Şimdi Ara

Red Sea ile ilgili olanlar buraya... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
0
Favori
9.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yatayım bari saat 4 oldu bekle bekle açılmıyor..açılınca biri bana pm atsın youw
  • Olmaz böyle rezillik....Adamlar 22 eylülde dediler 23 oldu şimdi 24 olmasın diye beklyecez....Heyyyy millet boş verin beklemeyi kendinize vakit ayırın biraz ölecez yoksa uykusuzluktan....Bu oyuna başladıgım 12-13 gun içerisinde kendimi daha garip hissetmeye başladım.Gözlerimin feri düştü.Yorgunluk halsizlik ve kilo kaybı başladı...Aslına bakarsanız bu tür oyunlar 18 yaş altı çokcuklara oynatılmamalı başka fikri olan var mı ?
  • ya ben oynarım banane yaw
  • ben red sea gelene kadar ko oynuyorum ne zaman gelcekti bu ya
    bu arada bu şirket hep avrupadaki şehirlerin ismini koyuyoda neden ankara istanbul izmir gibi isimli server açmıyo
  • ızmır olur bak
  • ko ya baslarsan sro yu unut cunku ko ya basladıgında kendını kaptırırsın...
  • bi arpa boyu yol kat edememiş bu joymax hala aynı yerinde duruo yau gittim uyudum geldim kahvaltı yaptım iş yerine geldim hala yok hayatımda ilk defa bu smileyi kullanıyorum JOYMAX sana bu laik geberesice şirket seni

Edit Text hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevilSoul -- 24 Eylül 2006; 2:25:53 >
  • acıl artık acıl
  • ya millet bu serveri açacaakları yok deli oldum bekle bekle...
  • ya bu serwer ıcın bısıler yuklememız gerekıyosa ne yapcaz????
  • Gereken Upload ı Client yaptı zaten başka bir yüklemeye gereksinim yok bence.

+

Olsa bile en azından bunu sitelerinde yayınlamaları gerekiyor
  • ne yapcaz yaw
  • joymax ben dun bomba attım c4 koydum m4a1 ıle camlarını ındırdım bana ınat acmıyolar
    bıde kurt fılen caldım
  • Off ya yeni serverda oynıcaz die herşeyi dağıttım keşke acele etmeseydim
  • yaa acmıcaklar mı ya saat kac oldu bende dagıttım

• bu kadar sure gozden gecırılır mı

• quote:

Orjinalden alıntı: Ak_Es1nT1

Off ya yeni serverda oynıcaz die herşeyi dağıttım keşke acele etmeseydim

Kaza zedeyiz biz babacan elimizde charda kalmadı devam edelim ne halt edices bilmniyorum

ya bide server 1 ay ertelenirse anamm düşünmesi bile tüyleimi diken diken ediyor
  • İşte Post Böyle Kasılır

''mertcano123'' isimli kardeşimizi kutluyorum anlamlı anlamsız 75 mesaj attın bu topice bayağa büyük

bi başarı
  • anlamsız goster bakayım
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.