Şimdi Ara

Red Sea ile ilgili olanlar buraya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
0
Favori
9.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tibette oyniyan arkdaslar AKINCI ları mutlaka bilir.Bilmeyenler için soyliyim bir arkdas grubu AKINCI_1 AKINCI_2... die aynı ismi koymuslar ve bir birlik olusmus.Simdi gelelim konumuza biz de Red Sea de forum ca bole bi uygulama yaplaım.Benim aklıma HARAMİ ismi geldi.(onerilerinisi bekliyorum)eğer katılım olursa aramısda para topliyip kararlastırdığımıs isimde bir de guild kurarıs (HARAMİLER gibi).Boylece hem birlik olmus olur hemde birbirimisin aynı forumdan olduğunu anlarıs.İLGELENENLER BURAYA YAZSIN.

Şimdiden tesekkurler...

• bende yenı serverde baslayabılırım fakat guıld olucaksa donanım haber olsun ısterım tabı sorun olmazsa dıgerlerı ıcın fakat suda var benı kas dıyecek kıs guıldde olmasın yeter artık cok bos bos konusanları gordukce sogumaya basladım oyundan sole yasıtlarımızın oldugu kardeslıgın durustlugun oldugu bı guıld olsa ne guzel olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _THE_

bende yenı serverde baslayabılırım fakat guıld olucaksa donanım haber olsun ısterım tabı sorun olmazsa dıgerlerı ıcın fakat suda var benı kas dıyecek kıs guıldde olmasın yeter artık cok bos bos konusanları gordukce sogumaya basladım oyundan sole yasıtlarımızın oldugu kardeslıgın durustlugun oldugu bı guıld olsa ne guzel olurdu

Haklısın benim hayal ettiğimde oydu guild ismine gelince : farketmes
  • _THE_ den baska ilgilenen yoq mu ya hadi arkdaslar Çoğunus açıcak Red Sea da benim sizden tek istediğim ortak isim koymamıs
  • Yahu tmm aynı ismi koymiyalım ama en asından ortak guild duralım yaa
  • Benim iğrenç bi huyum var her yeni açılan server da char açıorm

İkinci bi iğrenç huyum daha var o açtıgım charı bırakıp tam tersini açıorm

Mesela ilk açtıgım nukerse onu ilerletiorm biras sora str açıorm

Ama bu sefer nuker de karar kıldım Tibette oynayanlar beni tanır ilk olarak Ak_Esinti ismiyle bi glavier

kasıodum sonra onu bırakıp Ryu_Yang isimli bi nuker açtım

Red Sea da ise nuker açmayı planlıyorum aylık ticket alıp quest gibi boş işlerle uğraşmadan tabi illegal

yollarada basvurmadan eli ayağı düzgün bi nuker kasıcam nicklerinizi verin guild kurmasak bile bi arkadaş grubu oluşturabiliriz

Benim Nick Ak_Esinti , Female olıcak , ''Zombie Girl'' yani halk dilinde Uçan Kız tipli karekteri seçicem benden bu kdr

• bende gelicem hem zaten troya girmek imkansız gibi bişi zaten ama ne açsam diye düşünüyorum karar veremedim
  • bende gecıcem buyuk ıhtımal nuker bende ınt okcu olucam ama ben sp farm ıle yakına yanınızdayım
  • ewet bende gelmeyı dusunuyorum benım nıck de PaPyOn_Mc-yada LaYd benıde aranıza alırsanız guild ısmıne gelınce suana kadar en cok tanınan guild ısmıyle devam edelım benım en cok tanıdıgım wee gordugum ottomanstı ama baska bıı ısım de olabılır sız sadece forum olarak guild acıp cogunluk saglanması yeter zaten benım ıcın once ortam we arkadaslık
  • Bende RedSea ye geçicem.Tibette noob çok
  • tmm kesın kararımı verdım ısteyen olursa nıck mithatiger olucak ıntıc okcu coldcu
  • Red Sea'de nuker'a ihtiyacınız olursa bi pm yakınınızdayım.
  • beyler okcu cold ınt nuker olur mu cabuk olur mu guclu olur mu en onemlısı ıkıncısı guıld kurcaksak donanımhaber dıelım barı?
  • bende gelirim belki nickim buulk bi ihtimalle last_funy olur ful str blade yada bowcu acacam
  • papyon_mc ile su isim ile epey bi thieflik yapmıstın di mi :

AKINCI_08 (o ben oluyorum ama obur AKINCI larla ilgim yok)
    quote:

Orjinalden alıntı: bora563

ewet bende gelmeyı dusunuyorum benım nıck de PaPyOn_Mc-yada LaYd benıde aranıza alırsanız guild ısmıne gelınce suana kadar en cok tanınan guild ısmıyle devam edelım benım en cok tanıdıgım wee gordugum ottomanstı ama baska bıı ısım de olabılır sız sadece forum olarak guild acıp cogunluk saglanması yeter zaten benım ıcın once ortam we arkadaslık
  • madem forumla ilgli olsun istiyonuz ismilernz başına donanm habern ilk harfleirni yazn :) DH_xxx DH_yyy hem herkes istediği ismi alır hemde sizin ark oldunuz anlşlr ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TG_Baron

madem forumla ilgli olsun istiyonuz ismilernz başına donanm habern ilk harfleirni yazn :) DH_xxx DH_yyy hem herkes istediği ismi alır hemde sizin ark oldunuz anlşlr ;)

Ewet arkdasa katılıyorum gayet guzel bi fikir boyle yaplaım ismin basına ''DH' koyup yasalım ismimizi
  • beyler bende geçerim tibet çok zevksiz .nick yine Tevez olur.
  • BENDE GEÇERİM AMA NİCK OLAYINDA SİZE UYAMAYABİLİRİMKUSRA BAKMAYIN
  • Yanlız arkdaslar herkes geçerim dior ama bu tanıma olayı hakkında kimse adım atmıyor bence en mantıklısı herkesin isiminin basına ''DH'' koysun olsun bitsin olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Ghost -- 21 Eylül 2006; 19:30:41 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.