Şimdi Ara

Reaper of Souls - İlk Diablo III Ek Paketi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
4
Favori
21.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle bir durum var, puanlar verilirken kaç tane karakter olduğuna bakacak sistem, seviyeden çok aldığımız tecrübe puanına göre verecek puanları.

Yani 1 tane 100 paragon seviyesi olan 100 puan alırken, 10 tane 10 paragon seviyesi olan kişi daha az puan alacak haklı olarak. Ne kadar çok tecrübe puanı topladıysak 60 tan sonra o kadar yüksek gelecek puanlar. Silinen veya ölen karakterlerin kazandığı puanlar/tecrübe kalacakmış.
  • Önümüzdeki 2 hafta boştayım mp 10 parti halinde rahatça kesebilirim diyen 25 + yaş grubundan skype teamspeak vs program kullanıp hem oyun hem muhabbet etmek isteyen varsa beni ekleyebilir

DaddyCool#2916
  • CANPOLAT68 kullanıcısına yanıt
    str main statıymış kullanırsın bence sonuçta itemin üstünde barbarian yazmıyorsa sıkıntı olmaz
  • bence topladığın exp lere göre bakılır... paragon level'a göre değğil. Mesela 1-50 arasy 1milyon exp alıyorsan. 50-70 arası 10m alacaksın. yani infernoda yüksek mpde gezinmek en fazla exp verecek.. ve level olayı olmayacak artık. Yani paragon da level olayı. Sadece 1-70 arası level olacak sonrası yok.

Sadece belli bir exp sınırını geçince sana stat dağıtma verilecek.... sonraki seviye yine değişecek....

Bundaki amaç; şimdi paragon 100 barbar ile oynarken +300mf +300gf alıyorsun. Elin gitmiyor paragon5 teki monk ile oynamaya. Şimdi böyle bir ayırım yok. istediğin sınıfla oyna. Paragon hepsi aynı olacak. Bu limiti kaldırmışlar. Amaç bu. Bence iyi olmuş.

Tabi yanlış anlamışta olabilirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 23 Ağustos 2013; 16:55:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Şöyle bir durum var, puanlar verilirken kaç tane karakter olduğuna bakacak sistem, seviyeden çok aldığımız tecrübe puanına göre verecek puanları.

Yani 1 tane 100 paragon seviyesi olan 100 puan alırken, 10 tane 10 paragon seviyesi olan kişi daha az puan alacak haklı olarak. Ne kadar çok tecrübe puanı topladıysak 60 tan sonra o kadar yüksek gelecek puanlar. Silinen veya ölen karakterlerin kazandığı puanlar/tecrübe kalacakmış.

quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

bence topladığın exp lere göre bakılır... paragon level'a göre değğil. Mesela 1-50 arasy 1milyon exp alıyorsan. 50-70 arası 10m alacaksın. yani infernoda yüksek mpde gezinmek en fazla exp verecek.. ve level olayı olmayacak artık. Yani paragon da level olayı. Sadece 1-70 arası level olacak sonrası yok.

Sadece belli bir exp sınırını geçince sana stat dağıtma verilecek.... sonraki seviye yine değişecek....

Bundaki amaç; şimdi paragon 100 barbar ile oynarken +300mf +300gf alıyorsun. Elin gitmiyor paragon5 teki monk ile oynamaya. Şimdi böyle bir ayırım yok. istediğin sınıfla oyna. Paragon hepsi aynı olacak. Bu limiti kaldırmışlar. Amaç bu. Bence iyi olmuş.

Tabi yanlış anlamışta olabilirim....

Benim plan suya düştü anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouuz1 -- 23 Ağustos 2013; 16:57:40 >

• dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Bana da bu senaryo daha mantıklı geliyor..
  • Agalar kışta geliyor şimdi.bi kahve yaparız otururuz,güzel bir party ile zindanların beline vururuz.indikçe ineriz aşşagılara derinlere kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

Agalar kışta geliyor şimdi.bi kahve yaparız otururuz,güzel bir party ile zindanların beline vururuz.indikçe ineriz aşşagılara derinlere kadar.

aynen hocam ben de yeni baba oldum ne bi yere gidebiliyorum, ne konulu uzun oyun( mass effect vs gibi) oynuyorum, paso buradaki grupla multiydi uberdi girişecem:) 1 saat 1.5 saat artık Allah ne verdiyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuros

quote:

Agalar kışta geliyor şimdi.bi kahve yaparız otururuz,güzel bir party ile zindanların beline vururuz.indikçe ineriz aşşagılara derinlere kadar.

