Şimdi Ara

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
4
Favori
21.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hitman

sanki kamera değişmiş. karakter daha yakın gözüküyor

Bana da öyle geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

şimdi bu ek paket ne zaman geliyor? 2014 yaz gibi mi? (ya da yazıyor da ben mi göremedim)

buyuk ihtimalle yaza doğru gelir... Benim tahminim 2014 şubat-2014 mayıs 15... D3 teki stratejiyi uygularlar. Yaz boyu oynatırım. Eylülde çıkan yeni oyunlara kadar vururum parayı. Sonrada 1,5 yıl boyunca patch ile geçiştiririm.... bence bunun kafasındalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

Orijinalden alıntı: hitman

sanki kamera değişmiş. karakter daha yakın gözüküyor

Bana da öyle geldi

kamera konsollardaki açıdan olmuş sanki..? sanırım bundan sonra hep bu açıdan karşılaşacağız
  • çıktıktan sonra birkaç ay bekleyip yorumları görmek lazım.

diablo 3 ün de sinematik ve teaser ları ağız sulandırıyordu ama sonuç felaket
  • barbarian oynayanlar şanslı crusader strength kullanacak
  • hadi bakalım bilizort gene bir parmak bal çaldı ağzımıza bu muhabbet bakalım ne kadar uzayacak :D

• Benim asıl merak ettiğim bu tür yeni yamalar geldiğinde bazı itemler çok çok pahalanıyor şimdi hangisi pahalanacak onu bi bilsem alıcam milyarlık yamadan sonra satıp köşeyi dönecem bu konuda bi fikri olan varmı şu pahalanır bu pahalanır gibi mesela bir pach gelmişti fierybrimston10k dan 70k ya kadar çıkmıştı
    Exquisite Essence 200gold dan 1200k oldu
    NOT:milyarlık alıcam milyonluk değil dikkatinizi çekerim
    fiery brimston yükselişe geçti zaten 5k larda idi 13k oldu şimdiden acaba o mu yükselecek yamadan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 24 Ağustos 2013; 9:34:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: Aurora Dupree

Resimdeki flail in dps ye bakınca "legendary fail" gibi göründü bana

Ne diyorsunuz Allah aşkına? Dps nasıl çok olabilir leveline bakın? Asıl fail sizsiniz bence.

sataşmasan iyi olur, bir üstteki mesajı oku, gördüm levelini sondaki smiley ondan var zaten (blizzard çalışanı değilsen eğer)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aurora Dupree -- 23 Ağustos 2013; 11:35:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

Benim asıl merak ettiğim bu tür yeni yamalar geldiğinde bazı itemler çok çok pahalanıyor şimdi hangisi pahalanacak onu bi bilsem alıcam milyarlık yamadan sonra satıp köşeyi dönecem bu konuda bi fikri olan varmı şu pahalanır bu pahalanır gibi mesela bir pach gelmişti fierybrimston10k dan 70k ya kadar çıkmıştı
    fiery brimston yükselişe geçti zaten 5k larda idi 13k oldu şimdiden acaba o mu yükselecek yamadan sonra

patch patch bunlar yukseliyor zaten... ben briemstone almıştım 3k iken şimdi satıyorum 13k ya...

benim düşünceme göre tears, ve briemstonelar yükselecek. Zira loot2.0 ile drop oranları düşeceğinden, bu iki material yükselir diye mantık kurdum. Ama blizzard yeni bir material de ekleyebilir. Şimdilik erken daha. Biraz daha netleşsin sonra strateji yaparız...

• quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

quote:

Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

Benim asıl merak ettiğim bu tür yeni yamalar geldiğinde bazı itemler çok çok pahalanıyor şimdi hangisi pahalanacak onu bi bilsem alıcam milyarlık yamadan sonra satıp köşeyi dönecem bu konuda bi fikri olan varmı şu pahalanır bu pahalanır gibi mesela bir pach gelmişti fierybrimston10k dan 70k ya kadar çıkmıştı

patch patch bunlar yukseliyor zaten... ben briemstone almıştım 3k iken şimdi satıyorum 13k ya...

benim düşünceme göre tears, ve briemstonelar yükselecek. Zira loot2.0 ile drop oranları düşeceğinden, bu iki material yükselir diye mantık kurdum. Ama blizzard yeni bir material de ekleyebilir. Şimdilik erken daha. Biraz daha netleşsin sonra strateji yaparız...

