Hahaha vede haha kardeş bak diyosun ki isteyen gelir isteyen gelmez diyosun o zmn buraya gelipte reklam yapma tmm mı ztn isteyen topiğine gelir isteyen gelmez yarabbi yaresulllahyaaaaa.
Uzasa yine iyi bide açılmaz maçılmaz kafayı yerim warya bu kez harbiden basarım joymaxı.
bler red sea servarındaaa byuk yuklenme olucakkk ınsaallah lag olmzz lag için anti bişe wearsa yardım alabılırmıııım :???????????
offff joymax ıstıfa su sılkroadın baasına bu oyunun gercekten bılen bırını oturtalım
Bende kızıl denizde char açıcam int çimi olsun str cimi bilmiyorum ama adım _CYCLONE_ dir.
Bende Geçecem Arkadaş
Xian'da Meslek Yapamıyok Gavurlar Heryeri Bastı.
Bir guild kurarsanız gelebilirim.
ben sımdı sana cevap yazacam sonra sen tekrar yazacan sizin topic baska konularla dolacak sizin topic i senden daha fazla dusundugumden ;uzatmıyorum
BEN HEMMEN KURACAM PARAYI BİRİKTİRİP ADI BENDE SAKLI DININININ DEVAMINI UNUTTUK ŞARKININ
bende ınt mı olsam str mı blade olcagım kesın
arkadaşlar zatn guild kurulucak , dün kararlaştırdık ..guild ismi THE_TURKEY yada THE_TURKS olacak.server açılır açılmaz görüceksiniz zaten
Yaw arkadaşlar bu gevurlar bilir mi ne zmn açılcağını forumlarına girip sorsam silroadonline.net'in ii fikir bi .oka yarasın gevur ogli gevurlar
benım ıstedıgım oluyo ole
SS nasıl yapıldığını biri anlatırmı pls.
quote:
Orjinalden alıntı: mertcano123
benım ıstedıgım oluyo ole
Eeeee bişi demiyolar mı?
Vazgeçtiniz galiba yıldınız artık cvp gelmiyo
milletin parmakları ağridi yaza yaza baksana 12 sayfa oldu