Silkroad's 12th server will open soon. Notice will be posted before it opens.
Çok geçmeden açılıcak diyor yeni server için kendi forumlarında
quote:
Orjinalden alıntı: SoulRever
Hello. This is Silkroad Online.
Silkroad's 12th server will open soon. Notice will be posted before it opens.
Çok geçmeden açılıcak diyor yeni server için kendi forumlarında
hatta bide diyoki server açılır açılmaz türkleri sokmucaz diyo hehehehe
Arkadaşlar yalnış anlamadıysam az önce bir sitede okudum tamamlanmış test etme şuanda patch hazırlanıyomuş şimdi o sitey tekrar arıyorum bulunca yazıyı buraya koyucam.
quote:
Orjinalden alıntı: batugol73
Arkadaşlar yalnış anlamadıysam az önce bir sitede okudum tamamlanmış test etme şuanda patch hazırlanıyomuş şimdi o sitey tekrar arıyorum bulunca yazıyı buraya koyucam.
Bir an önce koysanda biraz daha dayanma guvvatı gelse bize iyi olu bak saat 14:20 etti ama uffffffffff
İlk kez ban cekıyorum JOYMAX ALSANA
Ya harbi moralim bozulmaya başladı
Ama herşey oyun değil bu akşam sahura kalkıcaz
Tüm İslam Aleminin ve Sizin Mübarek Ramazan Ayınız Kutlu Olsun
Niyetlenicek arkadaşlara gayret kuvvet diliyorum ben maalesef sadece bi ilk akşam birde son akşam oruç
tutucam Allah'ın izniyle...
Sağolasın kardeşim seninde..
Maalesef ben tutamıyorum orç malum hayat şartları izin vermiyor (yalnız yaşamak uyku problemi kalkamamak ve iş)
ben tutarım arkadaş zaten 1,30 da işşe geliyom sorun olmaz 6 saat dayanıveririz.
ooo ole iş bende de olsa ben 12 ay tutarım oruç
benim icin nie sorun olsun ki eylence oluyo bana sıkma sen canını _BATUGOL73
Yok yani öyle bi cevap werdinki dedim ama sonra dedim sonra e yeteeer sonra sonra
byler sıtede bole yazıyo bırısı cewırsın Hello. This is Silkroad Online.
We have a manual patch which when applied may resolve the issue that some of you may be facing with DNS problems. Please click below to go to the page where you can download this patch.
If this manual patch does not work, please use the process listed below to assist us in assisting you.
In order to assist in the resolution of the issue that is affecting some of our users in regards to connection, we would like those of you with issues to post your IP address and DNS server information to the Bug Report subsection under the Customer Service tab. DO NOT POST THIS INFORMATION TO THE General Technical Issues/Bug Reports Forum! Doing so could compromise the security of your system.
The method to get this information is listed below:
1. Go to the Start button.
2. Select the Run menu selection.
3. You will get a text entry box. Type in 'cmd'.
4. One you are in the windows that opens, please type: 'ipconfig /all'
5. Either post the information that comes after the 'IP Address' and 'DNS Servers' section OR take a screenshot have it hosted on an image hosting site and post the link to it to our Bug Report section.
6. In addition, a trace route would also be of great assistance as well. In the same window in step 4, type 'tracert 121.128.133.26'. Please post the results in the same way as step 5. (Revised)
Again, DO NOT POST THIS INFORMATION TO THE General Technical Issues/Bug Reports Forum
arkadaşlar bu dns problemi yaşıyanlarla ilgili , bizimle ilgili deil..
oLABİLİR BİŞEYLER İNDİRİYO OLABİLİRİZ.PEK ADAM GİBİ DİĞİL AMA BUYUR ÇEVİRİSİ: Merhaba. Bu kadar, Silkroad Online'dir.
