Şimdi Ara

Red Sea ile ilgili olanlar buraya... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
0
Favori
9.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır.İsmimi buldum D_H_Damage Budur isim şekil yaptım aranıza benide alırsanız böle yazacam ismimi olmazsa almazsanız By_Damage
  • beyler bu ıs bugunde uzar yarına
  • Bencede uzar.
  • Hahaha vede haha kardeş bak diyosun ki isteyen gelir isteyen gelmez diyosun o zmn buraya gelipte reklam yapma tmm mı ztn isteyen topiğine gelir isteyen gelmez yarabbi yaresulllahyaaaaa.
  • Uzasa yine iyi bide açılmaz maçılmaz kafayı yerim warya bu kez harbiden basarım joymaxı.
  • bler red sea servarındaaa byuk yuklenme olucakkk ınsaallah lag olmzz lag için anti bişe wearsa yardım alabılırmıııım :???????????
  • offff joymax ıstıfa su sılkroadın baasına bu oyunun gercekten bılen bırını oturtalım
  • Bende kızıl denizde char açıcam int çimi olsun str cimi bilmiyorum ama adım _CYCLONE_ dir.
  • Bende Geçecem Arkadaş

Xian'da Meslek Yapamıyok Gavurlar Heryeri Bastı.
  • Bir guild kurarsanız gelebilirim.
  • ben sımdı sana cevap yazacam sonra sen tekrar yazacan sizin topic baska konularla dolacak sizin topic i senden daha fazla dusundugumden ;uzatmıyorum
  • BEN HEMMEN KURACAM PARAYI BİRİKTİRİP ADI BENDE SAKLI DININININ DEVAMINI UNUTTUK ŞARKININ
  • bende ınt mı olsam str mı blade olcagım kesın
  • arkadaşlar zatn guild kurulucak , dün kararlaştırdık ..guild ismi THE_TURKEY yada THE_TURKS olacak.server açılır açılmaz görüceksiniz zaten
  • Yaw arkadaşlar bu gevurlar bilir mi ne zmn açılcağını forumlarına girip sorsam silroadonline.net'in ii fikir bi .oka yarasın gevur ogli gevurlar
  • benım ıstedıgım oluyo ole
  • SS nasıl yapıldığını biri anlatırmı pls.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertcano123

benım ıstedıgım oluyo ole

Eeeee bişi demiyolar mı?
  • Vazgeçtiniz galiba yıldınız artık cvp gelmiyo
  • milletin parmakları ağridi yaza yaza baksana 12 sayfa oldu
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.