Şimdi Ara

Red Sea ile ilgili olanlar buraya... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
0
Favori
9.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bızım wersıyon oyunun kac v1.01[3] deıl mı yenı bısı buldum bu v1.02 nası oluyo anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Night_-_Blue

ak_esinti bırak indirsin olmayınca görcek o kota lıdır bide bunu ki girsdin birak

Girsin?Ne kadar ayıııııııp hiç yakıştıramadm yazık yazık yazık yazık.

• kotalı deıl canım
    ya yarında acılmazsa ne olcak yaaa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: batugol73

quote:

Orjinalden alıntı: Night_-_Blue

ak_esinti bırak indirsin olmayınca görcek o kota lıdır bide bunu ki girsdin birak

Girsin?Ne kadar ayıııııııp hiç yakıştıramadm yazık yazık yazık yazık.

aranıyor abi sölemicem sölettiriyor. anlamıyor adam. nedesen bi cevap buluyor ama yanlış cevap.

• Neyse ztn kotalı diilmiş eğer açılmazsa özel uçak tutucam savaş uçağı hiroşimaya atılanınn aynısını atıcam bir kaç insan daha yaralancak ama olsn sonunda bütün joymax çalışanları ölücek hahahhaahaha
  • Bu arada saat 18'den sonra boşa girmeyi denemeyin adamlarda saat 12.00 oluyo bu yüzden uğraşmazlar hatta bu saattede uğraşmazlar onlarda belli bir saate kadar çalışıyo.Şuan saat onlarda 9.41
  • arkadaslar siz bunu biraz daha bekleyim derken ekim olacak
    gelin ing sürümü ekimde srülecek olan dekaron online a baqın kim bilir belkide aslında tam aradıgınız oyun budur ayrıca ilgilenenleri dıger oyunlar daki topic e bekleriz
    MUTLAKA İZLEYİNN!!

http://videoburger.com/?tag=mmorpg&myid=15

goruslerinizi buraya yazmayin ki burdaki konu dagılmasın
  • güsel bi şeye benzio sitesinin adı ne ???
  • burda yazmak doru olmaz sitesini __cok kisili rpg oyunları>diger oyunlar__ a tıkla orda oyunun topigi var
  • Buldum
  • Bende başlıyacam adım mazdeksivas olcak aranıza alırsanız sevinirim
  • Arkadaşım oyun o kadar ii değilki demek artık adam toplamak için başka topiclerede yayıyosun biz oyunumuzdan memnunuz bu topikte başka oyunlardan bahsetme plsssss.(aklıma plsss 5k geldi )
  • herkesin kendi fikri var sen herkes adına nasıl konusuyosun begenın gelır beyenmeyen de gelmez bu kadar basit
  • guzel bıısıye benzıyo
  • Beğenen gelir beğenen gelmezse o zmn buraya yazma ztn beğenen o topiğe gelir beğenmeyen gelmez kendi ağzınla söyledin saçmaladığın burdan belli oldu ztn.Bu arada izledim saçmalık ötesi.Bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem Özkur -- 23 Eylül 2006; 16:09:22 >
  • bencede dekaron güzel deil..
  • ama srodan guzel deıl
  • Bende gelecem full str blade fire male garment olcakta daha nicki düşünmedim aklıma geince yazarım guildde ben varım kolay kasarım ben hep si,zede lazım deil mi zaten bir str ci blade ben olurum oke??
  • La havle joymax bu oyunu şuan yapsın yapmasın isterse islama geçsin din değiştirip hergün 1000 rekat namaz kılsın yaw bu yinede cehennemlik yaaa
  • kardes anlatamadım herhalde burası ozgur platform sen de gel bu oyunu topic inde silkroad video sitesi ver hic sorun olmaz cunku onu daha cok begenen cıkıp da gıderse ben nıe rahatsız olayım kı varsın onu begenen onu oynasın hem daha cok zevk aldıgı oyunu oynar buna ben de sevınırım bu olay senı nıye rahatsız ettıkı bırı gorup ıste benım aradıgım oyun bu deyıp dekaron a basladıgında senın ıcın problem olan seyı anlamadım ayıca tarafsız arkadaslardan eger sacmaladıysam hangı konuda sacmaladıgımı solemelerını ısterım yoksa acaba sen mı sacmalıyosun
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.