Şimdi Ara

Reaper of Souls'u alacak mısınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Reaper of Souls'u alacak mısınız?

(En Son Oy Tarihi: 22.4.2016)
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: rebelmurat

Bu Ek paketi kaça satacaklar ? RMah taki euroları kullanabiliyor muyuz ? 2 güzel soru :)

49$ olacak büyük ihtimal en çok ilgimi çeken kısım ise CE paketi olacak ve sandığıma 1 tane daha kanat eklenecek:)

CE almayı ben de istiyorum ama iş güçten dolayı sırada falan bekleyemem, Araldan falan alacak olursam çıktıktan bir kaç gün sonra başlamış olurum diye düşünüyorum...

Ben zaman kaybı olmasın diye dijital olarak alıyorum oyunu,CE olarakta sipariş veriyorum 2 gün sonra elime ulaşıyor.2 gün beklememek için CE alırım diyorsan böyle yap:)

• erbayaksoy kullanıcısına yanıt
    Bu yöntem de aklıma gelmişti esasında. Şöyle mi oluyor du bu?

-Digital alıyorsun, CE yi de sipariş veriyorsun.
    -Digital i oyun çıktığı saat indirip başlayabiliyorsun.
    -Ce geldiğinde de Digital i CE ye yükseltiyorsun.
    -Digital içinde Blizzard dan kod alıyorsun, ister satıyor yada bir arkadaşına hediye ediyorsun?
  • dijital olarak CE alıyorum ve oyunu hemen indirip oynamaya başlıyorum. CE siparişi veriyorum,geldiğinde arşive kaldırıyorum kutusunu açmadan.

normal olarak battle.net hesabına key girdiğin zaman CE olarak yükseltme yapılamıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbayaksoy -- 13 Kasım 2013; 14:09:48 >
  • quote:

dijital olarak CE alıyorum ve oyunu hemen indirip oynamaya başlıyorum. CE siparişi veriyorum,geldiğinde arşive kaldırıyorum kutusunu açmadan.

normal olarak battle.net hesabına key girdiğin zaman CE olarak yükseltme yapılamıyor maalesef.

Benim daha önce okuduğuma göre standart hesabın üstüne CE kurulabiliyordu. Standart içinde key veriyorlardı. Değişiklik yapmadılarsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

dijital olarak CE alıyorum ve oyunu hemen indirip oynamaya başlıyorum. CE siparişi veriyorum,geldiğinde arşive kaldırıyorum kutusunu açmadan.

Benim daha önce okuduğuma göre standart hesabın üstüne CE kurulabiliyordu. Standart içinde key veriyorlardı. Değişiklik yapmadılarsa..

Denemesini yaptık,sonuç olarak yeni bir hesap çıktı ortaya ve eski hesap ortadan kayboldu:) yani karakterler itemler vs gitti yeniden bir CE hesap geldi...
  • alırım da öyle geçen ki gibi pre-order değil çıksın bi incelesinler o zaman alırım, onlar beğenmese dahi alırım yada beta meta inceleme fırsatım olursa o zaman pre-order yapabilirim.
  • Ön siparişle alınır hatta %90 yine gece satışı olur :))) Sabahlarız Beyler :))
  • seve seve alıcaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

alırım da öyle geçen ki gibi pre-order değil çıksın bi incelesinler o zaman alırım, onlar beğenmese dahi alırım yada beta meta inceleme fırsatım olursa o zaman pre-order yapabilirim.

streamları izledikten sonra pre order yapmaya karar verdim
  • pre order collector's edition
  • streamlardan sonra almaktan vazgeçtim gibi bir şey ya. deli gibi level almalarını geçtim. dakika başı legendary düşürüyorlar ayrıca en zor zorluk seviyesinde çok rahat bir şekilde geziyorlar. eğer bu olay düzeltilmezse kesinlikle almayacağım. itemlar güzel olmuş legendary'ler özellikle çok hoş özellikteler. fakat loot oranı çok fazla. dün kripp bir mapten 8 tane legendary düşürdü. oyunda pvp yok üzerine droplar da çok fazla düşünce oyunu oynamanın bir gram anlamı yok.
  • Biri reaper of souls mu dedi?
    Buyur abi paran.. Alayım oyunu.. Belki de CE..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

streamlardan sonra almaktan vazgeçtim gibi bir şey ya. deli gibi level almalarını geçtim. dakika başı legendary düşürüyorlar ayrıca en zor zorluk seviyesinde çok rahat bir şekilde geziyorlar. eğer bu olay düzeltilmezse kesinlikle almayacağım. itemlar güzel olmuş legendary'ler özellikle çok hoş özellikteler. fakat loot oranı çok fazla. dün kripp bir mapten 8 tane legendary düşürdü. oyunda pvp yok üzerine droplar da çok fazla düşünce oyunu oynamanın bir gram anlamı yok.

Drop rate ayarlanabilen bişey şu an beta olduğu için bu kadar çok leg düşüyor onu düzelticekler büyük ihtimal ama ben RoS çıkışının üzerinden 1 hafta geçmeden almam oyunu nolur nolmaz bakarsın saçmalayıverirler.

• War Star kullanıcısına yanıt
    umarım düzeltirler yoksa bu drop ratio ile 2 günde oyun biter ki bitirdiler. aynen senin gibi yapacağım oyun çıktıktan sonra 1 hafta daha stream izlerim.
  • Dilimde tüy bitti söylemekten.. Oyunun sistemi denenme amaclıdır zaten beta aşaması.. Bir kaç eşe dosta kıyak geçmek için beta sunmuyorlar.. Eğer yüsek seviyeleri oynama fırsatı verilmezse nasıl görücekler sistem sorunlarını.. Oyun çıktığında daha daha zor olucaktır..
  • C.E. alacağız tabii ki kaçar mı? Öyle değil mi ağabey?

• 4 aydir oynaimiyordum kinkongorun twict de izleyince tekrar basladim tabki alicaz paketi

• Ön sipariş CE

• quote:

Orijinalden alıntı: Yurki

Ön sipariş CE

Aynı şekilde, soru mu bu? :)
  • Digital versiyonu mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.