Bende gelicem servere Venice baydı artık ortam diye birşey yok yada ben bulamadım server açılsın burdan haberleşerek buluşalım oyunda
Guild ismin e Gelince Turks Yada DonanimHaber güzel olurdu zannımca
mu dan arkadaslar goruyorum sankı
Aynen öyle kardeşim mu 0-6 yaş grubuna hitap etmeye başladı artık iyice kapadım serveri felan Sroya transfer ettim kendimi :)) senin neişin var burda sendemi transfer oldun yoksam :))
ewet bende ole dusundum hemde acılan wee kapanan serwer lara yetısemeyınce bende yenı bıı onlıne arayısıne gırdım sro mu wow mu derken sro ya basladım ama daha cok yenıyım
Aynen venicede 45 olabildim en fazla ilerlemio artık
ben de geliorum full int olacam nick daha belli deil
quote:
Orjinalden alıntı: SoulRever
Aynen öyle kardeşim mu 0-6 yaş grubuna hitap etmeye başladı artık iyice kapadım serveri felan Sroya transfer ettim kendimi :)) senin neişin var burda sendemi transfer oldun yoksam :))
aynen ole bende 2-3 senedir mu oynadım ama artık baymaya basladı bende sro ya basladım
quote:
Orjinalden alıntı: Dark_Ghost
Tibette oyniyan arkdaslar AKINCI ları mutlaka bilir.Bilmeyenler için soyliyim bir arkdas grubu AKINCI_1 AKINCI_2... die aynı ismi koymuslar ve bir birlik olusmus.Simdi gelelim konumuza biz de Red Sea de forum ca bole bi uygulama yaplaım.Benim aklıma HARAMİ ismi geldi.(onerilerinisi bekliyorum)eğer katılım olursa aramısda para topliyip kararlastırdığımıs isimde bir de guild kurarıs (HARAMİLER gibi).Boylece hem birlik olmus olur hemde birbirimisin aynı forumdan olduğunu anlarıs.İLGELENENLER BURAYA YAZSIN.
Şimdiden tesekkurler...
Arkadaşım istersen bi forumu toplarsan iyi olur... kımlerin geleceğini ve tam nicklerinide yazanlarıda listelersen oyunda iletişimkurmamız daha kolay olur ve guil ismi hakkındada benım için farketmez pek(takıntı yapmam)
Oyunun gecesi ve ya 2. gunu guild kuarsak tarade atarız donanımhaber olarak(ilerde cok yararı oluyo)__???
ewet bıı lıste mı cıkacaran ne cıkaracaksan buraya yaz bulusmak wee tanımak daha kolay olur
Tibette açmıştım ben ama nolcak cahillik iştebatik bir char oldu Bide çok doldu artık girilmiyo Bi full int nuker açmayı düşünüyom