Şimdi Ara

Reaper of Souls'u alacak mısınız? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

Reaper of Souls'u alacak mısınız?

(En Son Oy Tarihi: 22.4.2016)
Giriş

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Pek içime sinmiyor ama alacağım... İçimden geçen bence Blizzard durumu kabul edip yeni bir Diablo'ya başlamalı.. Gene bi 10 seneye anca yaparlar zaten...
    Sanki mevcut oyunun temellerinde sıkıntı var gibime geliyor.. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar olmayacak sanki.. Genel olarak millette bir tiksinti var... Defalarca aynı bölümü oynamak.. Öyleki Crusader'ı bile sırf İnfernoya kadar kasıp kendimi harap etmek istemiyorum.

Dostum işte tekrar tekrar aynı mapta kasma olayı adventure mod ve nephalem riftle kalkıyor sayılır özellikle rift çok hoşuma gitti bunun dışında sanırım act 2'ye felan biraz daha karanlık bi hava eklemişler tek korkumuz beta oynayanlardaki gibi bi drop oranının olup herkesin direk manyak legenderyler çıkarmasıdır birde zorlukları iyi ayarlamalı blizzard bu ikisi iyi olursa oyun daha çok uzun süre oynanır bence diablo 3'e sahip olan herkesin alması gereken bi paket.

• ben aldım şuan betasını oynuyorum yeni bi heromuz var crusader :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caller27

ben aldım şuan betasını oynuyorum yeni bi heromuz var crusader :)

Droplar ve zorluk nasıl peki sence?
  • hemen hemen aynı zorluk felan yeni itemler de gelmiş.
  • bende verdim 40 dolar wizzard açtım yeni kasmaya başladım ros gelene kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, kredi kartınız paypal hesabına bağlıysa satınal seçeneğine tıklayınca işlem otomatik gerçekleşiyor bilginize, ben böylelikle farkında olmadan satınalmış oldum...
  • Diablo 3 çıktıktan 4-5 ay sonra sorsanız almayacağım derdim. Ama şimdi alacağım sanırım. Yeni bir Diablo çıkıp da almazsa insanın içinde bir şeyler eksik kalacak Diablo'yla ilgili yoksa.
  • quote:

hemen hemen aynı zorluk felan yeni itemler de gelmiş.

Peki karakter direk tormente ayak uydurabiliyormu mesela d2 de hell e geçince zorlanırdık itemlerimiz iyi olmadığından dolayı burdada öylemi yoksa master zorlugunda felan direk çıkıyormu iyi itemler ?
  • Gelecek güncellemeler ile oyun biraz düzelecek gibi o yüzden alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki hafta içinde Aral ek paketle ilgili bilgilendirme yapacak. Facebook da sorulan bir soruya bu şekilde cevap yazmışlar.
  • quote:

ben aldım şuan betasını oynuyorum yeni bi heromuz var crusader :)

hocam bende deluxe edition aldım fakat betasını göremedim..
    nasıl oynuyorsun ?
  • skas S kullanıcısına yanıt
    hocam uygulamada bölge seçtigimiz yerde europe felan var oraya tıkla en üstte ptr yazıyor ordan indiriyorsun sonra tarayıcıdan battle.nete gir üyelige giriş yapıp account management den diablo 3 e tıkla en assada create ptr account var ona basman lazım.
  • quote:

hocam uygulamada bölge seçtigimiz yerde europe felan var oraya tıkla en üstte ptr yazıyor ordan indiriyorsun sonra tarayıcıdan battle.nete gir üyelige giriş yapıp account management den diablo 3 e tıkla en assada create ptr account var ona basman lazım.

hocam söylediğin yerden 16gb'lık oyunu indiriyorum şimdi.. battlenet sayfasında söylediğin yeri bulamadım.. oyunu yükledikten sonra mı çıkacak ?
    https://eu.battle.net/account/management/ bu linkten giriş yapıp diablo 3 e tıkla hemen altta create ptr account var ona basıcan.
  • quote:

https://eu.battle.net/account/management/ bu linkten giriş yapıp diablo 3 e tıkla hemen altta create ptr account var ona basıcan.

dostum söylediğin gibi yaptığımda resimde gördüğün sayfa açılıyor..
    ama create ptr account yok burda..
     Reaper of Souls'u alacak mısınız?

tamam sizinki olmuş eksta bişi yapmanıza gerek yok indirip girin yeter :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.