Şimdi Ara

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
4
Favori
21.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

umarım grafik yönünden de iyileştirme yapılır.. eski motorla oynamak zor geliyor biraz yaw.. şöyle en azından bf3 tadında bir grafikle oynasak daha zevkli olacak.. grafiklerin iyileştirilmesiyle ilgili bir haber okuyamadım, siz yakaladınız mı acaba?

Arkadaşım grafikler de çok ciddi anlamda değişiklik yapacaklarını sanmam. Zaten yapmasınlar da. Grafik motorunda değişiklik demek oyunu en baş dan yapmak demek olur.

Grafik motoru eski motor olarak kalacak sadece ufak iyileştirmeler olacağı söyleniyor. Ek paket bölümü daha bir karanlık olacakmış. Grafiklerde ciddi değişiklik yapılırsa esas oyunda da değişiklik yapılması gerekir. Böyle bir olaya gideceklerini sanmam.

hacı oyun zaten değişeceği kadar değişti nerede diablo 2 havası? allah aşkına grafikleri iyileştirseler ne olacak zaten hava yok ki diablo 2 deki gibi.. hiç yoktansa grafikle ilgili bişiler görelim..

• Grafiklerde belki daha yüksek texture ayarı getirirler ve bir iki efekt daha eklerler malesef.Modcular adam gibi bir şey yaparlar ama Blizzard onuda yasaklıyor.Onun dışında yeni bir şey beklemiyorum.Diablo 2'deki çizimler ve harcanan emek çok üst seviyedeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecronLord -- 22 Ağustos 2013; 16:23:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

umarım grafik yönünden de iyileştirme yapılır.. eski motorla oynamak zor geliyor biraz yaw.. şöyle en azından bf3 tadında bir grafikle oynasak daha zevkli olacak.. grafiklerin iyileştirilmesiyle ilgili bir haber okuyamadım, siz yakaladınız mı acaba?

Arkadaşım grafikler de çok ciddi anlamda değişiklik yapacaklarını sanmam. Zaten yapmasınlar da. Grafik motorunda değişiklik demek oyunu en baş dan yapmak demek olur.

Grafik motoru eski motor olarak kalacak sadece ufak iyileştirmeler olacağı söyleniyor. Ek paket bölümü daha bir karanlık olacakmış. Grafiklerde ciddi değişiklik yapılırsa esas oyunda da değişiklik yapılması gerekir. Böyle bir olaya gideceklerini sanmam.

hacı oyun zaten değişeceği kadar değişti nerede diablo 2 havası? allah aşkına grafikleri iyileştirseler ne olacak zaten hava yok ki diablo 2 deki gibi.. hiç yoktansa grafikle ilgili bişiler görelim..

Grafikler de özle görülür ufak çaplı değişiklik olacağı söyleniyor. Ama kalkıp da ciddi değişiklikler yapmazlar. Yapsalar fena olmaz ama yapmalarını engelleyecek bir çok sebepler.

1. Grafik değişikliği ayrı bir maliyet olacaktır ve bu ek paketin fiyatını ciddi anlamda etkiler.
    2. Ciddi anlamda değişiklik şu anda oyunu en düşük ayarlarda oynayanlar ek paketi alınca oynayamaz hale gelebilirler.

Zaten mesajımda belirtmiştim. Grafikler de iyileştirme yapacaklarmış. Ama sen bf 3 filan demişsin. Yani grafikler çok değişsin istiyorsun o dediğin olamaz demek istedim.

• blizzard notrh nasıl güven verdiyse..... şimdi herkes diablodan neler bekliyor

şimdiki blizzortun bu güveni harcaması gerçekten acı verici
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

AH kalkmıyormuş bunda da, bu paketi alıp ta asla para falan kazandırmam bu adamlara. Loot 2.0 dedikleri şey de hikayeden ibaret, oyun aynı mantık ta yine, en iyi loot için oyunu değil AH'yi oynayacaksın. Dolayısıyla aynı hataya tekrar düşüp asla almam bu paketi...

Tam olarak hepsini bilmiyoruz ama fuarda loot 2.0 da gösterilen yeni itemler account boound. Yani hiçbir şekilde satılamayacak.

Bunu bilmiyordum bu gerçekten güzel haber. Ama bu tamamıyla Ah'nin biteceği anlamına gelmez mi?

Zaten onlarda biliyolar ah nin durumunu. Bir anda kaldırmak risk olacağı için yavaş yavaş gereksinimi azaltıyorlar. Belli bir seviyeden sonra zaten kullanan kalmaz ve kapatılır düşüncesindeyim.

Hocam inşallah dediğiniz gibi olur ama ben bu adamlardaki para hırsı yüzünden çok iyimser olamıyorum maalesef.

İçimden bir ses zaten fazla tutmamış bir oyuna exp. çıkararak son bir vurgun yapalım ve rmah'dan da çarpabildiğimiz kadar çarpalım düşüncesindeler diyor ama dediğim gibi inşallah yanılırım.

• Süper bir sinematik blizzard bu işi çok çok iyi yapıyor ah birde film çekse şu yaptığı sinematiklerle gişe rekorları kırmassa banada maul demesinler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

AH kalkmıyormuş bunda da, bu paketi alıp ta asla para falan kazandırmam bu adamlara. Loot 2.0 dedikleri şey de hikayeden ibaret, oyun aynı mantık ta yine, en iyi loot için oyunu değil AH'yi oynayacaksın. Dolayısıyla aynı hataya tekrar düşüp asla almam bu paketi...

Tam olarak hepsini bilmiyoruz ama fuarda loot 2.0 da gösterilen yeni itemler account boound. Yani hiçbir şekilde satılamayacak.

