Şimdi Ara

recon oynamaya yardımcı olabilir misniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar 1 senedi bf4 oynuyorum ama su recon olayını çözemedim iyi olan arkadaşalar nedir nasıl oynanır anlatabilirler mi yada bos bir serverda nasıl oynamam gerektiğini anlatırsanız svinirim cok sardım 400 civarı gezen skill pointi dbe vurdu artık yardım almam gerektiği acık olduğu başlık açtım.

• Recon da oynarken mause reflekslerin iyi ve hızlı değilse hiç recon oynama Sonrasında uzak mesafelerde nişan alma tecrüben çok iyi olması lazım, genelde tek atışta vurmalısın. Koşan adamı en fazla iki atışta vurmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Recon da oynarken mause reflekslerin iyi ve hızlı değilse hiç recon oynama Sonrasında uzak mesafelerde nişan alma tecrüben çok iyi olması lazım, genelde tek atışta vurmalısın. Koşan adamı en fazla iki atışta vurmalısın.

olay oynayıp oynayamakta değil kendime meydan okumaya alıskınım ve kendimi geliştirmek istiyorum.
  • Dün Dragon Pass'da SRR-61 İle Ne Kastım Be :D

Ellerim İstemsizce Adamın Kafasına Nişan Aldı Ben Bile Şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 25 Mayıs 2015; 13:14:40 >
  • recon manyağı bir arkadaşım ve hep sabır işi olduğunu söyler. genelde pusarak oynar öncelikle haritada ki her taşın yerini ezbere bilmen gerek bu sayede nasıl ve nereye pusacağını daha iyi anlıyorsun. bu arkadaş öyle bir pusardı ki yerini çok zor belli ederdi. ve 1-2 kill aldıktan sonra sürekli yer değiştirirdi. benim çok sevdiğimi söyleyemem çünkü gerçekten sabır işi mesala ben rush atmaya bayılırım o ise pusmaya benim skorum 40-40 falan oluyorsa 15-2 onun skoru oluyordu. dakikalarca aynı noktaya bakarak beklerdi. hatta bazen beklerken sigara yakıyorum falan diyodu. bunun nesinden zevk alıyor bilmiyorum ama elinin ayarı iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

recon manyağı bir arkadaşım ve hep sabır işi olduğunu söyler. genelde pusarak oynar öncelikle haritada ki her taşın yerini ezbere bilmen gerek bu sayede nasıl ve nereye pusacağını daha iyi anlıyorsun. bu arkadaş öyle bir pusardı ki yerini çok zor belli ederdi. ve 1-2 kill aldıktan sonra sürekli yer değiştirirdi. benim çok sevdiğimi söyleyemem çünkü gerçekten sabır işi mesala ben rush atmaya bayılırım o ise pusmaya benim skorum 40-40 falan oluyorsa 15-2 onun skoru oluyordu. dakikalarca aynı noktaya bakarak beklerdi. hatta bazen beklerken sigara yakıyorum falan diyodu. bunun nesinden zevk alıyor bilmiyorum ama elinin ayarı iyiydi.

arkdaşın kullanıcı adını falan pm atabilir misin bir konusup fikir alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dersato

quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

recon manyağı bir arkadaşım ve hep sabır işi olduğunu söyler. genelde pusarak oynar öncelikle haritada ki her taşın yerini ezbere bilmen gerek bu sayede nasıl ve nereye pusacağını daha iyi anlıyorsun. bu arkadaş öyle bir pusardı ki yerini çok zor belli ederdi. ve 1-2 kill aldıktan sonra sürekli yer değiştirirdi. benim çok sevdiğimi söyleyemem çünkü gerçekten sabır işi mesala ben rush atmaya bayılırım o ise pusmaya benim skorum 40-40 falan oluyorsa 15-2 onun skoru oluyordu. dakikalarca aynı noktaya bakarak beklerdi. hatta bazen beklerken sigara yakıyorum falan diyodu. bunun nesinden zevk alıyor bilmiyorum ama elinin ayarı iyiydi.

arkdaşın kullanıcı adını falan pm atabilir misin bir konusup fikir alalım.

hocam bf4 aldıktan sonra nasılsa bf4 aldım bf3 te bi hack deneyeyim dersen iki hesabıda banlıyolarmış bunu öğrendiğimizden bu yana yeni hesap açmadık henüz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.