BİZ BURDA STR BLADE COLD MU FİRE Mİ OLUR DİE KONUŞUOZ NUKE NE ALAKA STR CHARLAR NUKELERİ AÇMAZ Bİ HATA YAPIP AÇSA BİLE UPLAMAZ
quote:Orjinalden alıntı: mertcano123 offf ya str cold cu olcam kardeşim sende bir karar ver.sen en iyisi hybird ol
quote:Orjinalden alıntı: james carter quote:Orjinalden alıntı: mertcano123 offf ya str cold cu olcam kardeşim sende bir karar ver.sen en iyisi hybird ol eet hocam bi olamadın yani..yaş kaç ??
quote:Orjinalden alıntı: SoulRever Onlar serveri unuttularsa bende onları unuturum binayı bombalarken heeueueueheheeue bu da ikinci super msj DEWAAMMM
BEN AŞİRETİ TOPLADIM 5.000 KİŞİ KALOŞNİKOFLARLA KAPININ ÖNÜNDE BEKLİO AÇIK ADRES VERİN JOYMAX IN ŞİRKETİNİ HARİTADAN SİLEK
quote:Orjinalden alıntı: ant0ny0 quote:Orjinalden alıntı: james carter quote:Orjinalden alıntı: mertcano123 offf ya str cold cu olcam kardeşim sende bir karar ver.sen en iyisi hybird ol eet hocam bi olamadın yani..yaş kaç ?? Elleşmeyin adamımı :) her eve lazımgillerden o
serwer=redsea lwl=yok hayvan=yok skıll=lıghtıng olcam allah nasıp ederse elındekı=blader olcak ıd=[DH]casper hayvan=yok demişsin..onlar hayvan deil kardeşim benim , oyunun para kazanma yolları.sincap , beyaz kurt , maymun..bunları mı kastettin hayvan yok derken ??? hem server redsea yazmışsın , açılmayan serverda nasıl bi hayvan yok olabilir ??? LöL ya