Şimdi Ara

Red Sea ile ilgili olanlar buraya... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
0
Favori
9.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SoulRever

Bende gelicem servere Venice baydı artık ortam diye birşey yok yada ben bulamadım server açılsın burdan haberleşerek buluşalım oyunda

Guild ismin e Gelince Turks Yada DonanimHaber güzel olurdu zannımca

mu dan arkadaslar goruyorum sankı

• Aynen öyle kardeşim mu 0-6 yaş grubuna hitap etmeye başladı artık iyice kapadım serveri felan Sroya transfer ettim kendimi :)) senin neişin var burda sendemi transfer oldun yoksam :))
  • ewet bende ole dusundum hemde acılan wee kapanan serwer lara yetısemeyınce bende yenı bıı onlıne arayısıne gırdım sro mu wow mu derken sro ya basladım ama daha cok yenıyım
  • Aynen venicede 45 olabildim en fazla ilerlemio artık
  • ben de geliorum full int olacam nick daha belli deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulRever

Aynen öyle kardeşim mu 0-6 yaş grubuna hitap etmeye başladı artık iyice kapadım serveri felan Sroya transfer ettim kendimi :)) senin neişin var burda sendemi transfer oldun yoksam :))
    aynen ole bende 2-3 senedir mu oynadım ama artık baymaya basladı bende sro ya basladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Ghost

Tibette oyniyan arkdaslar AKINCI ları mutlaka bilir.Bilmeyenler için soyliyim bir arkdas grubu AKINCI_1 AKINCI_2... die aynı ismi koymuslar ve bir birlik olusmus.Simdi gelelim konumuza biz de Red Sea de forum ca bole bi uygulama yaplaım.Benim aklıma HARAMİ ismi geldi.(onerilerinisi bekliyorum)eğer katılım olursa aramısda para topliyip kararlastırdığımıs isimde bir de guild kurarıs (HARAMİLER gibi).Boylece hem birlik olmus olur hemde birbirimisin aynı forumdan olduğunu anlarıs.İLGELENENLER BURAYA YAZSIN.

Şimdiden tesekkurler...

Arkadaşım istersen bi forumu toplarsan iyi olur... kımlerin geleceğini ve tam nicklerinide yazanlarıda listelersen oyunda iletişimkurmamız daha kolay olur ve guil ismi hakkındada benım için farketmez pek(takıntı yapmam)

Oyunun gecesi ve ya 2. gunu guild kuarsak tarade atarız donanımhaber olarak(ilerde cok yararı oluyo)__???

• ewet bıı lıste mı cıkacaran ne cıkaracaksan buraya yaz bulusmak wee tanımak daha kolay olur
  • Tibette açmıştım ben ama nolcak cahillik iştebatik bir char oldu Bide çok doldu artık girilmiyo Bi full int nuker açmayı düşünüyom
  • server saat kacta acılacak bilgisi olan var mı?
  • Nerdese açarlar artık
  • Bende bekliyorum nickim Player
  • --------------------------------------------------------------------------------

yeni server Red Sea açılış tarihi revize edildi arkadaşlar ne zaman açılacağı belli değil sro nun ne zaman zamanında iş yaptığı görüldüki zaten
  • walla eminmisin ya.revize edildi yani. sro ya
  • neeeee acılmıcakmı ben de herseyı dagıtmayı dusunodum iiki dagıtmamısım nerden aldın bılgıyıı pekı ?????
  • Hakkaten acılmıyacak mı bugun...Ulen geceden berı uykusuz duruyorum...Şimdi tibette 25 ten 30 olmustu levelim tuühh kahretsin yaww....
  • Hurafelere inanmayın server bugün açılcak
  • beyler silkroadd start basıoruz oyuna girioruz ya orada bi yer var

Dikaktinizi çekerim

orada tarih ve saat gün felan yazmıyor artık

nezaman açılacağı bellli deil ama açılır
  • yaw bilader adamın kalbine indiricen sende yapma böle ertelendi felan.
  • Sorun çıkmıştır heralde..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.