Şimdi Ara

Reaper of Souls'u alacak mısınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Reaper of Souls'u alacak mısınız?

(En Son Oy Tarihi: 22.4.2016)
Giriş
    Bulabilirsem kutulu olmadı digital tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Digital versiyonu mu?

Valla ben geçen sene ce'yi taksimden almıştım 24 saat bekleyip olursa yine giderim yine alırım
  • alacaz tabi paladin class'ı geliyor (her ne kadar ismi biraz yontsalarda) oynamamak olmaz şimdi
  • Anket eklenmiştir.
  • Oyumuzu da kullandık bakalım
    KingKongor'un streamine bakıyorum arada sırada ve şimdiki oyun ile alakası yok. Önce de dediğim gibi alacağım gibi duruyor ani bir değişiklik olmaz ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

2 gun sonra sikilacaz... cunku horadric cube benzeri yok... yani diablo 2 deki kadar cok cesitlilik yok... yine critdamage crit chance attack speed ve main stat uzerine kurulu olacagi icin, craftlayacagimiz itemlerde bunlari arayacagiz... bunlarla buildler yapacagiz...

ama tek umudum. oyunu zorlastirmalari... yani ilk ciktigi zamanki inferno zorlugundan bahsediyorum.... o zaman oyunda strateji devreye girer. biraz uzun omurlu olabilir....

hocam yeni leglerin pasiflerini görmediniz sanıyosam
    rosta as ve crushing blow daha önemli olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiraykanka

quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

2 gun sonra sikilacaz... cunku horadric cube benzeri yok... yani diablo 2 deki kadar cok cesitlilik yok... yine critdamage crit chance attack speed ve main stat uzerine kurulu olacagi icin, craftlayacagimiz itemlerde bunlari arayacagiz... bunlarla buildler yapacagiz...

ama tek umudum. oyunu zorlastirmalari... yani ilk ciktigi zamanki inferno zorlugundan bahsediyorum.... o zaman oyunda strateji devreye girer. biraz uzun omurlu olabilir....

hocam yeni leglerin pasiflerini görmediniz sanıyosam
    rosta as ve crushing blow daha önemli olucak

evet streamlar yayinlanmamisti yorumu yazdigimda:D gosterilen silahlar uzerine yorum yapmistim... crushing blow en cok tutulan olacak nerf gelmezse tabi:)

simdi tek eksik rune + horadric cube.... ona benzer bisey getirseler tadindan yenmez:) boyle 10 tane rune ve bunlarin karisiminda ortaya cikan ekstra statlar....

ah/rmah kalkmasi oyunun/eklentinin omrunu uzatacak bence...skorn mu istiyorsun? oynamak zorundasin... trade ile silah almanda artik sacma olacak... cunku tum legendlar accound on bind.,,,

hatta Arkadaslarinla farm mi yapacaksin. Grupta herkes paragon puanlarini dps yapacak. 1 kisi mfe kasacak.... boyle her riftte degisecek... kim bilir skorn dusebilir:D

ustteki yorumu bunlar cikmadan once yazmistim:)))

nasil bunaldiysam d3ten artik

bu arada @erbayaksoy ; oyuna 49 dolar olabilir diye tahmin etmissin.. eu bazinda 30 eu mu olur sence? benim battle.net hesabimda 31.63 eu var... bu yeter mi? yoksa 40 eu ya kadar biriktirim mi?

• Tahmini olarak 49 diyor herkes:) bu tahmin üzerinden bakılırsa senin euro yetersiz kalıyor.Bence bekle.nasıl olsa battle.net hesabına para yükleyebiliyorsun.eksiğin olursa yükler alırsın.
  • Ohaa, hayır oyunu ilk veren benmiyim.Ayrıca 31. kişi olarakta gururlandım.
    Hayır almayacağım. Kimse kusura bakmasın bi ek paketle bir oyunun herşeyi bir anda 180 derece değişmesi demek, satılan ilk oyunun çok afedersiniz hiç bir boha benzemediği demektir. Blizort milleti tamamen enayi yerine koymaktan başka birşey yaptığı yok.D3'ü parayla sat. İtemleri,goldları parayla sat dünyanın parasını kaldır. Daha sonra bu oyun olmadı arkadaş de ek paket yap herşeyi sil baştan yap bir oyun fiyatınada onu sat. RoS çıktıktan 1 yıl sonra ne olacak ? Yeni bi ek paketle bu ek pakettemi olmadı diyecekler ? Oyuncuya "kulağının arkası nerdeydi canım benim" zihniyetiyle yaklaşmaktan başka bi halta yaramayan bu heriflere 1 lira bile kazandırmam.
  • 1 kişi hayır demiş ankette
  • Blizzardin zicp zivdgi oyunu kurtarma amacıyla çıkaracağı ve bedava olması gereken oyuna minimum 100tl verip seve seve olmazsa seve seve alacağız. Neden!!!? Çünkü Blizz dayı öyle istedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben diablo 3'ü zevk amaçlı değil de daha çok para kazanma amaçlı oynadığım için ah nin kalkmasıyla almam için bir sebep kalmıyor
  • Alacağım el mahkum. Biraz da buna sinirleneyim.
  • Wow lite paketi yok kalsın arkadaş trade yok pvp yok arpgde boa uygulaması falan tamamen felakete sürüklüyecek oyunun geleceğini
    Pvp ve ah olayında bildiğin kazık yedi oyunu alan 10milyon kişicik.Neyse keser dönücek ros satışlarında zaten.Geri adım atıp köpek gibi özür dileyecekler gene ama boşa artık güven 0 blizzorta
  • 1 aylık uğraş sonun da 40,70 Euro değerinde item satıp, ROS paketini satın alabildim. Darısı başınıza arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLX -- 31 Ocak 2014; 11:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLX

1 aylık uğraş sonun da 40,70 Euro değerinde item satıp, ROS paketini satın alabildim. Darısı başınıza arkadaşlar.

Tebrikler hocam. Ben de itemları satmayı düşünüyorum.
    Kimisi gold olarak satıp, onu euro ya çevirmek daha karlı diyor. Sizce nasıl?

Birde benim itemlar satılır mı sizce? Zamanında sağlam kasmıştım itemlar için.

Profilim :
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/DarkEternal-2641/hero/14845170

• Euro olarak satmak gerçekten kolay birşey değil. İtem başı 1 euro blizzard haraç kestiğini düşününce baya sağlam itemler satmak gerekiyor :)
  • Benim dilim yandı bir kere. Mutlaka alacağım ama bir ay bekledikten sonra. Umarım LoD gibi oyunu adam ederde bir 15 sene daha oynarız. Yoksa bir haftada çöpe gider yine.
  • Ladder ile ilgili kesin bilgiler sonuçlar içeren son mavi bir post oldu mu
  • Pek içime sinmiyor ama alacağım... İçimden geçen bence Blizzard durumu kabul edip yeni bir Diablo'ya başlamalı.. Gene bi 10 seneye anca yaparlar zaten...
    Sanki mevcut oyunun temellerinde sıkıntı var gibime geliyor.. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar olmayacak sanki.. Genel olarak millette bir tiksinti var... Defalarca aynı bölümü oynamak.. Öyleki Crusader'ı bile sırf İnfernoya kadar kasıp kendimi harap etmek istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.