Bunu bilmiyordum bu gerçekten güzel haber. Ama bu tamamıyla Ah'nin biteceği anlamına gelmez mi?

Zaten onlarda biliyolar ah nin durumunu. Bir anda kaldırmak risk olacağı için yavaş yavaş gereksinimi azaltıyorlar. Belli bir seviyeden sonra zaten kullanan kalmaz ve kapatılır düşüncesindeyim.

Hocam inşallah dediğiniz gibi olur ama ben bu adamlardaki para hırsı yüzünden çok iyimser olamıyorum maalesef.

İçimden bir ses zaten fazla tutmamış bir oyuna exp. çıkararak son bir vurgun yapalım ve rmah'dan da çarpabildiğimiz kadar çarpalım düşüncesindeler diyor ama dediğim gibi inşallah yanılırım.

Blizzard bir fiyaskoya imza attı ancak bu imajı temizlemesi lazım büyük bir firma olarak çünkü biz onu efsane oyunlar yapan firma olarak tanıyorDUK. Ancak Diablo 3 ile gerçekten bir rezalet ortaya çıktı. Ve bunu düzeltmesi gerektiğini biliyor. Yoksa çıkacak oyunlarını kimse almaz. Bence bu yüzden düzeltme yoluna ve imaj kurtarma yoluna gidecekler. Diablo 3 de Wow ve Starcraft gibi olacak. Sürekli ek paketleri çıkan ve genişleyen bir oyun haline gelecek. Tabii bu genişlemeleri kolayca yapıp para kazanacaklar. Yani para kazanmak yine asıl amaç her zamanki gibi her firmanın ki gibi ancak Blizzard çok oyun yapıp para kazanan firma değil. Diablo gibi ellerinde uzun bir ömrü olan (tıpkı Wow starcraft gibi) bir oyunu asla harcamazlar, harcayamazlar. Eğer son para kazanalım yeter gibi bir mantıkla çıkarırsalar onların oyunları için büyük bir düşüş yaşanır. İşte bu yüzden Diablo gibi bir oyunu harcayamazlar. Büyük bir para kaynağı insanlar güvenmese bile ek paketlerini alacak. Dediğin gibi fikirleri olursa Diablo'dan gelen para biter diğer oyunlar da yavaş yavaş tarihe karışır ve adı 9'a çıkar bir daha da 8'e inmez, bir firma da böyle batar batmasa bile şuanki mal varlıkları çok düşer.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Blizzard bir fiyaskoya imza attı ancak bu imajı temizlemesi lazım büyük bir firma olarak çünkü biz onu efsane oyunlar yapan firma olarak tanıyorDUK. Ancak Diablo 3 ile gerçekten bir rezalet ortaya çıktı. Ve bunu düzeltmesi gerektiğini biliyor. Yoksa çıkacak oyunlarını kimse almaz. Bence bu yüzden düzeltme yoluna ve imaj kurtarma yoluna gidecekler. Diablo 3 de Wow ve Starcraft gibi olacak. Sürekli ek paketleri çıkan ve genişleyen bir oyun haline gelecek. Tabii bu genişlemeleri kolayca yapıp para kazanacaklar. Yani para kazanmak yine asıl amaç her zamanki gibi her firmanın ki gibi ancak Blizzard çok oyun yapıp para kazanan firma değil. Diablo gibi ellerinde uzun bir ömrü olan (tıpkı Wow starcraft gibi) bir oyunu asla harcamazlar, harcayamazlar. Eğer son para kazanalım yeter gibi bir mantıkla çıkarırsalar onların oyunları için büyük bir düşüş yaşanır. İşte bu yüzden Diablo gibi bir oyunu harcayamazlar. Büyük bir para kaynağı insanlar güvenmese bile ek paketlerini alacak. Dediğin gibi fikirleri olursa Diablo'dan gelen para biter diğer oyunlar da yavaş yavaş tarihe karışır ve adı 9'a çıkar bir daha da 8'e inmez, bir firma da böyle batar batmasa bile şuanki mal varlıkları çok düşer.

hacı bu "imaj düzeltmesini" ben blizzard'ın gelecekte çıkaracağı ve uğraştığı "titan" adlı projede düzelteceğini düşünüyorum açıkçası :)

• Titan dan pek umut beklemeyin, projenin çalışanlarının büyük bir kısmı diğer projelere kaydırıldı. 1/4 anca kalmış geride, çıksa bile çok çok sonra olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hacı bu "imaj düzeltmesini" ben blizzard'ın gelecekte çıkaracağı ve uğraştığı "titan" adlı projede düzelteceğini düşünüyorum açıkçası :)

Bu oyunu düzeltmemek titan satışlarının çok fazla düşmesi demek. Ayrıca titan askıya alındı diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel...
  • Crusader sınıfına özgü Flail
     Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi
  • flail güzelmiş, videoları izleyince heveslenmiştim ama bi walkthrough izleyip oyunu almam gibi şimdilik
  • Resimdeki flail in dps ye bakınca "legendary fail" gibi göründü bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurora Dupree

Resimdeki flail in dps ye bakınca "legendary fail" gibi göründü bana

31 lv item ama soket olmaması büyük eksiklik
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

quote:

31 lv item ama soket olmaması büyük eksiklik

Soketlisi de vardır belki. Pakette leg kalitesi artacak deniyordu ama çok umudum olmadığından karamsar bakıyorum oyuna.
  • quote:

Ne diyorsunuz Allah aşkına? Dps nasıl çok olabilir leveline bakın? Asıl fail sizsiniz bence.

• Diablo 3 1.0.0 çıkıyor sonunda.

• şimdi bu ek paket ne zaman geliyor? 2014 yaz gibi mi? (ya da yazıyor da ben mi göremedim)
  • sanki kamera değişmiş. karakter daha yakın gözüküyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.