Şimdi Ara

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
4
Favori
21.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siberarmi

Yeni haritayı ve sınıfı oynayamayacaksın ayrıca mistik te olmayacak kampında. Ve 60. seviye kalacağın için yeni eşyaları, büyüleri, runeleri kullanamayacaksın.

WoW da izledikleri rotayı izliyorlar. Oyun mekanikleri değişince herkes faydalanıyor ve bunu ek paket çıkmadan salıyorlar serverlara (ek paket sattırmak için güzel yöntemdir)

hımm 60-70 arası yeni skillerde geliyor.. onları da kullanamıyoruz...Neyse fiyatı çok saçma olmazsa alınabilir. Maksimum 30$
  • Arkadaslar yazilanlari okudum fakat kafama takilan bir sey var. Exp. Gectigimizde 0 seviyesinden mi basliyacagiz yoksa paragonlar silinmis sekilde 60 lvl dan mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 olan karakterler ile direkt exp.e devam edebilirsin. Paragonlar silinmeyecek ama farklı bir şekle bürünecek. Ortak olacak bütün karakterler için ve her seviyede bir puan gelecek, bunları istediğin yere harcayabileceksin(pickup radius a bile). Heasbındaki bütün paragon seviyeleri birleşecek, 2 tane 100 paragon seviye varsa, 200 paragon puanın olacak gibi.
  • Bu arada dikkat eden oldu mu bilmem ama mistik resmen ilk bölümde örümcek ağından kurtardığımız balık eti hatun. Oradan sonra bizim kampa katılması planlanıyordu galiba ilk başlarda.
  • quote:

Bu arada dikkat eden oldu mu bilmem ama mistik resmen ilk bölümde örümcek ağından kurtardığımız balık eti hatun. Oradan sonra bizim kampa katılması planlanıyordu galiba ilk başlarda.

evet dostum.... bunu bende düşündüm.. benden önce yaşayacaksın
  • quote:

Bu arada dikkat eden oldu mu bilmem ama mistik resmen ilk bölümde örümcek ağından kurtardığımız balık eti hatun. Oradan sonra bizim kampa katılması planlanıyordu galiba ilk başlarda.

Bu kadın daha yaşlı gözüküyor hocam.
  • Anladığım kadarıyla WoW'daki gibi req lvl :70 olan mavi bir item 'ın DPS 'i 60 lvl en kral Legendary item'den yüksek olacak değil mi?

Şuan ki top-gear karakterleri kısa sürede değer kaybetmeden paraya çevirmek akıllıca olur , he benim öyle bir derdim var mı , yok
  • Büyük olasılıkla rezalet görüntü kalitesinden, yoksa kıyafet, tip aynı. Hatta bu linkte de belirtmişler taa geçen yıl;

http://gaming.stackexchange.com/questions/66869/is-the-mystic-artisan-still-available-in-diablo-3
  • Takipteyiz, bence bu expensionda crusader' dan ziyade necromancer daha çok yakışırdı. benim gibi eski necro fanlarına yine beklemek düştü.
  • quote:

Büyük olasılıkla rezalet görüntü kalitesinden, yoksa kıyafet, tip aynı. Hatta bu linkte de belirtmişler taa geçen yıl;

http://gaming.stackexchange.com/questions/66869/is-the-mystic-artisan-still-available-in-diablo-3

O kadının bandanası maviydi sanki, ama staffı falan cidden o gibi. Keşke onun da bir resmini bulsak da daha iyi karşılaştırsak.

• Şöyle bir resim var, o değil gibi ama en azından akrabalık var :) Oyun yaklaşınca öğreniriz adam gibi.

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi

Gamescom resmine baktım yakından tekrar alakası yok, annesi felan herhalde oradaki teyze yaşlı resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Ağustos 2013; 12:32:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

Takipteyiz, bence bu expensionda crusader' dan ziyade necromancer daha çok yakışırdı. benim gibi eski necro fanlarına yine beklemek düştü.

