Şimdi Ara

Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
10
Favori
50.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mıymıntı pasif agresif bir tipi vardı. Ağzına kürekle vurasım geliyordu her gördüğümde iyi olmuş. Sponsor yalaması sarı enik seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deadwood kullanıcısına yanıt
    Bu nefrete sebep olan şey ne acaba? Babasının anasından elma saklaması mı? Yaşadığı münferit olaylar nasıl İslamiyet'in suçu oluyor? Sormak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülkede ayarı kaçmış çok insan var maalesef. Önce insan olmayı unuttu insanlar.
    Sözüm Recep Baltaş özelinde değil genel olarak.

• Böyle sebeplerden dolayı TurkNet'e geçmekte özgürsünüz.

Sadece GigaFiber altyapı bir kaç aya gelecek beklentileriyle geçmeyin, çünkü o konuyu açıklığa kavuşturmuştum:

TurkNet'e CEZA ŞOKU: Müşteriye GigaFiber Yalanı Cezalandırıldı: 347.128 TL

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Yunan işgale geldiğinde yanında ailesini de getirseydi buyur diyecektin yani. Hamle yapsan terörist oluyorsun çünkü senin düşüncene göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 28 Kasım 2023; 19:5:38 >
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt

Durum çok farklı ikisi de sivilleri hedef alıyor. Bu savaştan öte bir şey, askerden çok sivil ölüyor ve iki tarafta bunun sebebi...

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt
    Sizinde ne olduğunuz belli. Blok

• Söyle bakalım neymişim ben?

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Seninle aynı fikirdeyim kendi topraklarını korumak isteyen ne zaman terörist oldu onu anlamadım. Bugün Filistin yerine biz olsaydık eğer bizde buna benzer örgüt kursaydik demekki biz de terörist olacaktık. Bu şuna benziyor kurtuluş savaşında biz terörist olarak savaştık çünkü topraklar bizim değildi biz buraları fethettik demek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 28 Kasım 2023; 19:16:8 >
  • Hiç sevmezdim izlemezdim zaten hoşuma gitmeyen bir ses tonu vardı birde çok mıymıntı geliyordu bana

• İsrail'i destekliyorum. Filistinli masum sivilleri desteklerken Hamas denen terörist organizasyonu desteklemek zorunda değilsiniz. Hamas'ı desteklemek İŞİD'i, PKK'yı desteklemekle aynı şeydir. İsrail orada beğenin veya beğenmeyin egemen devlettir.

• Bu ülkeyi bu yüzden seviyorum, Sosyal medya da ceza hemen kesiliyor.. hak ettiğini bulmuş, umarım 1 ekmeğe muhtaç duruma gelir..

• warchief46 W kullanıcısına yanıt

Sivilleri öldürüp savaşı başlatan hamas değil miydi ? O da terör örgütü işte. Adamlara işgal için sebep verdiler. Olan sivillere oluyor.

• İnsanların gerçek yüzü güçlenince ortaya çıkıyor işte. Biraz şansla buralara gelmiş, normal şartlarda max memur olabilecek bi tip. Meşhur olup güçlenince yavaş yavaş gerçek yüzü ortaya çıkmış. Kimseyi sevmek zorunda değilsin de adam nefret kusmuş bildiğin.

• Ben bu adamı Technopatın sahibi sanıyordum la 

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

O ssd rezalet kötü uzak durulması gereken bir ürün. 3 Kez farklı boyuttaki modellerini değiştirttim şuan 960 gb versiyonu ve 480 gb versiyonunu usb bellek olarak kullanıyorum çünkü windows yada dosya yüklemeye gelmiyor .128 gb lık Transcend ssd 2011 de almıştım hala çalışırken bu ssd 3 -6 ay arası bir windows kurulumunda patlıyor.Ön belleği olmadığı gibi yonga seti de kusurluç

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Her koşulda Türk Telekom'dan iyidir.

• Technopat'ın adı
    Güngör Yayıncılık Limited Şirketi,
    Muhammet Berker Güngör'e ait bir şahıs işletmesi iken 2019 yılında tek ortaklı Ltd. Şti.'ye dönüşmüştür. Şirketin tek ortağı ve tek yetkilisi Muhammet Berker Güngör'dür. Mersis numarası 0437064457900001 olarak girip aratırsanız bilgilere ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 28 Kasım 2023; 20:11:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recep kardeşimizin yanındayım. Söylediği herşeyin altına da imzamı atarım. Bırakın bu şovenist hareketleri, Filistini desteklemek zorunda mı? Milli takım mı bu?
    Hamas/Filistin israile saldırıp çoluk çocuğu öldüğünde sesi çıkmayanlar, Filistine saldırılınca mı insanlığını hatırladı?

Umarım çok daha iyi yerlere gelirsin recep kardeş.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.