Tears ne oluyor brimstoneyi biliyorumda

• iridescent tear.... Sarı yı bozdurduğunuzda bir essence veriyor mavi birde sarı damla materyalı veriyor...
  • 60. seviye üzeri eşyalar düşeceği için yeni crafting malzemeleri çıkar ortaya büyük olasılıkla. Brimstone ların bir boy büyüğü olabilir, gemler gibi birleştirilebilen 70.seviye legendlar için.

Bu arada videoda bir şey hoşuma gitti benim. D3ü ana kampanyada gerek Azmodan, gerekse Diablo mahalle karısı gibi dır dır ediyorlardı görevler boyunca. "Sen bunu öldürdün ama daha bu var, şunlar seni nasıl olsa yenecek, akıllı ol" gibisinden muhabbetlerle bir an olsun rahat bırakmıyorlardı bizi. Azmodan'ı bir yere kadar anlarım ama önceki oyunlarda toplam 4-5 cümlesi olan Diablo nun karizması büyük çizildiydi gözümde. Şeytanların bizim yüzümüze bakmadığı bir konumdan, laf dalaşına kaydı ortam...
  • oyun kendinden ne kadar soğutsa da en ufak bir haber inanılmaz bir heyecan yaratıyor. diablo 2 kanımıza nasıl işlemişse d3 hala onun servetinden yemeye devam ediyor. yine alcaz diablonun hatırına. eldeki itemları ucuz yollu satıp battle.net hesabına para toplayalım =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Resimdeki flail in dps ye bakınca "legendary fail" gibi göründü bana

Ne diyorsunuz Allah aşkına? Dps nasıl çok olabilir leveline bakın? Asıl fail sizsiniz bence.

sataşmasan iyi olur, bir üstteki mesajı oku, gördüm levelini sondaki smiley ondan var zaten (blizzard çalışanı değilsen eğer)

Hayır sadece sinirli halime denk gelmişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

Takipteyiz, bence bu expensionda crusader' dan ziyade necromancer daha çok yakışırdı. benim gibi eski necro fanlarına yine beklemek düştü.

Hocam necro dedin beni benden aldın.. D2'deki favorilerim Necro ve Paladin'di.. Crusader zaten Paladin'in devşirmesi gibi (umarım Zeal gibi bi skill de olur).. Yalnız witch doctor baya bi necro çakması olduğundan necro'nun geri geleceğini sanmam.. Başka bir sınıf daha eklerlerse bence Druid gibi birşey olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemgec

quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

Takipteyiz, bence bu expensionda crusader' dan ziyade necromancer daha çok yakışırdı. benim gibi eski necro fanlarına yine beklemek düştü.

Hocam necro dedin beni benden aldın.. D2'deki favorilerim Necro ve Paladin'di.. Crusader zaten Paladin'in devşirmesi gibi (umarım Zeal gibi bi skill de olur).. Yalnız witch doctor baya bi necro çakması olduğundan necro'nun geri geleceğini sanmam.. Başka bir sınıf daha eklerlerse bence Druid gibi birşey olur..

of sen de zeal dedin beni benden aldın... çatır çatır mob dövmeyi özledim paladinle ya =(
  • Evet ya Khalim's Will'le nasıl vururdum kafalarına kafalarına.. Zeal gibi skill olursa, yüksek AS bi flail'la dal yaratıkların ortasına
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemgec

Evet ya Khalim's Will'le nasıl vururdum kafalarına kafalarına.. Zeal gibi skill olursa, yüksek AS bi flail'la dal yaratıkların ortasına

şöyle azur wrath adında sağlam bir kılışla bir elimizde de holy shield... build işe yarasın yaramasın. o nostalji için uyumsuz skiller bile kullanırım. hey gidi paladin. bu arada account paladin#2436. hasretimi var sen düşün işte
  • benim barbardaki itemleri paladinde kullana bilirim mi acaba kullana bilirsem geçerim paladin e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 24 Ağustos 2013; 14:02:39 >
  • Beyler aklıma takılan bir soru var 2 tane p100 karakteri olan adam 200 puan alacak Ros ile , peki 4 tane 50 karakteri olan da mı 200 puan alacak ? Ayrıca HC için şöyle bir durum varmış paragon kastığın karakterin ölürse puanı silinmeyecek buradan yola çıkarak SC deki karakterler silindiğinde puanlar silinmez ise 1 den 50 ye kadar kasıp yer kalmadığında karakteri silip aynı şekilde devam etmek mümkün olur mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.