@altugaaa Ben de necro fanıyım ve görememekten mutsuzum ancak sen ve diğerlerine kötü bir haberim var. Bence Necromancer gelmeyecek nedeni ise Witch Doctor gibi rezalet bir summonerın olması. Yahut 2 üstünde ek paket çıkarsa (ki çıkacak) Necromancer 3. ek pakette eklenebilir çünkü oyunda hala var.

@Axasin Paraya dönüştürmek ne kadar mantıklı bilmiyorum sonuçta biz o gearlarla account bound itemlar düşüreceğiz ha tabii şöyle bir şey var, Mp10'Da farm yaptığınız gearları satıp daha düşüğünü almak da mantıklı zaten top geara gerek olmayacak çünkü top gear olmayacak. Ancak tümünü satmak mantıklı değil.

• umarım grafik yönünden de iyileştirme yapılır.. eski motorla oynamak zor geliyor biraz yaw.. şöyle en azından bf3 tadında bir grafikle oynasak daha zevkli olacak.. grafiklerin iyileştirilmesiyle ilgili bir haber okuyamadım, siz yakaladınız mı acaba?
  • coştursunlar şu oyunu artık.

ve evet classic sınıfları da eklesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

umarım grafik yönünden de iyileştirme yapılır.. eski motorla oynamak zor geliyor biraz yaw.. şöyle en azından bf3 tadında bir grafikle oynasak daha zevkli olacak.. grafiklerin iyileştirilmesiyle ilgili bir haber okuyamadım, siz yakaladınız mı acaba?

Arkadaşım grafikler de çok ciddi anlamda değişiklik yapacaklarını sanmam. Zaten yapmasınlar da. Grafik motorunda değişiklik demek oyunu en baş dan yapmak demek olur.

Grafik motoru eski motor olarak kalacak sadece ufak iyileştirmeler olacağı söyleniyor. Ek paket bölümü daha bir karanlık olacakmış. Grafiklerde ciddi değişiklik yapılırsa esas oyunda da değişiklik yapılması gerekir. Böyle bir olaya gideceklerini sanmam.
  • quote:

60 olan karakterler ile direkt exp.e devam edebilirsin. Paragonlar silinmeyecek ama farklı bir şekle bürünecek. Ortak olacak bütün karakterler için ve her seviyede bir puan gelecek, bunları istediğin yere harcayabileceksin(pickup radius a bile). Heasbındaki bütün paragon seviyeleri birleşecek, 2 tane 100 paragon seviye varsa, 200 paragon puanın olacak gibi.

dostum mesela benim monk paragon 30 mu ne patchi bekliyorum crusaderle oynıyacağım . şimdi monku paragon 100 yapsam patch geldiğinde açacağım crusader karakterime bir faydası olucakmı ona göre oynıcam mesela cevaplarsan sevinirim . o konuyu pek anlayamadım
  • Noxius* kullanıcısına yanıt
    Evet olacak.
  • quote:

Evet olacak.

monkun paragon 100 olmasıyla onun paragon 100 olması arasında bir fark yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxius*

quote:

Evet olacak.

monkun paragon 100 olmasıyla onun paragon 100 olması arasında bir fark yok galiba

Benim anladığım şöyle. Her karakterin paragon leveli farklı olacak. Ama bu paragon levellerle ortak bir stat dağılımı yapacağız karakterler arasında. Ben böyle anladım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.
  • Şu an bir karateri 100 yaparsan paragonda, crusader açtığın zaman avantajlı olacak. Paragon bonusları, tek bir havuzda toplanacak hesap altında ve puan olarak geri dönecek sana.
    Eskisi gibi düz seviye olmayacak, gelen puanları istediğin gibi dağıtacaksın.

Örnek olarak aşağıdaki ekran;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Ağustos 2013; 16:08:56 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.