Şimdi Ara

Red Faction Demosunu oynamak isteyenler içeri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi, Qore üyelerine özel olarak sunuldu, fakat THQ sitesine üye olan herkese erken demo kodları veriyor, sınırlı olduğunu duydum ancak kesin bir bilgi yok, bunun dışında bu kodlar sadece avrupa psn lerden kullanılabiliyor.http://www.thq-games.com/uk/bonuscodes siteye üye olup, bonus kodunuzu alabilirsiniz (360 ve ps3 için hangisini isterseniz). keyifli oyunlar...

edit ve not: kodlar sadece uk psn' de geçerliymiş, GoldPunch' a bildirdiği için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentine71 -- 11 Nisan 2009; 16:41:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: valentine71

Bildiğiniz gibi, Qore üyelerine özel olarak sunuldu, fakat THQ sitesine üye olan herkese erken demo kodları veriyor, sınırlı olduğunu duydum ancak kesin bir bilgi yok, bunun dışında bu kodlar sadece avrupa psn lerden kullanılabiliyor.http://www.thq-games.com/uk/bonuscodes siteye üye olup, bonus kodunuzu alabilirsiniz (360 ve ps3 için hangisini isterseniz). keyifli oyunlar...

Saol arkadasim aldik bir kod artik aksama eve gidince denerim.
  • Siteden XBOX360 için kod aldım ve demo iniyor şuan. Teşekkürler.
  • rica ederim arkadaşlar, bende kodu girdim, daha indirmedim ama :) umarım güzeldir oyun.
  • Oyun çok güzel. xbox 360 da oynadım fizikler özellikle harika. oyun da çok zevkli.
  • teşekkürler key'imi aldım
  • Bu arada kodu avrupada denedim kabul etmedi,İngiltere(UK) PSN de kabul ediyor.Yanlışlık olmuş orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 11 Nisan 2009; 16:40:58 >
  • rica ederim dostum, bende ilk mesajımı editleyim o zaman sadece uk psn diye, kazaya kurban gitmeyelim :)
  • teşekkürler arkadaşlar bende indiriyorum şuan bakalım oyun nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Bu arada kodu avrupada denedim kabul etmedi,İngiltere(UK) PSN de kabul ediyor.Yanlışlık olmuş orda

Avrupa psn hangisi oluyor. Ben avrupa psn deyince aklima UK psn geliyor. Avrupa psn diye bisey varmi ?

Bu arada oyun hosuma gitti. Binalarin yikilmasi araclarin parcalamak gayet keyifli gidiyor. Ama demo cok kisa boyuttan da belli 700 mb. Oyun ciktiginda fiyat ucuk olmassa alinabilitesi cok bir oyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 12 Nisan 2009; 0:01:34 >
  • Avrupa deyince benim aklıma İngiltere gelmiyor.Ben uk demeye alışmışım.Avrupa'da olabilir ama.Sonuçta Almanya'nın da kendine özel psn i var
  • banada fena değil gibi geldi, 8 lik bir oyun olmaz ama 6.5-7 lik bişey olabilir, keyifli sayılır, özellikle o yakın dövüş aleti ile heryeri dağıtmak zevkli oluyor.
  • key i aldım şimdi indiriyorum bakalım nasılmıs...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.