aynen hocam ben de yeni baba oldum ne bi yere gidebiliyorum, ne konulu uzun oyun( mass effect vs gibi) oynuyorum, paso buradaki grupla multiydi uberdi girişecem:) 1 saat 1.5 saat artık Allah ne verdiyse.

eylülde evleniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

quote:

quote:

eylülde evleniyorum

sana tavsiye olarak oyunu kasmadan oynayacak bir laptop al...
    bir de max çözünürlük ve dev ekran keyfini unutacan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

quote:

quote:

eylülde evleniyorum

sana tavsiye olarak oyunu kasmadan oynayacak bir laptop al...
    bir de max çözünürlük ve dev ekran keyfini unutacan...

durum anlaşıldı paladinin ruhu dönüyor ama ben casuale dönüyorum

• Zeal+fanaticism şart!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolution88

Zeal+fanaticism şart!

bir de silahta frozen oldu mu değme keyfine
  • ben bu paketin çıkış fiyatını merak ettim benim sc2 de var ek paketi 40euro fiyatı düşsede alsam derken pekde düşmedi
    çıkar çıkmaz almak mantıklımı yoksa beklemek mi buda 40eurodan çıkarsa 95-100tl sularında rakama geliyor bence ek paket için yüksek rakamlar
    fiyatının daha makul olması lazım, bir de bi aralar türkçe dil desteği için billizard da tercuman falan bir haberler görmüştüm unutuldu gitti
    madem Türkiyede çok oyuncusu var dil desteği falanda yapsınlar fiyat olarak düşünüldüğünde diğer pc oyunlarına kıyasla pahalı bir fiyatı var zaten
    diablo 3 oyuncularının çoğu almak isteyecektir, uzunca bir sürede indirim falanda olmaz gibime geliyor
  • Ölünce xp kaybı olmalı abi biraz heyecan katar en azından. cesedi almaya calısıcan bı daha olucen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolution88 -- 24 Ağustos 2013; 1:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin_KarayeL

ben bu paketin çıkış fiyatını merak ettim benim sc2 de var ek paketi 40euro fiyatı düşsede alsam derken pekde düşmedi
    çıkar çıkmaz almak mantıklımı yoksa beklemek mi buda 40eurodan çıkarsa 95-100tl sularında rakama geliyor bence ek paket için yüksek rakamlar
    fiyatının daha makul olması lazım, bir de bi aralar türkçe dil desteği için billizard da tercuman falan bir haberler görmüştüm unutuldu gitti
    madem Türkiyede çok oyuncusu var dil desteği falanda yapsınlar fiyat olarak düşünüldüğünde diğer pc oyunlarına kıyasla pahalı bir fiyatı var zaten
    diablo 3 oyuncularının çoğu almak isteyecektir, uzunca bir sürede indirim falanda olmaz gibime geliyor

Diablo 3 ek paketin fiyatının diğer blizzard oyunları kadar yüksek olmayacağını düşünüyorum. Çünkü diğer oyunlarda çıkan ek paketler daha kapsamlı neredeyse tek başına bir oyun gibi çıktı. Diablo da durum öyle olmayacak.

Ayrıca SC 2 de ek paket dediğin olay tam olarak ek paket sayılmaz. SC 2 de oyunu 3 farklı ırk için oyunu 3 böldüler ve her bir ırk için ayrı oyun çıkıyor. Starcraft 2: Heart Of The Swarm PC şu an 72 TL

http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/starcraft-2-heart-of-the-swarm-pc//oyunlar/strateji/urunno=0000000426211

• quote:

Ölünce xp kaybı olmalı abi biraz heyecan katar en azından. cesedi almaya calısıcan bı daha olucen

Mümkünse o dediğin olmasın. Zaten gold kaybediyoruz üstümüzü başımızı onarırken bir de bu dediğin olursa kafayı yeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Ölünce xp kaybı olmalı abi biraz heyecan katar en azından. cesedi almaya calısıcan bı daha olucen

Mümkünse o dediğin olmasın. Zaten gold kaybediyoruz üstümüzü başımızı onarırken bir de bu dediğin olursa kafayı yeriz.

partilerin kalıtesı artar kotu gearı olanlar yuksek mp lere girmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolution88 -- 24 Ağustos 2013; 1:30:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

partilerin kalıtesı artar kotu gearı olanlar yuksek mp lere girmez

cesedin elitlerin arasında kaldığını düşünemiyorum hele überlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

str main statıymış kullanırsın bence sonuçta itemin üstünde barbarian yazmıyorsa sıkıntı olmaz

eyvallah inşallah kullanırım ozaman süper olur itemlerim çok sağlam çünkü
    umarım pach ten sonrada öyle kalır ya değilse depresyona girerim çünkü çok çok harcama yaptım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.