda beklediğinizi bulamayabilirsiniz. Özellikle şu haliyle. Ama expansion yeni bir soluk ve elim mahkum alacağım expansionu

• Arkadaşlar şu videoya öncelikle bir göz atmanızı öneririm;
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QY8oAxCebEI

Elemanın hazırladığı vidyo dikkat etmişsinizdir ki Gamescom'dan çekilmiş görüntülerden ibaret.

Şuana kadar hepimiz gelecek yeni class'ı ve açılış fragmanını gördük, görünürde gelecek diğer yeniliklere bakıcak olursak;
    -Herkesin merakla beklediği yeni loot sistemi ve daha nitelikli işe yarar itemler.
     Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi

-Level sınırı görünüşe göre 70'e çıkarılmış.

-Paragon sisteminde level atlamak artık çok daha güzel ödüllendiriliyor. Her 1 level başına 5 point alıcaz ve bunları istediğimiz gibi dağıtabilicez bu da oyunun eski tekdüzeliğini kaldırabilecek gibi duruyor.

-Ayrıca yeni bir vendor da oyuna eklenmiş.

Belki görmeyen duymayan arkadaşlar için paylaşmak istedim umalım ki bu sefer Blizzard DIII'ü mükemmele ulaştırabilsin

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi

• quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Çok ümidiniz olmasın.

Yeni karakterler,
    Yeni eşyalar,
    Yeni act,
    Belki +soket açma.

Bitti.

Temeli sağlam olmayanın binanın üstüne ne ne inşa edersen et çöker.

+ silahların yeniden rollenmesi
    + randomlaşmış zindanlar
    + item statların mantıklı rollenmesi...

bence d3 oyunu full versiyona geçiyor...

normal act1-act4 zindanlarıda randomlaşıcak mı? yoksa act 5 için mi bu ?
  • uzun uzun yazmaya gerek yok alırım bir şeyler değişmiş
  • Anlayabildiğim kadarıyla altyazı hazırladım arkadaşlar. Başlardaki hatalarımın doğrusunu yanıtlarsanız düzeltirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrathion -- 21 Ağustos 2013; 20:04:23 >
  • Diablo efsanesini kirletecek bir oyun daha...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu çocuksu çizgilerden kurtulamadıkça bana sürekli olarak torchlight oynuyorum hissi verecek ciddi görünen bir oyun yapmak gotik havayı vermek çokmu zor çıksında almadan önce 1 ay beklerim artık yorumlara göre alırım bikere yandı dilim.
  • AH kalkmıyormuş bunda da, bu paketi alıp ta asla para falan kazandırmam bu adamlara. Loot 2.0 dedikleri şey de hikayeden ibaret, oyun aynı mantık ta yine, en iyi loot için oyunu değil AH'yi oynayacaksın. Dolayısıyla aynı hataya tekrar düşüp asla almam bu paketi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

AH kalkmıyormuş bunda da, bu paketi alıp ta asla para falan kazandırmam bu adamlara. Loot 2.0 dedikleri şey de hikayeden ibaret, oyun aynı mantık ta yine, en iyi loot için oyunu değil AH'yi oynayacaksın. Dolayısıyla aynı hataya tekrar düşüp asla almam bu paketi...

Diablo 3 çıktığında alacağımı belirtmiştim yeni ek paketi ve alacağım da. Bence güzel bir ek paket. Yenilikler var zaten oynadığım bir oyun.
  • quote:

AH kalkmıyormuş bunda da, bu paketi alıp ta asla para falan kazandırmam bu adamlara. Loot 2.0 dedikleri şey de hikayeden ibaret, oyun aynı mantık ta yine, en iyi loot için oyunu değil AH'yi oynayacaksın. Dolayısıyla aynı hataya tekrar düşüp asla almam bu paketi...

Tam olarak hepsini bilmiyoruz ama fuarda loot 2.0 da gösterilen yeni itemler account boound. Yani hiçbir şekilde satılamayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

quote:

Tam olarak hepsini bilmiyoruz ama fuarda loot 2.0 da gösterilen yeni itemler account boound. Yani hiçbir şekilde satılamayacak.

Bunu bilmiyordum bu gerçekten güzel haber. Ama bu tamamıyla Ah'nin biteceği anlamına gelmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

quote:

Bunu bilmiyordum bu gerçekten güzel haber. Ama bu tamamıyla Ah'nin biteceği anlamına gelmez mi?

Zaten onlarda biliyolar ah nin durumunu. Bir anda kaldırmak risk olacağı için yavaş yavaş gereksinimi azaltıyorlar. Belli bir seviyeden sonra zaten kullanan kalmaz ve kapatılır düşüncesindeyim.

• Blue post: "We want to implement a lot of the new systems and features in a pre-expansion patch for free include Paragon 2.0, Loot 2.0, Loot Runs, and Nephalem Trials. You'll need to purchase the expansion to play as the Crusader, explore Act V, unlock the Mystic, and level up to 70."

Kabaca çevirirsek; Paragon 2.0, Loot 2.0, Loot Runs ve Nephalem Trials; ücretsiz olarak ön genişleme paketiyle sunulacak;
    Crusader, Act V, Mystic ve level 70 sınırı için genişleme paketini satın almak gerekecek;
    Bu ayrıntılar geliştirme süresince değişiklik gösterebilir; demişler.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9679139107#19

• o loot ücretsiz olacaksa güzel bakarız duruma gerçekten çözülmüş gibiyse paketi alırız
  • benim anlamadığım... eğer paragon 2 ve loot2 paketle gelmeyecekse, neden alalım expansion?. 10 level o kadar fark ettirirmi? yada act ve mystic? bence değişikliğe gidecekler
  • Yeni haritayı ve sınıfı oynayamayacaksın ayrıca mistik te olmayacak kampında. Ve 60. seviye kalacağın için yeni eşyaları, büyüleri, runeleri kullanamayacaksın.

WoW da izledikleri rotayı izliyorlar. Oyun mekanikleri değişince herkes faydalanıyor ve bunu ek paket çıkmadan salıyorlar serverlara (ek paket sattırmak için güzel yöntemdir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

benim anlamadığım... eğer paragon 2 ve loot2 paketle gelmeyecekse, neden alalım expansion?. 10 level o kadar fark ettirirmi? yada act ve mystic? bence değişikliğe gidecekler

anlamayacak birşey yok..basit..oyun çok ciddi kan kaybetti..blizzard paylaşmasa da aktif oyuncu sayısının farkında..düşüşün önüne geçmek oyuna ivme kazandırmak için loot 2.0 ı ücretsiz yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.