Biz ol [elle çalışan] elle yapılan ne zamanla, [sonuç/mesele] çıkışa [ayrış/çöz] karar verebileni [ver/başvur] uygulayan bir [toprak/plaster/leke] yama yaparız, o kadar bazılarınız, [astar] kaplamaya problemler olan DNS olabilirsiniz. [aşağıya/aşağıda] Aşağısı senin, bu kadar [toprak/plaster/leke] yamayı indirebildiğin [oğlan] sayfaya gitmesi için [tıklama] tıkırtıyı [iste] memnun et.
Eğer bu [elle çalışan] elle yapılan engerek yılanı [toprak/plaster/leke] yama [işle/çalıştır] çalışmazsa, [işlem] sürecin, [aşağıya/aşağıda] aşağısı sana yardım etmekte bize yardım etmeyi [yan yat] listelediği [adet/amaç] kullanımı [iste] memnun et.
Bir kısmı, bizim kullanıcılarımıza bağlantının olduğu dilekleri [numarası yap] etkiliyor olan [sonuç/mesele] çıkış olan [karar/çözüm] kararlılığa yardım etmek için uygun, biz, senden senin IPna adresi [koymak/postalamak] ilan etmesi için [sonuç/mesele] çıkışları [sev/iste] beğenecektik, ve [böcek/hastalık/hasta] hatanın, altında altbölüm müşteriyi [haber ver] anlattığı [danışma] bilginin olduğu servisçinin olduğu DNS, [hesap/askı] kayışa baktığı. Bu kadar genel tekniğiye [danışma] bilgi [sonuç/mesele] çıkışları [koy/postala] ilan etme, /, [söylenti/ses/haber] raporları [forum] meydana [dinle] sorun aç! [güvence] Güvenliği yapmak da, [o kadar] öyle senin sisteminle [lekele] uzlaşabilirdi.
[danışma] Bilgi bu kadar [bakmak/varmak/olmak] alması için metot, [aşağıya/aşağıda] aşağısı [yan yat] listelenir:
2. Seç [götürülen/çalışılan/geçilen] koşulan seçim olan menü.
3. Sen, girişin [yumruklaş] kutuladığı bir metni [bak/var/ol] alacaksın.
'Santimetreli. 4. Senin, [açıl] açan pencereler olduğun [bir] birisi, [hurufat] tipi [iste] memnun eder: 'ipconfig/ bütünüyle'5 [hurufat] tip. Kendisinden sonra 'Adres IP ve servisçiler olan 'DNS''a [ol/var] gelen [danışma] bilginin olduğu her iki [kışla/posta] direk bölür, veya, bir screenshotu [götür] alır, [söylenti/ses/haber] raporun böldüğü, kendisinde yere ev sahipliği yaparken bir [teşbih/put/kopya] şekil ev sahipliği yapılan ve ona [halka] bağlantıya bizim [böcek/hastalık/hasta] hatamızı [koy/postala] ilan ettiğine sahiptir.
6. Ayrıca, rotanın da, ek olarak [harika] büyükten yardım olacak olduğu bir [kayış] iz.
Aynıda 4'ün olduğu [basamak] adımın olduğu pencere, '121.128.133.26 tracert. [kışla/posta] Direğe [kadar/gibi] olarak yolun 5 [basamak] adımın olduğu olduğu aynıda sonuçları [iste] memnun et. Yeniden (Gözden geçirdi), bu kadar genel tekniğiye [danışma] bilgi [sonuç/mesele] çıkışları [koy/postala] ilan etme, /, [söylenti/ses/haber] raporları [forum] meydana [dinle] sorun aç [hurufat] tip
sole bısı ındırıyom sıteden bu olabılır mı Mpatch(001_61).exe bu nedır yaaa cvp pls
Biz bu gidişle bugünde beklicez.
maual olarak pach yuklemesı yapıyorsanız eger gereklı dosyayı ındırdıkten sonra msdos komus sıstemı ıle gereklı portları acınız ve oyuna baglanınız bu ıslemı tamamladıktan sonra bir daha maual olarak pach yuklemenıze gerek kalmıyacaktır dio
Sanırım
manual patch 1061 bızım kullandıgımız 1062 nası oluyo ya bırısı solesın artık ya